Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kriszta

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-01-26 02:50:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kriszta +36702799169 112888 szexpartner

xtreme a 2022-01 hónapi randiján történteket írta meg Kriszta hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam, megbeszéltük, hogy mit mikor szeretnék aztán még délután egyeztetünk, hogy lássuk, hogy alakul a helyzet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A körúttal párhuzamos csendes utcában van. BKK felvonultatja szinte a teljes repertoárt pár perc távolságra. A cím pontos, a gps pontosan odatalál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház és lakás. Teljesen belakták a lakást, de még épp használható. A tusolóban padlófűtés van, ami kellemes ebben a hidegben. A szobában egy francia ágy sokkal több hely nincs, de nem is kell. Tiszta nagy, puha törölköző, 4-5 tusfürdő választék.
Kriszta külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Egy vörös démon, a képeknek megfelelő, fekete hálós ruhában, fekete átlátszó köntös felső.
1. Kriszta +36702799169 beszámoló Budapest 112888 erotikus masszázs
3. Kriszta +36702799169 beszámoló Budapest 112888 erotikus masszázs4. Kriszta +36702799169 beszámoló 2022-01-26 09:20:10 erotikus masszázs 1128885. Kriszta +36702799169 beszámoló 2022-01-26 09:20:10 erotikus masszázs 1128886. Kriszta +36702799169 beszámoló 2022-01-26 09:20:10 erotikus masszázs 112888
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Érkezési puszi után, cipőt ledobtam a megadott helyre. A szobában gyorsan vetkőztem, majd gyors zuhany és gyorsan vissza. Addigra Kriszta ledobta a köntös felsőt és már csak a hálós ruha állt közénk. Én leültem az ágy szélére, ő ügyesen szembe fordult velem. Lehetőségem nyílt a lábától a nyakáig elérni én ezt ki is használtam, járt a kezem mint a motolla. Mikor a fenekét markolásztam, akkor vettem észre, hogy ha fejemmel is ügyesen bánok hozzá férek a cicikhez. Simizés közben a fejemet a cicik közé tudtam tolni, amit a ruha finom ellenállása fogott fel, majd az arcommal adtam cici masszázst. A cicik mozgatásától és az élvezetektől? a cicibimbók kikandikáltak a hálós ruha lyukain, amelyre szintén le-lecsaptam. Mikor már jól éreztük magunkat. Az ágyra helyezkedtünk. Itt életmentő cici masszázst alkalmaztam cirógatásokkal megspékelve. Kezdtünk belehevülni, ezért kértem, hogy szabaduljon meg ettől a hálós ruhától. Engedélyt kértem a fő(nyelv)csapás délre helyezésére. Az engedélyt megkaptam, így nyelvemet a megfelelő helyre illesztettem és kapaszkodtam a cicikbe vagy masszíroztam őket.
Egy-egy felhevültebb pillanatban vagy a bimbókba vagy az oldalában kapaszkodva húztam a nyelvemre, ami nekem is és neki is örömöt okozott. Egy-egy ilyen intenzívebb akció után a combján pihentettem a fejem. Mikor éreztem a hangjából és légzéséből, hogy mehet a folytatás, akkor újúlt erővel vetettem bele magam, amit mindig hálásan fogadott. Később derült csak ki, hogy mindig a csúcspont előtt hagytam abba, mint a profik, akik a végletekig húzzák a beteljesülést. Mivel nem éreztem magam elég átütőnek, de a fejembe az forgott, hogy gumit kérek és teljesítem kérését a b@zd meg-et. Végül az ujjamat hívtam segítségül. A nyelvelés mellett az ujjammal is simogattam. Kb. a 6. hullában élvezett el vagy unta meg bénázásomat. Fejtől lábhoz fordult, így teljes hozzáférést szerzett a cerkához, nekem viszont meghagyta a teljes hozzáférésemet magához. Kellemes erőteljes franciába kezdett melyet nagyon kellemesen végig is vitt. Régóta vágytam egy oldalfekvős franciára, ami nem annyira simogatós hanem határozottabb, erősebb. Így lett végem, közben végig kapaszkodtam a fenekébe. Kis pihi, majd gyors zuhany, öltözés, érzelmes búcsúval a végén.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az oldalon és a telefonon is megadott pesti átlag, melyet én szeretek az elején rendezni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Vörös démon, kellemes partner a játékban, szerintem mindkettőnknek jól esett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kriszta szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKriszta legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-03-18) : Kőkemény lett pajtimnál kötött ki. Pajtim pedig élvezte ezt a helyzetet. Ismét mélytorokkal kombinált, de most bevonta a játékába a zacsit és a golyszlikat is és a makkom is kapott nyelveléséből.

(2023-03-02) : A pajtimnak is tetszett ez a felállás. Kapott is rendesen volt minden natúr francia nagyon a technikája, cici szex, zacsi játék, amiket élvezett pajtim is. A franciánál rásegítettem a kezemmel a fejét rányomva pajtimra, hogy jó mélyen legyen a torkán egy kicsit kényszerítve is rá. Azért figyelve, hogy ne legyen kellemetlen neki.

(2021-11-02) : Kis idő múlva elkapta barátom grabancát nagyon finom vákumos franciában részesített szorosan volt a szájában barátom. Én pedig a kezemmel a lába közé tévedtem falatnyi bugyit félre húzva hozzáfértem a puncijához ebben ő is partner volt, mert úgy helyezkedett, hogy könnyen odaférjek. Megkértem szabadítsuk meg a felesleges ruhadaraboktól, hogy minden hová odaférjek.

felejthetetlen: 7db
(2023-03-19) : Ő azonban azt kérte, hogy inkább a farkamat dugjam már be. Így azt is bekenve, hátulról térdelve, popóját megemelve a nyíláshoz feszültem, és óvatosan benyomtam. Először kicsiket mozogva, nehogy fájdalmat okozzak, majd egyre mélyebben, végül tövig lökve a dákót és egyre intenzívebben mozogva.

(2023-02-27) : Megint szopás, zacsizás és éreztem, hogy be kell menjek a résbe. Hátulról, oldalról kezdtünk bele. Finomakat nyögdösött minden lökésemre. Felajzott nagyon és úgy éreztem, hogy egyre keményebb vagyok. Fordultunk misszibe és így is ismét meghágtam Krisztát.

(2022-11-11) : A franciája kellőképpen finom, változatos, tartja a szemkontaktust. Mélytorok csak módjával, koppanást nem ígér, ahhoz neki nem csupán nagy, de vastag is vagyok.

nagyon jó: 8db
(2023-05-11) : Az ágyra heveredtünk és kezdtük felfedezni egymást, de kértem, hogy vegye le a ruhát, hogy mindenhez jól hozzáférjek. Mikor lekerült KF-ben folytattuk. Úgy tettem, mint Lassie. Csak nyaltam és nyaltam.

(2023-03-18) : Ezt a játékot megszakította Kriszta, hogy most Ő jön és neki is látott. Az ajkai közé vette a farkam és olyan mélytorkos franciában részesített hogy ilyenben már régen volt részem. Oboázás közben azt éreztem hogy kicsit lejjebb a golyókat is izgatja, majd a legnagyobb meglepetésemre a nyelvével kényeztette az anuszomat.

(2023-02-28) : Egyik lábát a vállamra rakva tövig löktem neki. Kihúztam, majd újra tövig löktem. Szeme szinte fennakadt, amit elismerésnek vettem, és ezért ismételtem többször a mutatványt. Így keféltem percekig. Majd hasra parancsolatam, kértem a popóját emelje meg, és ebben a kedvenc pózomban hátulról hatoltam a puncijába.

: 16db
(2024-04-07) : Hálából nyelvét körbe járatta kívül az anuszomon. Sajnos nem nyalt mélyebbre. Utana felszopott, majd gumi és punci, végül popsi. A legvégén gumit le, és a szájába élveztem el.

(2023-11-28) : Megfogtam a fejét és először gyengéden majd keményebben magamra húztam. Ezt hosszú perceken keresztül csináltuk nagyon jól tűrte a kényszer a franciát és hosszú másodpercekig képes volt teljesen tövig elnyelni, mindent öklendezés és finnyáskodás nélkül

(2023-08-09) : Egy darabig így ülve csinálta, majd én a hátamra feküdtem, és ő így cumizott tovább. Bőnyálasan, nem kapkodva. Annyira jól csinálta, hogy így mentem el, ő pedig a végeredményt lenyelte.

lehetne jobb: 1db
(2022-02-16) : A szerszám közben egyáltalán nem volt kemény. Ettől a technikatol nem tudtam felkeményedni, de azért valahogy sikerült elsütni. Aztán fordultunk, gondoltam megmutatom, hogy is kell a masik felel szájjal kielégíteni. Hát az alkata miatt nehezen hozzáférhető a punci.