Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

LARA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-10 06:29:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36707084990 121469 erotikus masszázs

bobinho a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
csodás cicik
Egyeztetés
Már megint a képek csábításának nem tudtam ellenállni. Az oldalon megjelent új szőke ciklon fotóit megpillantva döntöttem a látogatás mellet.
Megközelítés
Corvin negyed.
Parkolás a mélygarázsban. Amikor utoljára ott jártam a plázában, már akkor is bosszankodtam, hogy még mindig nem megy az a fránya mozgólépcső. Azóta több hét eltelt és még mindig nem sikerült megcsinálni.
Helyszín
Sétány végi új ház nyolcadik emeletének egyik lakása.

Középső szobában vastag szivacson lehet masszíroztatni. Rajta vasalt, illatos, fehér lepedő és egy színes törölköző. Oldalt egy fotel és egy tükör. Elöl egy kis tálcán a masszázs kellékei.

Fürdőszobában patika rendben sorakoztak a tusfürdők és az egyéb kiegészítők.
LARA külseje
Olyan ütős képsorozattal nyitott, hogy számomra az már elegendő volt a látogatás megszervezéséhez.

Csak később olvastam el azt, hogy a kölcsönösség „nincs megadva”. Általános tapasztalat, hogy ez szimpátiafüggő a pályakezdők esetén. Bizonyára az idő múltával ez módosításra kerül majd. Megszereti. Onnantól kezdve mindenki számára elérhető lesz a puncijának nyalása, izgatása.

Külsőre nagyon vonzó női adottságokkal rendelkezik. Látványos dekoltázs, telt fenék, formás combok. Szőke hajával, szép arcával, egy érett, szexi idoll volt. Főleg abban a dögös kétrészesben, amiben fogadott. Van egy izgalmas kisugárzása is, amit egyelőre még csak részleteiben mutatott meg, de ahogyan nagyobb rutinra tesz szert, biztos vagyok benne, hogy otthonosan fog mozogni ebben az erotikus közegben és jobban kitárul.

Harmincas korosztály. Szülés nyomai bőrén, se a mellén, se a hasán nem fedezhetőek fel. Néhány apróbb tetoválás van itt-ott. Jó bőr.
1. LARA +36707084990 beszámoló Budapest 121469 erotikus masszázs
3. LARA +36707084990 beszámoló Budapest 121469 erotikus masszázs4. LARA +36707084990 beszámoló 2024-05-10 16:11:43 erotikus masszázs 1214695. LARA +36707084990 beszámoló 2024-05-10 16:11:43 erotikus masszázs 1214696. LARA +36707084990 beszámoló 2024-05-10 16:11:43 erotikus masszázs 121469
Erotikus masszázs
Melltartóját lecsatolta, mellém térdelt és krémmel bekente a hátamat. Hagytam, hogy csinálja úgy ahogyan szeretné. Nem volt zavarban, de éreztem, hogy még egy kis idő kell neki, hogy teljesen feloldódjon. Nem sietettem semmit.

Nagyon jót beszélgettünk masszázs közben. Jobbára a mondandójára fókuszáltam, azzal voltam elfoglalva inkább mintsem a masszázs szakmaiságával. Minden figyelmemet elterelte a tükörben látható szexi formáival. Pucsításai és melleinek lendülései teljesen elvarázsoltak. Alig vártam már, hogy a férfiasságommal is foglalkozzon.
Levezetés
Puncit az előzetesek ismeretében nem forszíroztam. Bugyiját én nem kértem, hogy vegye le, de a végén mégis azt mondta, hogy ha legközelebb jönnék hozzá, akkor annak már semmi akadálya nem lesz. Levételének.Jelentsen ez bármit is én ezt haladásnak, pozitív előjelnek könyveltem el.

Franciában nem járatlan, érezhető volt, hogy vannak tapasztalatai. Ügyesnek mutatkozott ezen a téren. Amit ebből bemutatott, megismerhettem én azzal tökéletesen meg voltam elégedve. Szopta a brémet, cuppogott. Szívta oldalról és alulról is. Én meg jól elszórakoztam a hatalmas cicijeivel és a popsijának gömbölyűségével.

Csókolózás lehetőségét nem szerettem volna vele kihagyni, ezért kértem, hogy mellőzze egy időre a francia nyelvleckét és inkább a számmal foglalkozzon.

Mellém feküdt, kissé rám dőlve, melleivel rugalmasan megtámaszkodva a mellkasomon smároltunk egy jót. Közben a kezeivel folyamatosan masszírozta a farkamat. Verte, ahogyan csak bírta.

Ekkor kérdeztem rá, hogy hová és milyen feltételek mellett lehet elélveznem. Pontosabban, hogy hová spriccelhetek. Felsorolta, hogy alap a mellre, popsira, hasra. Extrában pedig a szájába vagy a hajára lehetne elmenni. A haja szépsége, meg annak egyedisége izgalmas végkifejletnek ígérkezett. Dilemmában voltam, hogy a szájába, vagy a hajára küldjem a magokat. Végül is a szájába sikeredett. Azt hiszem ezzel ő is kibékült. Megcsinálta, amire a plusz rózsaszálakat felszámolta, de nem vitte túlzásba a levezetés nyugtató szakaszát. Jobbnak látta, mihamarabb megszabadulni az anyagtól.

Letisztogatta magát első körben, aztán kiszaladta a fürdőbe kiöblíteni a száját. Majd velem is foglalkozott. Maradék időben pedig tovább beszélgettünk.
Elszámolás
Két extrát számolt fel. Azokkal együtt adtam át a csokromat.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lara egy új, dekoratív lány. Vannak jó tulajdonságai és kellemes kisugárzása. Az erotika terén és a masszázsban is precízen helytállt. Látszik hogy még szoknia kell a férfiak ilyen közelségét, de igyekezete és akarata meg van hozzá, hogy napról-napra jobbá váljon.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-13 21:56:56
Jól megírt. Részletes.Ha jól látom már új helyszínen várja a kalandorokat a hölgy.

2024-05-12 06:53:03
Ez egy jó hangulatú és infó-gazdag írást. Sok biztató van benne. Kár hogy pontozás nincs. Köszönet a megosztásért!

2024-05-11 08:37:09
Köszönjük,szépen a részletes, informatív beszámolót

2024-05-10 16:42:13
Jól megírt beszi.Sok infóval. Laráról sok pozitív és biztató van leírva. Szimpatikus ahogy elkötelezettél mellette. Teljesüljenek joslataid!
Mutasd mindet