Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Kitti

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-07-01 23:50:19

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kitti +36300856575 114835 erotikus masszázs

nzuri a 2022-06 hónapi randiján történteket írta meg Kitti hirdetővel
perfekt popsi
végig incselkedő
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy mulasztásomat kell pótolnom, elnézést, de elfoglaltság és feledékenység miatt 3 héttel a történések után írom meg a beszit. A korábbi beszámolók és kacér fényképei meghozták kedvemet, már egy ideje kedvenceim között szerepelt. Magával Kittivel sikerült telefonon egyeztetnem, 2-3 nappal a tervezett időpont előtt. Aranyosan kislányos hangja van. Címet megkaptam, egyéb infókat tudomásul vettem. Az aznapi utolsó időpontra jelentkeztem be, tudtam, hogy előbb nem érek oda.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval, gps-el mentem a címre. Már jártam a környéken korábban, de nem pont itt. Igazából csak akkor jöttem rá, amikor leparkoltam. Péntek késő délután volt, kényelmesen találni helyet. A tömb és a házszám egyértelmű. A lakáshoz is oda fogsz találni miután megkapod az itinert. Kevésbé sportosaknak, megfáradtaknak és/vagy csak kényelmeseknek fontos infó, hogy lift is van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Verőfényes napsütésből és világos lépcsőházból léptem be a sötét lakásba, nekem akkor még sötétnek tűnt, utóbb félhomálynak nevezném, amikor kicsit megszokta a szemem. Valószínűleg itt vesztettem el kissé a tájékozódó képességemet, aminek lesz még szerepe a történetben. Arra még emlékszem, hogy a cipőt levettem az előtérben, és belebegtem vendéglátóm mögött egy kis szobácskába, amely felismerhető a hirdetés képeiből. Kényelmes ágy, zene, hangulatvilágítás, tükrös szekrénysor (annak minden előnyével). A fürdő az előtérből nyílik, odafelé el lettem irányítva, odabent zuhanyfüggönyös kád, jófiú módjára használtam is. Többféle tusfürdő, szájvíz, poharacskákkal. A sarokban a mosógép teszi a dolgát. Szépen rendben tartják a lányok a kecót. Ezután jött a kálváriám: kifelé menet viszont zavarba jöttem, ugyanis nyilván több szoba van, plusz konyha is, nem tudtam melyik irányba menjek (félhomály again). Próbáltam újbóli ajtóbecsukással és villanykapcsolgatással jelezni, de Kitti eltűnt, mint kiderült, várt a szobában. A fürdővel szemben közben résnyire nyílt az ajtó, szólongattam Kittit, de akkor az iménti ajtó becsukódott. Akkor biztos eggyel odébb kell mennem, óvatosan benyitottam, nem kellett volna, épp zajlott a szeánsz, sokat nem láttam, de azt hiszem kolléga is nyugtázta váratlan látogatásom, ezúton is elnézést, villámgyorsan sarkon fordultam, és végre az utolsó lehetőségnél visszaértem a szobába. Tanulságos volt mindenki részére, nekem kicsit furcsa volt, hogy nem jöttek elém, de ezentúl én is jobban figyelek.
Kitti külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Apró, sötét hajú, csillogó szemű tünemény. Szemtelenül fiatal. Tökéletes popsi, alkathoz illő kisebb, cuki mellek. A hangja élőben is ugyanolyan aranyos. Minden adat megfelel a valóságnak. Kommunikatív, abszolút pozitív személyiség, kacér, mosolygós. Valami lengében fogadott, már nem emlékszem tökéletesen, de a popsiját jól megbámultam befelé menet. Puszival, bemutatkozással köszöntött.
1. Kitti +36300856575 beszámoló Budapest 114835 erotikus masszázs
3. Kitti +36300856575 beszámoló Budapest 114835 erotikus masszázs4. Kitti +36300856575 beszámoló 2022-07-04 09:56:41 erotikus masszázs 1148355. Kitti +36300856575 beszámoló 2022-07-04 09:56:41 erotikus masszázs 1148356. Kitti +36300856575 beszámoló 2022-07-04 09:56:41 erotikus masszázs 114835
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Fürdésből visszatérve csak úgy leheverésztünk az ágyra és beszélgettünk egy ideig. Láttam rajta, hogy kicsit fáradt, de nem akarta sem mondani, sem mutatni. Nekem is pont ilyen hangulatom volt. De nem csak emiatt tudtunk egymásra hangolódni. Én szerettem volna udvariasan viselkedni, és nem ráerőltetni semmit, szeretem ha magától alakulnak az események. Valóban őszintén érdeklődtünk egymás felől, több témában is. Viszont azért csak kihúzta belőlem, hogy mit is szeretnék, mert szereti előre tisztázni, korrektül felvázolta a lehetőségeket, tiszteletdíj megjelöléssel együtt (elfelejtettem megemlíteni, hogy erre már korábban rákérdeztem, de nem kérte előre). Végül abban maradtunk, hogy semmi speciális kívánságom nincs, extra nfvsz érdekel, de kezdjünk masszázzsal. Előkerült az olaj, narancs-fahéj, finom illata volt. Rábíztam magam, hasra fordultam. Szakszerűségről nem tudok beszámolni, inkább cirógatásnak, átsimogatásnak mondanám, abból viszont jutott mindenhova. Bőven volt időnk, élveztem is, így egész hosszúra nyúlt az első felvonás. Később a második levezetés előtt már inkább csak feküdtünk egymás mellett, nem volt újabb massz rész. Egyébként egy ideig bugyi, melltartóban végezte a kezelést, majd egyszer csak a melltartó lekerült, ha jól emlékszem fordulás után.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Mikor már kellően sikamlóssá váltam az olajtól, elöl, hátul, kérdezte, hogy van-e kedvem az első levezetéshez. Hát, naná. Levette a bugyit is. Oldalt, a lábamnál helyezkedett el. A tükör szép kilátást (belátást) nyújtott szeméremajkára, popsijára. Nyilván nem volt véletlen részéről a pozícióválasztás. A jó hangulat ellenére ekkor nem voltam még kemény, türelmesen, nagyon finoman kezdett el foglalkozni velem odalent, nyelvvel a hegyét kényeztetve, nyalogatva és simogatva a zacsit is. Hamar megnőtt a kedvem, közben én is simogattam, hol a mellét, hol lábát, fenekét, óvatosan a puncit is, de nem akartam illetlen lenni. Nem húzta el magát. Miután felkeményített, határozottabban, teljes ajakkal vette a szájába a farkam. Nem rángatta, nem voltak felesleges pornós, köpködős elemek; mintha szerelmeskedett volna vele, tökéletesen eltalálta hogyan szeretem a legjobban. A robbanás előtt jeleztem, hogy szeretném végig, nfvsz-ben befejezni, amelyet készségesen teljesített is, ugyanolyan gondoskodással, mint ahogy az egész folyamat zajlott. Hagyott lenyugodni, majd a végterméket szilviába tüntette el. Én is letörölgettem magam, dobtam egy zuhanyt (visszataláltam), és a massz részt leszámítva gyakorlatilag megismételtük az első felvonást, a végeredmény újabb nfvsz. Az utolsó pár percben kacérkodtam a kölcsönösséggel (bizonyos mértékig nem extra), de már eléggé elszaladt az idő, megegyeztünk, hogy legközelebb szánunk időt erre is. Vannak a történetben kiaknázatlan lehetőségek, ami miatt azt gondolom érdemes lenne visszatérnem, egyrészt kettőnk kapcsolatát magasabb szintre emelni, illetve az általa említett négykezes masszázs miatt is, ami igencsak felpiszkálta a fantáziám (még nem voltam négykezesen).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mostanában érdeklődtem néhány lánynál, el kell fogadni, hogy az inflációval ebben a piaci szegmensben is lépést kell tartani, így nem lenne fair elégedetlenkedni. A kapott élményért cserébe nekem ez a találka egyértelműen megérte. Extraként ezúttal csak az nfvsz-t használtam ki.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Csak megismételni tudnám a korábbiakat. Aki szereti a cserfes, aranyos, vékony tinilányokat, jó helyen jár. Részemről pedig egyértelmű, hogy ide vissza kell térnem. Köszönöm az élményt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kitti erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKitti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 18db
(2024-04-25) : Kitti elsöprő energiával fordul rá a revansra, előbb még az ágyról négykézláb, majd az ágy mellett elém térdelve marva el farkamat, bársonyos ajkai közt ördögien ügyes kis nyelvével szinte körülfonva, nedvesen cuppogó, kíméletlenül kéjes ritmusú, mindent beleadós kivégző-szopással jutalmazva meg

(2023-11-09) : Bekapta, belekezdett abba lassú, de hihetetlenül izgató franciájába, amit úgy szeretek. Amikor éreztem, hogy készülődik valami, felálltam, elém térdelt, így folytatta.

(2023-07-17) : Hátamra feküdtem, majd elindult szép lassan csókolva a nemesebbik részem felé. Imádom, hogy közben mosolyog, látszik rajta, hogy mindent élvezetből csinál. Nem cuppant rá egyből szinte a végtelenségig húzott, majd egyszer csak bekapta a farkam.

nagyon jó: 9db
(2024-04-04) : Gyönyörű látvány hátulról nézni és kényeztetni a punciját és popsiját, kicsit harapdálni a fenekét. Egy idő után a hátára fordítottam, és folytattam a kényeztetést.

(2023-09-09) : Kitty vette szájába a péniszem Lili pedig a zacsim nyalta. Ezúttal is hamar élvezésközeli állapotot éreztem, de még nem akartam elmenni. Pózt váltottunk, Kittyvel forított 69-es pózba kerültünk, míg Lili ismét a popsimat kényeztette.

(2023-03-03) : A masszázs során cicivel, puncival csúszkált rajtam végig. Nincsenek nagy cicijei, de nagyon formásak, isteni érzés őket masszírozni, simogatni, gyurmázni. Főleg, amikor éppen a puncijával a hadrendbe állt ezredesen csúszkál.

: 7db
(2023-10-22) : Előtte még egyszer egyeztettük, hogy mit szeretnék, közben sokat csevegtünk és vigyorogtunk, mert én persze zavarban voltam, ő pedig ezt aranyosan kikarikírozta (nekem az ilyesmi bejön), szóval nem is bírtam volna megállni, hogy meg ne csókoljam, annyira beindított. Ennek megfelelően a masszázs lényegében elmaradt. De nem is azért mentem.

(2023-05-20) : Nem siette el a dolgot, lassan de biztosan haladt a cél felé, munkásságának hamarosan meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába. Elöntött a "post nut clarity", közben még Kitti szájában voltam, hagyott lenyugodni, majd rámnézett, és csak vigyorgott az ábrázatomon.

(2023-05-15) : Teste felfedezése után a beszámolókból már említett csúszka masszázst kértem. Hihetetéen izgató volt, minden máshoz is megjön tőle az ember kedve. De tény, hogy nem egy össze-vissza pörgő profi mazzsázs volt,