Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kira

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-13 13:23:52



joz szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121781 szexpartner

joz a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kira hirdetésére ezen az oldalon figyeltem fel.
Telefonon történő bemutatkozásomat követően, mondta hogy itt üzenetben írjak és letudjuk beszélni randink időpontját. / ez azért történhetett mert hívásomkor nem volt több ideje / oldalán ki is írta, hogy telefonon sokan keresik.
Ezt követően még ezen nap üzenetben le is beszéltük és fixáltuk randink időpontját, amit randink napján sms-ben kellett és erősítettem meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem pontos címre,aminek megtalálása könnyű volt. Parkolóhely is bőven volt az épelet közelében hétköznap délelőtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép, szinte új lakás. Fürdő, higénia, törölköző nagyon rendben volt, számtalan féle tusfürdővel, szájvízzel ellátva.
A babaszoba elég tágos, kis inassal a ruháknak, tükörrel a falon, kényelmes nagy ággyal és egy masszázs ágggyal berendezve.
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kira szép arcú, hosszú fekete hajjal, sokat és édesen mosolygó, filigrán, tökéletes - vékony - alkattal rendelkező kis tünemény, kis édi melleivel, formás popsijával amiben már majdnem csak eljövetelemkor tudtam gyönyörködni és csodáltam meg.
Szóval mindene tetszett, kiemelni semmit nem tudok.
Amiben fogadott egy világos rózsaszín fölső szett volt, egy falat bugyit takarva.
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121781 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121781 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-14 12:40:05 erotikus masszázs 1217815. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-14 12:40:05 erotikus masszázs 1217816. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-14 12:40:05 erotikus masszázs 121781
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Kapuban történő eligazitást követően egy perc múlva ajatja előtt voltam ami akkorra kis nyílt előttem.
Bemutatkozásunkat követően a szobájába kisért ahol a megbeszéltak alapján átadtam neki a negyven rózsaszállt,amit letéve éjjelijére ott is maradt rendink végéig.
/ Egy rózsaszál pedig amit belépéemkor adtam a egy vázában kötött ki./

Törcsit kaptam és zuhanyzás következett Ő pedig a fürdő előtt megvárt.
A szobába rögvest simogatni kezdett és szembe fordulva egymással csókolózni kezdtünk mi közben mindketten el-el kalandoztunk egy-egy puszira mindenhová amit éppen elértünk, miközben én a felső ruházatától lassan megszabadítottam ami mellettünk a masszázágyon landolt, így már az édi melleit is el tudtam halmozni puszijaimmal. Magassági fölényemet sikeresen megoldva egyre finomabb "igazi" csókolózásunk következett, amit Vendéglátom törölközőm levételével szakított meg. De ezt csak azért tette, hogy az ágyra velem szemben leülve ágaskodómat kezelésbe, illetve kicsi szájába vegye, miközben fölfelé nézve szép szemeivel szinte végig szemkontaktusban voltunk egymással.
Viszonozni is akartam valamit ebből a gyönyörből ezért az ágyra fektettem és újabb csókolózásunk következett, amit én teste felderítésével szakítottam félbe. Végigpuszilgatva falatnyi búgyiját levetve az azt takaró csodás puncikájánál landoltam és kezdtem ténykedni. Hang és légzéséből itélve nem volt ellenére, no meg nedvesedésébeől is, de az általam kívánt eredményt nem sikerült elérnem,majd közölte aranyos hangján, hogy Ő inkább az aktust preferálja. Hát nekem meg ez nem volt ellenemre :) amit pedig gumihúzás előtt kaptam Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést.
Kedvesem misszit javasolt aminek örültem. Egy kis saját nedvesítőjét használva sikosítónak finoman hatoltam finom szűk puncijába. Nagyon jó volt érezni, mikozben csókolóztunk is. A tempót igyekeztem váltogatni, de sajni nem sokáig bírtam és kissé hirtelen de csodálatosan ért el a vég.
Miután lenyugodtam eltávolítottuk rólam ami már nem kellet és Kirám hozzámbujva elkezdtük, illetve folytatuk csóktatánkat. :) Ezt megszakítottuk egy pár perces beszélgetéssel, majd fekve egymással arccal szemben helyezfe fejünket folytattuk a csókolózást, miközben játszottunk nyelveinkkel, meg nózinkkal mindkettőn örömére és tetszése mellett! Szóval szeretkeztünk...ezeket a perceket nem tudom másként megfogalmazni, mert nekem olyan volt!!
Így is közeledett el az időm végefele. Nekem ebben az órában nem is volt már szükségem többre, nem is akartam, illetve kezdeményeztem már egy estleges újabb fordulót és Kiarám sem. Nekem ez így volt jó, tökéletes ez a randi! Ahogy "Szeretőm" sem kezdemémenyzte az efféle folytatást.
Persze nem ez lett volna a helyzet, ha tovább vagyok ami biztosan támogatásra talált volna Kirám személyében!! :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vettem igénybe. Nagyon korrekt volt!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mit is mondhatnék. Kira személyében egy aranyos, csodálatos teremtményt ismertem meg, aki egy órácskára a szeretőmnek érezhettem, a Szeretőm volt!!
Ennél többet adhatott volna és kaphattam volna ettől a randitól!!
Köszönöm Édes Kira :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-06-14 22:17:26
Tartalom tekintetében tökéletes,de a külső bemutatásával alul marad az írás a várnál

2024-06-14 13:58:44
Finom írás, finom hölgyről, szerintem Te is Kira függő leszel!
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

(2024-05-26) : Kira iszonyúan érzékien csókol és a nyelvjátéka is hihetetlen, ezen kívül kb ahol hozzámért egyből bizseregtem olyan energiái vannak .Így smároltunk egy ideig aztán kihámoztam a szexi fehérneműből és az ágyra feküdtem ahol is elkezdett egy nagyon komoly franciát

(2024-05-24) : Natúr francia végig szájba lenyeléssel- ezt kértem befejezés gyanánt. Ezt is extrában szolgáltatja, de megéri áldozni rá. Ebben a nyakatekert helyzetben nem vállalta összeszokottság hiányában, de az ágy szélére ülve simán teljesítette. Lobogott haja a hajrában ujjaival a dülmirigyet masszírozta közben. Amikor ejakuláltam persze lelassított

felejthetetlen: 2db
(2024-06-08) : Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta.

(2024-05-11) : Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

: 1db
(2024-05-13) : Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte .