Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kira

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-20 19:41:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121853 szexpartner

Vanek Úr a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR-en kommunikáltunk. Az általam javasolt időpontokat kétszer visszautasította, de minden visszautasítás alkalmával megadta a legközelebbi időpontot, amikor fogadni tudott volna. A harmadik próbálkozásomat visszaigazolta. Telefonon is próbálkoztam egyszer, de nem vette fel, elég elfoglalt lány. :)
Megközelítés
Na, így még nem jártam. waze-val mentem, a vélt cím előtt megálltam, leparkoltam, vettem parkolójegyet. Láttam a házszámot, stimmelt. Felhívtam a kapuból Kirát, hogy beengedjen. Mondja, hogy menjek be az első ajtón, majd nyomjam meg az xy számot. Nincs első ajtó, gondoltam félrehallottam valamit, megnyomom az xy számot, csöng. Semmi. Mondom ott vagy? Azt mondja, hogy nem csöng. Kérdezi, hogy jó helyen vagyok? Mondom a házszámot. Stimmel. Utána látom, hogy nem stimmel az utcanév. Qrva Waze, egy kicsit odébb navigált. :) Egy sarokkal odébb megtaláltam a címet, simán bejutottam. :) :) :). Aztán később együtt jót szórakoztunk azon, hogy ha az előző lakásba beengedtek volna és ott is szolgáltat valaki, az milyen hülye szituáció lett volna. Vagy csak simán megver egy dühös férj. :) :) :)
Helyszín
A lakás teljesen rendben van, új építésűnek mondják az ilyet, de ha belegondolunk, akkor kb. 15 éve épültek ezek a lakások, de lehet, hogy több ideje.
Az ajtón egyből a nappali-konyhába lép az ember, két szoba is van, mi a baloldali kisszobába mentünk. Egyszerű berendezés: franciaágy, masszás-ágy, egy komód, polcok, tükrök. A célnak pont megfelel, az ágy mellett a falon is van egy jó nagy tükör, ilyen helyen ez emeli a kellemes időtöltés minőségét, fokozza a vizuális élményt, mint az később kiderült.
A fürdő kádas zuhanyfüggönyös, többféle tusfürdő, szájvíz, műanyagpoharak, az ilyen helyeken standard felszereltség. Tisztaság.
A baszobában a falon egy nagy óra is van, ez azért jó, mert aki hajlamos ilyen helyzetben megfeledkezni az időről, az nyomon követheti, hogy hol tart időben.
Kira külseje
Kira egy kicsi, vékony, csinos lány, kedves arca van, sokat mosolyog. Tenyérbe illő kis cicik, pici popsi, finom bőr. Egy fekete body-ban fogadott, magassarkú volt rajta, így egyből fel sem tűnt, hogy milyen kis mini. Fekete vékonyszálú haja van, kiengedve viseli, csak franciázás közben fogja lófarokba.
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121853 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121853 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-21 09:00:56 erotikus masszázs 1218535. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-21 09:00:56 erotikus masszázs 1218536. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-21 09:00:56 erotikus masszázs 121853
Action
Miután bejutottam, Kira elmondta, hogy melyik emeletre menjek, merre forduljak, hol találom a lakást. Amikor az ajtó elé értem, az ajtó kinyílt, ő az ajtó takarásában várta meg, míg belépek.
Puszival fogadott, bemutatkoztunk és eldöntöttem, hogy maradok. Ő pedig szívesen vette a látogatásomat, nem küldött el, ezért reménykedve tekintettem az elkövetkező órácska elé.
Szobába be, gyors vetkőzés, kaptam egy törölközőt, megmutatta, hogy hol a fürdőszoba és mit hol találok benne.
Zuhany után bekísért a szobába, karjaival átfonta a nyakamat és elkezdett csókolni. Meglepett ez a közvetlenség, de nagyon örültem neki. Csókja finom, belead mindent, rendes nyelves csók, mint ahogy az ember a szeretőjétől szokta kapni. Állva csókolóztunk, de még rajta volt a body, elkezdtem lefejteni róla. Miután megszabadultunk a textiltől, az ágyra heveredtünk. Kértem, hogy forduljon nekem háttal, így két kézzel tudtam simogatni a ciciket, csókolgatni tudtam a nyakát, száját, tarkóját. Nagyon izgató volt. A bimbók keményedtek, élvezettel csókolóztunk és izgattuk egymást. Nagyon odaadóan simult hozzám. Később a hátára fektettem, végigcsókoltam a testét, melleit, hasát, combját. Végül a finom, borotvált kehelynél kötöttem ki. Élvezettel nyaltam, később az ujjamat is bedugtam. Úgy tűnt, hogy kedvére van a dolog, de nem tudtam eljuttatni a csúcsra, később kiderült, hogy azért, mert ő nem akarta, visszafogta magát. Állítása szerint, ha orgazmusa van, akkor utána elálmosodik és aludni szeretne, ami a jelen helyzetben ugye nem lenne ildomos.
Úgyhogy inkább váltottunk és ő is megkóstolt. A franciája nagyon érzéki, nekem nagyon bejött, nem is engedtem, hogy sokáig csinálja, mert nem akartam még elmenni.
Gumit húztunk és kértem a lovacskás pozíciót. Alaposan megdolgozott, közben időnként csókolóztunk. A végén felegyenesedett és elkezdett keményebben mozogni. Végem lett. Utána még finoman, lassan lovagolt kicsit, hogy lenyugodjak.
A szünetben beszélgettünk, odabújt hozzám, simogatta a hajamat, vállamat. Én is simogattam, ahol értem.
Amikor újból készen álltam, ismét kaptam egy franciás felvezetést, most jobban bírtam, mint első alkalommal. A tükörben gyönyörködtem a látványban. Hosszan, lágyan csinálta, időnként tövig eltüntetett a szájában. Mikor már eléggé késznek éreztem magamat az újabb action-re, kértem egy kutyus pózt. Készségesen hasra fordult, feltolta a popsiját, én pedig behatoltam a finom punciba. A popsiját és a hasát simogatva toltam neki. Így lett végem másodszor. Pihenés, kis beszélgetés, zuhany, tipli.
Elszámolás
Nem értem extrát, a vtr-es kedvezményt figyelembe véve fizettem. A pénzt a komódra helyeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 75 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jó szolgáltató, még újonc, kéretik vigyázni rá és megadni neki a minden Hölgynek járó tiszteletet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-06-23 20:48:32
Jó írás epekedve olvastam minden sorát. Gratulálok
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

(2024-06-08) : Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta.

(2024-05-26) : Kira iszonyúan érzékien csókol és a nyelvjátéka is hihetetlen, ezen kívül kb ahol hozzámért egyből bizseregtem olyan energiái vannak .Így smároltunk egy ideig aztán kihámoztam a szexi fehérneműből és az ágyra feküdtem ahol is elkezdett egy nagyon komoly franciát

felejthetetlen: 2db
(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

(2024-05-11) : Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

nagyon jó: 1db
(2024-06-27) : Majd ágyon folytatjuk, tűsarkú le ès lovaglás, egyik kezèvel mellkasomra támaszt, beleguggol ès mozgása, tempója kivègzős, mèg nem akarok elèlvezni, így hasonfekvős pózt kèrek, ezt a tükörből is tudom nèzni. A fülèt finoman be-bekapom az aktusunk alatt.

: 1db
(2024-05-13) : Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte .