Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LOTTI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-04-24 09:36:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Édes Kincsem!

Köszönöm szépen a kedves szavakat, igazán jól esik, hogy ennyire élvezted az együttlétünket, remélem, hogy nagyon sokszor fogunk még boldog perceket átélni együtt 🥰
Szeretettel ölel:
Lotti 😘

Beszámoló LOTTI +36707096567 114006 szexpartner

Tipon a 2022-04 hónapi randiján történteket írta meg LOTTI hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Lotti hirdetését még itt,a beszi oldalon találtam . Adatlapja,és beszámolói átolvasása után gyorsan be is került a kedvencek közé,majd utána találkoztunk is jó néhányszor.Húsvétkor eszembe jutott,hogy jó is lenne egy kis ünnepi ramdit megszervezni Istennőmmel.Ezért aztán üzenetben írtam Neki elképzelésemmel kapcsolatban, amire rövid idő alatt válaszolt is, jelezve,hogy szívesen fogad. Ezután felhívtam, és rákérdeztem a táncrendje alakulására . Kedvesen fogadta hívásom és gyorsan találtunk is magunknak egy közeli csillagot.Ezután vtr-n megerősítettem szándékaim komolyságát, és tisztességtelenségét, amire gyorsan jött is az igenlő válasz,majd a biztonság kedvéért egyszer módosítottunk az időponton. Így már csak türelmesen várnom kellett a randiig hátralévő perceket.
Lotti rugalmas, könnyen, elérhető volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lotti szentélye frekventált Budai helyszínen található.
Vtr-n kapott címet GPS felismeri,gond nélkül a tetthelyre navigál. Parkolás fizetős , de legalább nagyon nehézkes. Talán legyszerűbb opció a közeli pláza garázsa lehet, ahonnan pici sétával máris célpontunknál találjuk magunkat.
Közösségi közlekedést preferáló vándorok számára legjobb opció a BKK sárga csodája,mely szinte a ház előtt áll meg.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Kedvesünk kuckója egy társasház emeletén található,hová lift repíti a vándort.
Lakás több szobás,szemlátomást rendelőként funkcionál, de a diszkréció maximális,erre gondosan figyelnek a Hölgyek.

A fürdőben beépített , modern tusolófülkében tusolhatunk , amihez bőséges tusfürdő készlet áll rendelkezésre . Kóbor vízcseppeknek üvegajtó állja az útját,több-kevesebb sikerrel. Fürdés után tiszta, száraz kilépőn állva törölhetjük szárazra magunkat a nagyméretű, puha törölközővel.
Mosdónál előkészítve szájvíz a pohárkákkal várja a rendeltetésszerű használatot.
Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokollhoz.

Foglalkoztató szoba célirányosan van kialakítva, fotel a ruháknak,kis asztalka az apróságoknak, vizuális élmények fokozását falra szerelt tükör biztosítja.
A pásztoróra érdemi része a földre helyezett , megfelelő keménységű tatamin zajlik,az esetleges kiszivárgó hangokat diszkrét háttérzene igyekszik tompítani.

Összességében a helyszín randi céljára tökéletesen megfelelő,diszkréció maximális.
LOTTI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lotti húszas évei végét taposó, elbűvölő szépségű Hölgy. Kívánatos testalkata magasságával arányos, kisugárzása kimondottan csábító, erotikus .

Adatlapján gyakorta frissülő képek találhatók. Bájos arcát világosbarna,dús hajzuhatag keretezi. Ajkai csókra állnak,igéző barna szemeiben nem nehéz elveszni.
Csábító,nőies testének méltó díszei ruganyos,telt keblei, a kemény bimbókkal,melyek gyorsan meghálálják a törődést.
Dereka karcsú,selymes tapintású, popsija kemény, formás, mágnesként vonzza a falánk tekintetet.
Formás lába, kívánatos vádlija van. Bársonyos combjai közt kíváncsian bújik meg simára borotvált illatos kincse.

Ez az elragadó szépség egy kedves, intelligens ,jókedvű Nőt takar, akivel élmény az együttlét minden pillanata,hiszen Lotti a varázslatos programja mellett megismerhettem egy kellemes beszélgető partner is egyben.
Összességében Lotti egy csodálatos Nő, aki már a puszta megjelenésével képes kiváltani belőlünk az ősi, fajfenntartó ösztönöket...
1. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 114006 erotikus masszázs
3. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 114006 erotikus masszázs4. LOTTI +36707096567 beszámoló 2022-04-25 12:40:08 erotikus masszázs 1140065. LOTTI +36707096567 beszámoló 2022-04-25 12:40:08 erotikus masszázs 1140066. LOTTI +36707096567 beszámoló 2022-04-25 12:40:08 erotikus masszázs 114006
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Érkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés működik. A megadott szinten, már libbentem is Kedvesünk ajtaja elé.Lotti, arcán elbűvölő mosollyal, mindössze egy falatnyi kék tangában, és elől nyitva hagyott fehér ingben fogadott,melyből hívogatóan kandikáltak ki gyönyörű keblei.
Mikor ettől a csábító látványtól magamhoz tértem,cipőm ledobtam ,és kocsányon lógó szemekkel követtem csinos vendéglátómat a tetthelyre.

Pici beszélgetés közben megváltam a ruháimtól,majd a kapott törcsivel elrobogtam a fürdőbe,hogy lecsapassam az út porát.
Gyors,és alapos tisztálkodás után igyekeztem is vissza a leány szobába,
aggódva,nehogy lemaradjak a randi elejéről...

Szerencsére Lotti megvárt,így átöleltük egymást,váltottunk néhány apró csókot,közben észrevétlenül eltűnt a derekamról a törölköző.
Megkértem Kedvesemet,hogy helyezze magát kényelembe,mert már igen erős Lotti-elvonási tüneteim vannak,és ezt most muszáj sürgősen orvosolni.
Lotti lefeküdt a matracra és mosolyogva várta a folytatást.
Megcsókoltam málna ajkait,majd elindultam a kedvelt Déli tájat felfedezni.

Először természetesen megálltam,hogy üdvözöljem ruganyos kebleit. Alaposan végigcsókoltam, simogattam az elém tárt selymes bőrfelület minden pontját, majd elakadtam Kedvesem immár harciasan előremeredő bimbóiban,melyek olyanok voltak, mint két málna szem a kis cukorgallérral. Lelkesen pörgettem nyelvemet a két kőkemény csúcson,majd lassan elköszöntem játszótársaimtól és továbbhaladtam eredeti célomhoz.
Lassan meg is érkeztem a csodás völgybe,ahol az előzmények hatására Lotti nedvesen csillogó ,frissen borotvált illatos kelyhével találtam szembe magam.
Köszöntésként a szárnyak közé nyalintottam,majd érezve a kedvező fogadtatást élénkebb nyalakodásba kezdtem,minek hatására bájos vendéglátómnak is hamarosan megjött a hangja,és ha a csúcsra nem is ért fel egészen,azért úgy vettem észre,hogy nem volt ellenére ténykedésem.
Kis idő múltán Kedvesem huncut mosollyal mondta,hogy nem bánná,ha kicsit engedném Őt is érvényesülni.

Természetesen szót fogadtam Neki,mert még mindig jól jártam az ilyen kéréseivel ...
Kényelmesen elhelyezkedtem,és kíváncsian vártam a folytatást.
Ő szépen lassan végigsimogatta bűntársamat,majd kézmozdulatait falánk ajkaival követve előbb csak a hegyét kényeztette,majd a tövét is körbe csókolgatta , lágyan üdvözölte a tölténytárat,közben sűrűn rám nézett,hogy mennyire tetszik a kedveskedése.
Mit mondhatnék,nagyon is tetszett,főleg,mikor egy váratlan(?) pillanatban szinte tövig nyelte mit sem sejtő bűntársamat.Lágyan falánk ajkai közé vette Kispajtit,és kellemes,érzéki franciával kedveskedett,érezhetően nem a gyors kivégzésem,hanem az öröm elnyújtása volt a célja.Hol bent tartotta vezéremet,hol csak a hegyét nyalogatta, mindenesetre igyekezett a határon játszani foglyával.

Ilyen lelkes kényeztetésnek nehéz ellenállni,ezért hamarosan kértem,hogy lépjünk magasabb szintre
Lotti pillanatok alatt beöltöztette asszisztensemet,majd megkérdezte,mi a véleményem a hasznos állatokról.
Mivel szerintem a kutya nagyon is hasznos,ezért így folytattuk pásztoróránkat.
Kényelmesen mögé kerültem,előbb szemeimmel ittam az elém táruló csodálatos látványt,majd rudamat a lüktető nedves nyílásba süllyesztettem,amit Kedvesem mohón fogadott.
Előbb csak szépen lassan kezdtem mozogni,majd Lotti biztatására egyre gyorsabban mozgattam cerkámat a kellemesen szűk alagútban. Mikor már éreztem,hogy az utódok mocorogni kezdenek,gyorsan lekaptam Kispajtiról a kabátot,és a máris előttem térdelő vendéglátóm gondjaira bíztam a befejezést,aki mohón fogadta ajkai közé tettestársamat.
Pár pillanat múlva megindult a kitörés, amit ajkai közé irányított, majd hagyott szájában lenyugodni, és csak ezután kérte Szilvia segítségét.

Picit még beszélgettünk, közben illatmentes krémmel megmasszírozta a hátamat,ami igencsak jólesett,majd zuhany,öltözés és egy újabb kellemes élménnyel gazdagodva a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Lotti matekjának a pontos méretei megtudhatók telefonon vagy bővebb infóból is. Mérete a mostani átlagot képviseli, amiért egy átlag feletti élményt kapunk cserébe, ez korrekten a helyszínen sem változik.
Szokásomhoz híven érkezéskor adtam át bokrétámat , csekély apró ajándék kíséretében
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem meglepő módon ismét kitűnő élményt kaptam a csodálatos Lottitól.
Minden idegszálával,rezdülésével az elégedettségemet keresi,mint egy odaadó,szerelmes barátnő.
Nem véletlenül igyekszem Őt lehetőségeimhez képest minél gyakrabban látogatni.
Lotti erősen ajánlott kategória, mindenkinek, aki egy belevaló, érzéki Nőre vágyik.

Kedves Lotti!
Fantasztikus volt a randink, teljesen elvarázsoltál! Nagyon jól éreztem magam,élveztem az együttlétünk minden pillanatát.
Részemről jöhet a folytatás!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LOTTI szexpartner beszámolójáról


2022-06-12 17:00:41
Remekbe szabott beszámoló egy imádni való lányról és egy jól sikerült randiról.

2022-04-26 18:51:42
Ismét egy nagyon jó beszámoló,gratulálok:)

2022-04-26 06:08:13
Nagyon jól megírt, hangulatos beszámoló egy fantasztikus randiról. Gratulálok Nektek.

2022-04-25 14:19:17
A már megszokott, hangulatos, izgalmasan megirt élménybeszámoló. Lotti képei már eleve nagyon csábitóak, ezt még fokozza az róla szóló beszámoló.A találkozótok leirásából kiérződik az összeszokottság, ami még izgalmasabbá teszi a tájékoztatást.
Mutasd mindet

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2022-08-07) : A lényeg, gyorsan zajlik. Erről senki nem tehet! Masszázs, légyatoppon, óóócsakteddmárbe! :) itt már csak az érzés számít... talán egyszer fordulót kérsz.. Lotti szépem csendben átveszi az uralmat! Nem számít hogy mit szeretnél, mert nem ezen múlik majd. Csak élvezd!

(2021-12-22) : megbeszéltük, hogy mi lesz a program, én egyszerű pasi vagyok, csak egy francia-doggy-francia kombót kértem, amit úgy teljesített, mintha be akarna vágódni nálam. sikerült is. a vsz-t finoman, csúszósan csinálta, eszméletlen volt! Inkább barátnős élmény. utána még egy szaloncukrot is kaptam,

(2021-04-25) : Lotti szépen lábaimhoz telepedett és finoman jelezte, hogy műsor közben ér ám a tükörben mozizni. Kérésemre illatmentes krémmel végezte a kezelést ,bokáimtól kezdve felfelé alaposan átgyúrta végtagjaimat , és ahol valamilyen problémás helyet észlelt,ott kicsit keményebben nyomkodta át letapadt izmaimat. Lotti közepes erősséggel masszírozott, én pedig teljes erősséggel lestem a tükörben ringó, formás kebleit.Időnként elcsíptem egy-egy kacér mosolyát,amivel nyugtázta , ahogy falánk pillantásokat vetek gömbölyű ikreire.

felejthetetlen: 4db
(2022-01-19) : A lift jó, a ház nagyon rendezett. A lakás szépen berendezett, szerintem még valaki dolgozik ott, erről nem beszéltünk, csak egy pár csizmával több volt, amikor távoztam. Nagyon adnak a higiéniára, rendre, ez látszik. Ennyire szakszerűen fertőtlenített törölközőt még nem kaptam sehol.

(2021-08-07) : Erős keze van, amit én kifejezetten szeretek, sőt igénylem is, így nagyon jól esett a masszázs. Ami még jobb, hogy közben beszélgettünk is rengeteg mindenről, főként a tükörben tartva szemkontaktust. Kaptam egy újabb megerősítést arról, mennyire kedves, vagány lány Lotti. Cserfes, érdeklődő, őszinte, beszólós, vicces - élveztem a beszélgetést legalább annyira, mint a masszázst.

(2021-07-21) : Bokától indult, és szépen haladt felfelé, vádli, majd comb irányába. Kezeinek útja a fenéknél véget ért, és jött a másik lábam. Kedvesen tett egy pozitív megjegyzést az ülőgumóimra. Jó erős keze van, ami pont a megfelelő helyeken találta meg azokat a gumókat, amik a legtöbb gondot okozhatják. Különösen a háti részen. Hosszabban elidőzött a lapockák környékén, hiszen a legtöbb gondomat oda raktároztam el. Miután kiélveztük és kivégeztük azt a tájat, jött föl a nyakamra.

nagyon jó: 13db
(2024-04-24) : Ezt Lotti nagyon változatosan tudja csinálni: hol az arcomba tolta a melleit, hol csókolóztunk közben, hol csak a csípőjét mozgatta rajtam, hol fel-le ugrált. El tudtam volna még viselni egy darabig, de nem akartam kihagyni a kutyapózt sem.

(2022-05-02) : A tatamin fekve gumis franciával indítottunk, aztán szemből támadtam.Húzott magába, kellemes együttlét volt, csókolózás szimpátia függően szerencsémre működött. Az első menet ebben a pózban ért véget barátnősen. Szünnetben beszélgettünk kicsit, aztán sikerült újra hadrendbe állnom, ismét tökéletes gumis franciát kaptam, majd beleült.

(2022-03-13) : Hanyatt feküdtem, és elkezdte a mágiát. Először kézzel, aztán szájjal kezdte el ápolni legnemesebb testrészemet. Közben simogatott, és nem hagyta ki a csatolt részeket sem. Nekem is jutott a jóból, úgy helyezkedett, hogy könnyedén elérjem, így amíg ő a kishaverral játszott, én combját, fenekét, hátán és később mellét simogatva élveztem a helyzetet.

: 16db
(2022-07-08) : Ezt követően Lovaglásra váltottunk ,ebben is nagyon ügyes ,egy párszor rám is szorított azzal is majdnem kivégzett .Ez után kértem ,hogy feküdjön hasra és hátulról támadtam be :D. Így folytattuk még percekig és utána így is lett végem. Hagyott egy kicsit lenyugodni utána kaptam törlőkendőt és letisztogattam magam .

(2022-07-01) : This lasted for several minutes but I wanted more. She turned into 69 position and I could admire her beautiful pussy and ass (check again the picture 2). First, I tasted the fruit then I licked intensively and pushed my tongue in to squeeze out all the nectar into my mouth.

(2022-06-21) : Óvatos egybeolvadás majd Lassan kezdett meglovagolni közben fogtam azt a csodálatos, kerek popsiját. Ciciket is óvatosan megmarkoltam, lehetetlen ellenállni ennek a két testrésznek. Hirtelen gondolattól vezérelve rám dől és rendesen elkezdi rázni, brutális lovaglás. Ezen a résznél ember legyen aki bírja sokáig. Ezzel be is vallottam, hogy itt lett végem, teljesen kivégzett. Azt hittem érzi ő is, szégyelltem szólni neki, hogy itt a vége.