Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
LEHETNE JOBB szexpartner beszámoló

Kriszta

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-02-16 11:20:58

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a látogatásod és az értékelést!

A lakásról:
Kérdés esetén mindig elmondom van barátnőm, 2 szobás lakásban 2-en vagyunk, itt nincs tucatnyi lány a lakásban, egy barátnőm van!, nem kérdezted amikor bejelentkeztél, ettől függetlenül a diszkréció teljes mértékben adott!

Én egy nagy mellű, telt vörös dög vagyok és vannak akik rajonganak értem, van pár vendég aki szinte már haza jár hozzám, annyiszor jönnek.

A külsőmről nem szeretnék vitatkozni…, csak annyi észrevételem van, hogy ha mást kapsz mint amit vársz akkor nyugodtan menj el, nem haragszom meg, elmondod nem szeretnél maradni és semmi gond.

A retusálásról annyit nincs olyan hirdető az oldalon akinél ne lenne retus vagy ne előnyös pózban lenne fotózva, én vagyok a fotókon teljes valómban!

Az együttlétben úgy gondolom azért csalódtál mert már negatívan áltál hozzám és akármit, akárhogyan csináltam volna az nem nyerhette el a tetszésedet, pedig a szívemet-lelkemet bele adom minden egyes randevúba.

Sok visszajárós vendégem van
akiknek úgy tetszek, ahogy vagyok és akik úgy szeretnek amilyen vagyok és élvezik azt, ahogy az ágyban teljesítek.

Itt a beszámolókon is megosztották egy páran de a másik oldalon is sok pozitív vélemény olvasható rólam, ott a másik oldalon lenne lehetőségem tiltani az értékelést de nem teszem!, nincs rá okom.

Kívánok neked sok kellemesebbnél, kellemesebb randevút ezekben a nehézkesebb időkben is!💋💋💋

Beszámoló Kriszta +36702799169 113134 szexpartner

Ulysess a 2022-02 hónapi randiján történteket írta meg Kriszta hirdetővel
Egyeztetés
Gyorsan könnyen ment, üzenetben. Hamar megvolt az valasz is.
Megközelítés
A parkolásról nem tudok nyilatkozni, de mivel belvárosi cím, így biztosan kell rá időt szánni. Tömegközlekedéssel teljesen jól elérhető a helyszín. A dologhoz hozzátartozik, hogy a cím melyet megadott nem az az épület ahol dolgozik, hanem a szemközti.
Helyszín
A házban van lift, így lépcsőzni nem kell. A lakás egy régi építésű igenyesen felújított hely. Nem egyedül dolgozik, ami nekem mondig negatívum. Szeretem ha ezt közli velem az illető mielőtt a randira kerül a sor. Ezért nálam aki nem egyedül van a lakásban maximalisan hármast kaphat mindenre, de azért a fürdőnek adok négyet, mert tetszett. A szoba épphogy akkor amekkora az ágy benne. Valamint egy nagy TV van bent, mely végig ment.
Kriszta külseje
Hát, nem igazán tudom mit is mondjak. Nem szeretek negatívumot írni soha, de muszáj vagyok. A képeken nagyon sok a retusálás. Nagyon-nagyon sok. Erősen túlsúlyos hastájékon a hölgy és a mellek ugyan nagyok, de nem olyan meretűek mint a képen és messze nem olyan Az arckitakarás nyilván a diszkréció miatt fontos neki, de hogy elmondjam nekem nem jött be. Összességében azt mondanám hogy az utcán nemhogy nem fordulnék utána, észre sem venném. Intimtájékon a borotválás nem sikerült valami jól. Hosszabb szőrszálak apró pamacsként maradtak a bejáratnál. A megadott 37 év minimum 43.
1. Kriszta +36702799169 beszámoló Budapest 113134 erotikus masszázs
3. Kriszta +36702799169 beszámoló Budapest 113134 erotikus masszázs4. Kriszta +36702799169 beszámoló 2022-02-18 12:36:27 erotikus masszázs 1131345. Kriszta +36702799169 beszámoló 2022-02-18 12:36:27 erotikus masszázs 1131346. Kriszta +36702799169 beszámoló 2022-02-18 12:36:27 erotikus masszázs 113134
Action
A fent említett negatívumok ellenére maradtam, mert mindig érheti kellemes meglepetés az embert. Ezúttal nem így történt. Visszatérve a fürdőből kis ölelkezés, majd leült az ágyra és mondanám hogy szopni kezdett, de nem. Szívni kezdett. Ramarkolt a tövére, majd a makkot bekapva iszonyatos erővel szívta, de csakis a makk volt a szájában. Ez ment egy-két percig, majd hanyattfeküdtem és hagytam hadd csinálja. Csak viszonyításképp. Nekem az első dzsinnt kiszabadítani a lámpásból sosem tart 5 percnél tovább. Eléggé kanosan szoktam menni lányokhoz. Ez az 5 perc, nála min. 10 volt de lehet 15. Nemhogy rossz a technikája, kifejezetten pocsék. Felmerül bennetek a kérdés, miert nem tettem szóvá, miért nem jeleztem neki. Ezt jelezni kell? Egy ilyen "szolgáltató" feltételezhetően ért ahhoz amit csinál. Hát ebben az esetben nem így volt. Tudom hogy nem olyan régóta csinálja, de akkor sem tini már és érthetne valamennyit a férfi testhez. A szerszám közben egyáltalán nem volt kemény. Ettől a technikatol nem tudtam felkeményedni, de azért valahogy sikerült elsütni. Aztán fordultunk, gondoltam megmutatom, hogy is kell a masik felel szájjal kielégíteni. Hát az alkata miatt nehezen hozzáférhető a punci. A csiklója átlagnál nagyobb, de a sulyfelesleg miatt, állandóan kezzel kell széthúzni a szeméremajkakat. Élvezte a ténykedésem, de akármit csináltam nem élvezett el. Olyan 20-25 perc után feladtam, elfáradtam az állandó kézi rásegitésre az ajkaknál. Majd kérdezte megprobálom-e másodszor, megpróbáltam. A helyszínnel kapcsolatos fent említett dolgok itt ütöttek be. Miközben próbált életet lehelni belém a kolléganőjének vendége érkezett. Ezek a hangok nagyon zavaróak voltak, valamint kozben megállás nélkül ment a TV, és legnagyobb sajnálatomra a műsor érdekesebb volt mint a hölgy orális mutatványa. Második menet nem sikerült, gyors tusolás és távozás.
Elszámolás
Előre történt, az ár alacsonynak mondható, de szerintem ennek megvan az oka. Sok dolgot alapban vállal amit mások nem, ezért már gyanúsnak kellett volna lennie az egésznek számomra, hogy nem éppen magas minőségű szolgáltató.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogy az értékelés mutatja, lehetne jobb. Egyáltalán nem tervezek visszatérni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kriszta szexpartner beszámolójáról


2022-02-21 04:11:08
Szerintem rendben van a beszi és méginkább Kriszta reagálása is. Ha nem működik a kémia, akkor abból jó randi nem sülhet ki. Ez van! Ennek nincs okozója, vagy felelőse. A beszámoló jól megírt, amiben tükröződik, hogyha a vonzódás nem alakul ki mindjárt az elején, akkor egy csomó egyébként apró és jelentéktelen részlet is negatív vagy zavaró színben tűnik fel.

2022-02-18 23:58:11
Nekem tetszett a beszámoló és a reagálás is. Ebben is és abban is volt igazság.

2022-02-18 20:08:31
Hiába a képek,.beszámolók... Nem vagyunk egyformák és mindenkinek más az ízlése, mással működik a kémia. (Mert szerintem egy ilyen együttléthez is kell valamilyen szintű szinpátia).
Ezért nem is értem, ha ez az eső látásra nem volt meg és már úgy léptél be, hogy nem erre számítottal akkor miért mentél tovább?
Próbálkozzunk...azt a kutyák szoktak. Sokkal tisztább lett volna ez elején ezt elmondani és elköszönni...nincs azzal semmi gond.

Amikor én elősször látogattam őt meg izgultam, hogy meglesz-e a "barátnő" feeling és a kémia... Megvolt, és azóta is megvan...sőtt!
Én egy rossz szót nem tudnék írni, ellenkezőleg, nekem mások a tapasztalataim.

2022-02-18 19:22:41
Őszinte beszámoló, de ha két ember között nincs hangulati összhang azért egyik sem hibáztatható. Ez előfordul, ilyenkor korrektebb: bocs de tévedtem,és eljövök. Reagja korrekt volt, fotói alapján nekem teszik,-( bár túl vagyok a korhatáron ), megértem, hogy több vendége visszajár. Ha nincs meg a kölcsönös vonzódás az senkinek nem hibája csak egy ilyen beszi ronthatja az ő megitélését, hiszen a valódi élményt csak a személyes találkozás igazolja.

2022-02-18 17:08:23
A reagjával megcáfolta azt az állításodat hogy "nem magas szintű szolgáltató". Az.
Mutasd mindet

FunkciókKriszta legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-03-18) : Kőkemény lett pajtimnál kötött ki. Pajtim pedig élvezte ezt a helyzetet. Ismét mélytorokkal kombinált, de most bevonta a játékába a zacsit és a golyszlikat is és a makkom is kapott nyelveléséből.

(2023-03-02) : A pajtimnak is tetszett ez a felállás. Kapott is rendesen volt minden natúr francia nagyon a technikája, cici szex, zacsi játék, amiket élvezett pajtim is. A franciánál rásegítettem a kezemmel a fejét rányomva pajtimra, hogy jó mélyen legyen a torkán egy kicsit kényszerítve is rá. Azért figyelve, hogy ne legyen kellemetlen neki.

(2021-11-02) : Kis idő múlva elkapta barátom grabancát nagyon finom vákumos franciában részesített szorosan volt a szájában barátom. Én pedig a kezemmel a lába közé tévedtem falatnyi bugyit félre húzva hozzáfértem a puncijához ebben ő is partner volt, mert úgy helyezkedett, hogy könnyen odaférjek. Megkértem szabadítsuk meg a felesleges ruhadaraboktól, hogy minden hová odaférjek.

felejthetetlen: 7db
(2023-03-19) : Ő azonban azt kérte, hogy inkább a farkamat dugjam már be. Így azt is bekenve, hátulról térdelve, popóját megemelve a nyíláshoz feszültem, és óvatosan benyomtam. Először kicsiket mozogva, nehogy fájdalmat okozzak, majd egyre mélyebben, végül tövig lökve a dákót és egyre intenzívebben mozogva.

(2023-02-27) : Megint szopás, zacsizás és éreztem, hogy be kell menjek a résbe. Hátulról, oldalról kezdtünk bele. Finomakat nyögdösött minden lökésemre. Felajzott nagyon és úgy éreztem, hogy egyre keményebb vagyok. Fordultunk misszibe és így is ismét meghágtam Krisztát.

(2022-11-11) : A franciája kellőképpen finom, változatos, tartja a szemkontaktust. Mélytorok csak módjával, koppanást nem ígér, ahhoz neki nem csupán nagy, de vastag is vagyok.

nagyon jó: 9db
(2023-05-11) : Az ágyra heveredtünk és kezdtük felfedezni egymást, de kértem, hogy vegye le a ruhát, hogy mindenhez jól hozzáférjek. Mikor lekerült KF-ben folytattuk. Úgy tettem, mint Lassie. Csak nyaltam és nyaltam.

(2023-03-18) : Ezt a játékot megszakította Kriszta, hogy most Ő jön és neki is látott. Az ajkai közé vette a farkam és olyan mélytorkos franciában részesített hogy ilyenben már régen volt részem. Oboázás közben azt éreztem hogy kicsit lejjebb a golyókat is izgatja, majd a legnagyobb meglepetésemre a nyelvével kényeztette az anuszomat.

(2023-02-28) : Egyik lábát a vállamra rakva tövig löktem neki. Kihúztam, majd újra tövig löktem. Szeme szinte fennakadt, amit elismerésnek vettem, és ezért ismételtem többször a mutatványt. Így keféltem percekig. Majd hasra parancsolatam, kértem a popóját emelje meg, és ebben a kedvenc pózomban hátulról hatoltam a puncijába.

: 16db
(2024-04-07) : Hálából nyelvét körbe járatta kívül az anuszomon. Sajnos nem nyalt mélyebbre. Utana felszopott, majd gumi és punci, végül popsi. A legvégén gumit le, és a szájába élveztem el.

(2023-11-28) : Megfogtam a fejét és először gyengéden majd keményebben magamra húztam. Ezt hosszú perceken keresztül csináltuk nagyon jól tűrte a kényszer a franciát és hosszú másodpercekig képes volt teljesen tövig elnyelni, mindent öklendezés és finnyáskodás nélkül

(2023-08-09) : Egy darabig így ülve csinálta, majd én a hátamra feküdtem, és ő így cumizott tovább. Bőnyálasan, nem kapkodva. Annyira jól csinálta, hogy így mentem el, ő pedig a végeredményt lenyelte.