Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lexy

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-03-09 00:03:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lexy +36705808541 120896 szexpartner

Ando025 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Lexy hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Nagyon régóta szemeztem vele (több helyen -köztük itt is - láttam a hirdetését), a beszámolók jót sugalltak, gondoltam a popó kipróbálását akkor vele ejtem meg. A megadott telefonszámmal WhatsAppon kerestem meg pár nappal korábban, hogy alkalmas-e neki kb. az időpont, és röviden leírtam már akkor, mit szeretnék, hogy ha esetleg lennének "nem pontosan jól értett" opciók a hirdetésekben, derüljön ki mihamarabb (de nem volt, ami ott van, azt mind vállalja, úgy ahogy írja). Kérte, hogy előző este vagy aznap délelőtt keressem megint, hogy akkor lefixáljuk, ez így is történt.

Először előző este WhatsAppon írtam neki, de nagyon későn, úgyhogy már nem látta, így biztos, ami biztos, felhívtam délelőtt, akkor nem vette fel, de fél óra múlva visszacsörgött, újra hívtam és lebeszéltük az idpőpontot. Maga kezeli a telefonja minden kommunikácis csatornáját, így értehtően nem mindig reagál azonnal, de rövid időn belül jelentkezik, ha pont nem érni el és nem kell mással beszélgetni. Nagyon kedves volt már a telefonban is, miután lefixáltuk a korábban megbeszélteket, megadta a pontos címet (nem kellett egy sarokkal onnébról még egyet telefonálni), plusz kérte, hogy előtte még egy órával SMS-ben, WhatsAppon üzeneteben (vagy - ahogy ő mondta - akár galambpostával is, de) még egyszer erősítsem meg, hogy megyek, különben úgy veszi, hogy nem megyek. Csak a rózsaszálakat felejtettem el itt a sok minden közepette megkérdezni, de egyrészt itt szerepel is, szóval igazából tudtam már, de még ráírtam és nevetős emoji kísérteével megadatt a csokor szálszámát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföld belsőbb része, én BKV-val mentem, három sarokra tesz le a villamos, cserébe nem kell helyet keresni és fizetni a parkolsát (igaz, ez már éppenhogy C zóna).
Kérte a hirdetésben, hogy ne a ház előtt üvöltözve hívja az ember, én egy kapuval arrébról hívtam, telefonon kapcsolatban maradva kaputelefon nyomkodás nélkül kinyitotta a kaput és elmondta, a házon belül hova kell menni, ahol résnyire nyitvahagyott ajtó várt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás egy régebbi, még újépítésűnek mondott (2000-es évek közepén-végén '10-es évek legelején épülhetett) házban van. Egyszobás, amerikai konyhás garzon, az egyetlen külön helyiség a WC-fürdőszoba. Nem rossz álapotú, de nem is fél éve újították fel.

Mivel a lakás kicsi, külön ágy nincs, egy kinyitott kanapé a tetthely.

A fürdőben van vagy 8 féle tusfürdő (én mindig a sajátomat viszem, ne legyen más szagom), szájvíz, ad tiszta törölközőt. Kicsit vigyázni kell, mert könnyen kispriccel a víz, de kb. ennyi, szóval semmi negatív nincs a helyszínnel.
Lexy külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Ő van abszolút képeken, bár első blikkre filigrán lánynak tűnik a képeken, de jobban megnézve már látni a slankító, előnyös pózokat (ez nem negatívum, mindenki jól akar kinézni a képeken). De a megadott adatok valóságosak, azok értelemezésével tudható, hogy egy nem sovány, szép, formás hölgyről van szó (nőiesen teltként jellemzi magát, szerintem ő még nem az), aki magasabb, mint a képek alapján vártam volna. A kora még itt ellenőrizve is van, tényleg annyi, ami nekem pont eléggé fiatal.

Szép hosszú lába, formás feneke van (én nagyobbra számítottam), kellemesen íves csipője és dereka, puha hasa (de nincs pocakja), nagyon szép tuningolt mellei vannak, pici bimbókkal. Hosszú szőke haja van, nagyon szép és csinos arca van, kicsit szabálytalan a fogsora, ami nálam mindig plusz. Szexin ki volt sminkelve, de nem volt túlvakolva, csak szeme volt kifestve. Nagyon szép, hibátlan is a bőre mindenhol, élmény volt hozzáérni. Egy tetoválása van, az egyik combján egy nagyobb tetkó.

Sajnos tökéletesen nem tudtam gyönyörködni benne, mert egyrészt túlzottan "hangulat" volt a fény, magyarán elég sötét volt.
Másrészt egy nagyon trükkös szettet viselt a selyemköpeny alatt, ahol sok zsinór tartott minimális textileket minszoknyként és melltartóként, amit csak félre kellett húznia és egyáltalán nem kellett levetkőznie menet közben. Félek, hogy ez azért lehet, mert szeretne vékonyabb lenni, talán kicsit szégyelli a kicsit teltebb alakját, ami szerintem butaság, de persze nekem a teltebb nők jönnek be, és szerintem abszolút szexi és izgató a megjelenése.
1. Lexy +36705808541 beszámoló Budapest 120896 erotikus masszázs
3. Lexy +36705808541 beszámoló Budapest 120896 erotikus masszázs4. Lexy +36705808541 beszámoló 2024-03-11 09:32:43 erotikus masszázs 1208965. Lexy +36705808541 beszámoló 2024-03-11 09:32:43 erotikus masszázs 1208966. Lexy +36705808541 beszámoló 2024-03-11 09:32:43 erotikus masszázs 120896
Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Enyhe domina:
4
Lábimádat:
5
Popó:
5
Szerepjáték:
4
Ujjazni:
5
Az ajtón belépve egy selyem köpenyben várt, ami alól ki-ki sejlett a szexi fehérnemű. Köszöntünk egymásnak, átadtam az ajándékot, majd megkérdeztem, hogy akkor elfogadhatónak kinéző vendég vagyok-e és maradhatok-e. Erre nevetve mondta, hogy ne fárasszam már kora este ilyenekkel, akkor be sem engedett volna az ajtón. Utána viccelődtünk kicsit, hogy de gy egalább a bor, amit vittem maradt volna, erre röhögtünk, de akkor már a tizteletdíjat sem kéne otthagyni. Még egyszer tisztáztuk a rózsák számát, amit kérésére előre odahelyeztem a polcra.
Az már csak jóval később tűnt fel, hogy a bejrati ajtót, de csak azt figyeli egy kamera, ez nyilván az ő biztonságát szolgálja elsősorban, de azért jó tudni.

Zuhanyzás után alsógatyában a szobába visszatérve először a fénykülönbség miatt nem láttam semmit, annyira sejtelmes hangulatfényt cisnált. De amint hozzászokott a zsemem a félhomályhoz, láttam, hogy ő már a köntös nélkül hevert az ágyon. Ekkor megbeszéltük, hogy pontosan mit is szeretnék. Elsősorban a popót szerettem volna kipróbálni vele, amihez még nem volt szerencsém az életeben. Ezt szerettem volna egy enyhe dominás szerepjátékkal kombinálni. Lexy mondta, hogy szerinte kicsit furcsa és ellentmondásos lenne így az általam elképzelt forgatókönyv, és javasolta, hogy az elképzelésemet inkább finomítsuk át arra, hogy "meg kell dolgoznom" azért, hogy megdughassam először a punciját, és ott meg ismét ki kell érdemelnem a bejutást a popsijába. Teljesen igaza volt, úgyhogy átváltottunk erre a szcenárióra.

Először a lábait imádatta velem, majd utasított először az egyik, majd a másik combját csókolgassam simogassam, miközben ő a trükkös neglizséből kihámozta a punciját. Majd mondta, hogy azt rendesen be kell melegítenem ahhoz, hogy bejuthassak, úgyhogy lelkesen nyalni kezdtem, miközben ő is mozgatta a csipőjét, irányította a fejem. Aztán elővette a cickókat és azokat kellett kicsit kényeztetnem, rászorította a fejemet az egyikre, hogy pici kis bimbóit szopogassam, a másikra meg a kezem, hogy markolásszam erősebben. Ezután "visszaküldött" lentre, befejezni, amit elkezdtem. Nagyon finom puncija volt, talán még élvezte is, bár nem csinált úgy, mintha elment volna.

Ekkor úgy döntött, kiérdemeltem a punciba történő bejutást, és mondta előkészíti a terepet. Ekkor szájába vette a farkamat és úgy kezdte el keményen szívni, mint egy ipari porszívó, miközben óriásikat mozgott rajta fel alá és körkörösen a feje, simán elnyelte egy pillanat alatt torokra, de közben a nyelvével full gyengéden masszírozta belülről a makkomat. Mondani sem kell, egy pillanat alatt kőkemény lett. Ezt néha megszakította egy-egy rövid világbajnok kézimunkával miközben rendesen nyálazta a szerszámot. Amikor úgy ítélte meg, hogy "elég volt" elővette és felhúzta a gumit.

Ekkor "nagy kegyesen" beengedett a puncijába, jól megkellett dugnom. Itt hozta szerepet legjobban, ahogy az elégedettség és elégedetlenség váltakozásával irányította a sebességet, felváltva dícsért és fitymált. Több pózban is csináltuk, puhábban, keményen, igen jó volt, na. :) És eztuán jött el a "fődíj": bebocsátást nyertem a popsijába. Alaposan besíkosítozta magát és engem is, kicsit helyezkedni kellett, mire megtaláltuk a megfelelő pózt, de végül bejutottam és fenomenális érzés volt. És itt jött be, hogy még a délelőtti egyeztetésnél annyira felizgultam, hogy gondoltam, még jó pár órával korábban nem baj, ha könnyítek magamon, hogy ne legyen ripsz-ropsz végem, de ez sajnos nagy hiba volt. Nagyon közel álltam hozzá, de talán a pára és a fáradtság miatt, nem sikerült a popsíijában elmenni. Ekkor Lexy még megkísérelt segíteni rajtam, először a gumit levéve visszatért a világbajnok frnaciára, majd a haosnló minőségű kézimunkára is, de éreztem, hogy ez már nem fog menni, így egy kicsit antikatarktikus véget ért a foglalkozás, dehát ez van, saját magamnak köszönhetem, plsuz Lexy tényleg megtett, hogy ne így legyen. Ettől függetlenül fantasztikus volt az egész együttlét.

Ezután még egy újabb gyors zuhany, és kicsavarva de elégedetten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órára mentem, ahogy ezen az oldalon a hirdetésében is megadja, az 27 rózsaszál. (Amikor nem dolgozik, hirdetését leveszi.) Az általa vállalt dolgokból a popsi kivételével minden alap, az meg egy 5 szál extra. Előre kérte, minden teljesen korrektül ment ezen a fronton is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 21, egy órás randira 27, másfel órás randira 34, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A tökéletes összbenyomást a nagyon enyhén rontotta le a túl hangos zene és kissé erős félhomály, de ezek igazából apróságok és nem igazán Lexy, a lényeg egy nagyon kedves, nagyon profi hölgy, abszolút vendégközpontú hozzállással (A nem tökéletes befejezésért meg csak magamat okolhatom, szóval azt ne is vegyük most ide.)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lexy szexpartner beszámolójáról


2024-04-22 09:02:44
@vivalanocse1 Köszi!

@Implacabile Az elütésekért elnézést, mentségemre szóljon, volt némi probléma a piszkozatokkal, különböző veziókban sokszorította magát és a végén kétszer is töltötte fel. :D

@Thom25 Nem kértem, nem volt szó róla, de minden másnál úgy tűnt, nem kamuból írja ki a dolgokat.

N

2024-03-19 18:12:41
Tetszett az írásod. Viszont az alapban lévő csókról nem esett szó. Nem is kérted?

2024-03-12 21:00:57
Nagyon jó beszi, csak legközelebb figyelj oda az elütésekre, ebben nagyon sok van.

2024-03-11 09:46:11
Az oldal eddigi legjobban megírt rózsainfóját te kèszítetted el.
Mutasd mindet