Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Kira

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-07-02 10:05:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121947 szexpartner

krok486 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-egyeztetéses akció volt épp, így a rendszeren keresztül zongoráztam végig a hétvégi lehetőségeket. Sok-sok foglalt időpont után végül megadtam egy késő estit, amire kedvesen visszaírta, hogy akkor már nem dolgozik, de azonnal hozzátette azt is, mikor érhető el a lehető legközelebb. Így végül akadálymentesen meg tudtunk állapodni egy másnap délutáni találkozóban. Telefonon nyilván egyszerűbb lett volna (ha figyelem a villogó zöld jelzést, mikor érhető el), de gondoltam, adok egy esélyt a VTR-nek - és bejött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sima ügy, egyértelmű címadás, világos feliratozás, szabad parkolóhelyek - minden adva van, hogy legalább két agysejt birtokában odatalálj. :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kiváló kilencemeletes, műmárvánnyal kirakott épület dupla lifttel, jó állapotú lakásokkal, ragyogó lokációval. A lakás maga folyosó végi, diszkrét. Nagyon ügyesen terelgeti a vendégeit a két lány, amikor szimultán dolgoznak. A szobában töltött idő alatt csak diszkrét mosogatás hangja hallatszott kintről, de egy lélekkel sem futottam össze Kirán kívül.
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek több mint megfelelő a látvány. Padlizsánszínű miniruha + strasszos tűsarkú + elbűvölő mosoly = a legszuperebb első benyomás. Kira arca és sokszor megénekelt mosolya elragadó, hosszú fekete haj, kék szemek, darázsderék, imádnivaló, tenyérbemászó cicik, gyönyörű láb - minden, amitől az ember közelebbi ismeretséget kíván.
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121947 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121947 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-07-02 13:07:25 erotikus masszázs 1219475. Kira +36702453750 beszámoló 2024-07-02 13:07:25 erotikus masszázs 1219476. Kira +36702453750 beszámoló 2024-07-02 13:07:25 erotikus masszázs 121947
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Vetkőzés + törölköző + zuhanyba kísérés után visszatértem a szobába, és a kérésemre megbeszéltük a technikai részleteket. Mélytorkos franciát kértem (extra #1), mert az nálam nagy-nagy kedvenc.
Csókolózni kezdtünk, aztán lassan lehámoztam a ruháját, ő is a törölközőmet. A masszázságyon folytattuk az ismerkedést, ahol már csak egy csipkés fekete tanga volt rajta. Kértem, hogy álljon négykézláb, és hátulról kezdtem megszabadítani attól a bugyitól, majd ugyanígy maradva lassan beférkőztem a szeméremajkai közé, közben levettem a cipellőit, hogy ne zavarjanak a fordulásnál. Ennek a pillanata egy-két perc múlva jött el, folytattuk a nyelves csókokat, majd megkértem, hogy üljön át az ágyra és viszonozza az előbb történteket. Állati finom franciával kezdett, aztán szintén egy-két perc után megjött a kedvem, hogy mélyebben is megismerjem ezt a csodás szájat. Azt mondta, ahhoz le kellene feküdnöm, mert valószínűleg csak úgy fog sikerülni, de mire a mondat végére ért, már tövig a torkában voltam, ültében. "Vagy nem" - tettem hozzá meglepve, mire felkuncogott, én meg lefeküdtem vele 69-ben. Innentől csak azt sajnáltam, hogy nincsenek nagyobb tükrök (ez állítólag hamarosan megoldódik). Próbáltam lesni a combjai közül, hogy a szemem is befogadhassa azokat a hosszú-hosszú másodperceket, amikor elemi erővel letolta a farkamat a torkába, és lent tartotta. Mennyei! Sokszor és sokan kísérelték már meg velem a mélytorkot (és sokszor szembesültünk már a hosszból fakadó korlátokkal), Kirának ez egyáltalán nem okozott gondot. Jó néhány merülés után megkértem, hogy térdeljen elém, és úgy folytassa. Váratlanul ért a hatalmas robbanás, és azon nyomban megkértem, hogy nyelje is le, ha már ott van (extra #2). Csodás volt, ahogy utána is bent tartott még egy örökkévalóságnak tűnő ideig. Ezután egy diszkrét orrfújással rendezte magát.
Kis beszélgetés és hosszú, finom, nyelves csókcsaták. Nemsokára eljött a második félidő, hosszan nyalakodtam és szopogattam a finom csiklóját, aztán azt kérte, hogy dugjam meg. Gumit húztam, és missziben kerültem fölé. Az elképesztően szexi lábain direkt nem időztem túl sokat, félretéve az erős lábfétisemet. Inkább hátulról is megcsodáltam a fenekét, aztán lovagolt egy sort. A második körben a fölém guggolós, erővel támadós formációt közel sem kívántam annyira, mint a közelhúzós, érzéki lovaglást, ezért inkább magamra fektettem így mozogtunk együtt. Majd megint megfordítottam, ekkor már hasra feküdt, párna a csípője alá, hogy kiemelje a fenekét, és fokozatosan emelve a tempót gyönyörködtem a hangjában. A robbanás így ért, ezután hosszan elnyúltunk és beszélgettünk tovább néhány valóban fontos dologról. Ez viszont már nem tartozik az action leírására.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolást én kezdeményeztem, végül két extrával mínusz VTR kedvezménnyel kalkuláltuk ki az összeget.
Rózsacsokor
krok486 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 75 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kira nagyon ért ahhoz, hogy olyan benyomást keltsen, mint akivel tizenöt éve ismerjük egymást. Óriási nyitottsága van, jó vele beszélgetni (is), és ahogy látom, nagy szíve is van. Drukkolok neki, hogy megtalálja a számítását!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-07-02 20:44:17
Korrekt dolgozat. Nem a legjobb,de ilyen is kell.

2024-07-02 20:36:35
Tartalmas leírás ninformacioban gazdag és a hozzáállást és jól kifejtette az összegzése segíti választást
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-07-01) : Pózváltást kezdeményeztem, most Kira választott, a hátamra fekve beleguggolt az ágaskodó kéjrudamba és tempós vágtába kezdett, ő lovagolt, de inkább én kapaszkodtam, lelkileg is megterhelő ez a sok élvezet, nem tudtam mást tenni, magamra húztam,

(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

(2024-06-08) : Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta.

felejthetetlen: 3db
(2024-07-14) : És ekkor Kirám beleülve a velem egykorúba lovaglásba kezdett, felváltva feneke előre-hátra történő járásában közben én is segítve Őt mozgásommal, vagy popsija mozgatásával miközben olykor lehajolt 1-1 csók erejéig aminek a "következménye" az lett, hogy most Ő jutott el a csúcsra! :)

(2024-06-20) : Úgyhogy inkább váltottunk és ő is megkóstolt. A franciája nagyon érzéki, nekem nagyon bejött, nem is engedtem, hogy sokáig csinálja, mert nem akartam még elmenni. Gumit húztunk és kértem a lovacskás pozíciót.

(2024-05-11) : Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

nagyon jó: 2db
(2024-06-27) : Majd ágyon folytatjuk, tűsarkú le ès lovaglás, egyik kezèvel mellkasomra támaszt, beleguggol ès mozgása, tempója kivègzős, mèg nem akarok elèlvezni, így hasonfekvős pózt kèrek, ezt a tükörből is tudom nèzni. A fülèt finoman be-bekapom az aktusunk alatt.

(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

: 4db
(2024-07-23) : A csókok abbamaradtak, mert kényelembe helyeztem magam az ágyon és következett az a szembenézős igazi SZOPÁS. Mintha padlógázzal indultunk volna, nem gyors, de nyelvpörgős, kellemes ritmus, és folyamatos szemkontaktus. Váltogatta a mélytorkot a makk ingerléssel, gyors és lassú ütemben.

(2024-07-23) : Zuhanyzásból vissza térve állva kezdtünk csókolózni majd legugolt és olyan Natúr Franciába kezdett hogy csak pislogtam mint hal a szatyorban😁 majd megkért feküdjek az ágyra mert ott kényelmesebb és ott folytatta Franciás kényeztetését ami nem tartott sokáig és a szájában landoltam.

(2024-06-29) : Egy idő után lassan haladt lefelé és fergeteges franciába kezdett. Változatosan hol kézzel, hol kéz nélkül mély torkos elemekkel fűszerezve. Nagyon kitartó és nagyon ügyes. Egy idő után azért le kellett állítanom, mert szerettem volna még felfedezni. M