Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kira

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-08 16:26:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121736 szexpartner

Forest07 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Kirát azóta figyelem mióta fent van az oldalon, héten csinált egy VTR kedvezmény le is csaptam rá. Pár perc múlva el is fogadta, sima ügy.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, meglepődve tapasztaltam mekkora forgalom van szombat reggel Pesten. Kicsit kapkodós is lettem mikor megláttam hogy a parkolóba egy gramm hely sincs, ezért szabálytalanul a fűre parkoltam. Tudom ez nem szép de nem szeretek késni, főleg elsőre. Keleti, stadionok szomszédságában van a cím, így rengeteg tömegközlekedés van a közelbe. A GPS tökéletesen oda vitt, ház számot se lehet eltéveszteni jól látható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű két liftes társas ház, szép tiszta pont mostak fel és ezért az ajtó is nyitva volt. Közben kaptam a navigálást milyen magasra és merre menjek a liftből kiszállva.
Egy amerikai konyhás 2-3 szobás tágas lakás fogadott, zuhanyfüggönnyel ellátott kád, száraz kilépő és rengeteg tusfürdő volt a kád szélén, szájíz kis pohárka a polcon. Masszázs pad volt az ágy mellett, vagy arra vagy a szobainasra lehetett leparkolni a ruháimat.
Tetthely egy kis szoba lehúzott redőnnyel, hangulat világítással volt, nem volt sötét. Egy jó kemény francia ágy falra fel ragasztott tükrök voltak, akció közben nagyon jól jött.
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek nem adják vissza milyen kis törékeny lány, élőbe sokkal vékonyabb. De ez lehet a műtermi fotók miatt, de a ciciéről megismertem, nagyon szép kis formás cicije van, Ő van a képeken. Arca szép valami huncutság van a bájába, egyenes hátközépig érő fekete haja van. Szerintem kicsit zavarba volt vagy túl reggel. Tudjátok mikor puszi kézfogás egyszerre de közben visszahúzza a kezét. Magassága vagyis alacsonysága elsőre fel se tűnt, mert egy magassarkú volt rajta. Képeken látszó együttes volt rajta, minden idoma
szépen látszott.
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121736 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121736 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-09 01:13:39 erotikus masszázs 1217365. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-09 01:13:39 erotikus masszázs 1217366. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-09 01:13:39 erotikus masszázs 121736
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Szobába bementünk, egy kis csevely és kaptam is a törölközőt, kinézett hogy szabad a pálya és elkísért a fürdőig.
Vissza térve a konyhából pont jött és össze futottunk a szoba előtt.
Radiátorra letettem a törölközőt, megfordultam és ott állt előttem még a fogadó szettjébe.
Egymás előtt állva elkezdünk csókolózni de nem ismerkedős puszikák voltak, hanem rendes szenvedélyes csókok. Közben mind a ketten elkezdtük feltérképezni egymás erogén zónáját.
Neki nem volt nehéz dolga, mert a finom érzéki csókoktól és a sok simogatástól már állt a farkam. Átkarolta nyakamat és ha meg lett volna beszélve az ölembe ugrott vagyis fel is segítettem. Ott egy pillanatra elgondolkodta, hogy az ágyra vigyem vagy a masszázs padra, ágy mellett döntöttem majd később átmegyünk oda is.

Szépen letettem és újra vagyis egyfolytában csókolóztunk, feljebb csúsztunk az ágyon közben le rúgta magáról a magassarkúját. Úgy ment minden mint egy jól megírt forgató könyv, közös erővel levettük a felesleges fehérneműt. Szép lassan átvettem a főszerepet és elkezdtem testének megismerését, csókjából kiszabadulva nyaka felé vettem az irányt. Azt vettem észre nagyon szereti de szép lassan lejjebb vándoroltam, melleit összefogva szívogattam bimbóit. Élvezte közben simogatja hátamat, vállamat és kicsit nyögdécsel. Lejjebb ereszkedett és megkóstoltam tükör sima punciját ami ekkor már rendesen nedves volt, nyaltam szívtam (újazás kiment a fejemből) lehet az kellett volna a csúcsig, de így is jó volt nekem, remélem neki is.
Majd megkért hogy feküdjek kényelmesen a hátamra, fejem alá párna, ekkor már kő kemény farkamat megdicsérte.
Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta. Hol a makkomon pörgette a nyelvét, hol a mind a két golyómat bekapva szívta ahogy csak bírta. De olyat is csinált hogy kezével kísérte a feje bólogatását és csak alig ért hozzá, fantasztikusan csinálja.
Eljött a gumi húzás ideje, megkért hogy nyissam ki mert tiszta nyál a keze. Szépen felgörgette, a pózom már adott volt, meg se beszéltünk semmit egész idő alatt adta magát minden.
Beleült szép lassan amíg a farkamhoz nem szokott, utána elszabadult a “pokol” rajtam ülve felegyenesedve tövig benne ülve csípőét előre hátra járatva megdugott. Néha előre hajolt, megfogtam kis fenekét csókolóztunk, bimbóit szopogattam, ekkor én adtam a tempót, amikor nem smároltunk nyögései inspirálták, hogy neki is jó. Mind a kettőnkről szakadt a víz (légkondi van csak nem lett bekapcsolva) és egy kicsit el is fáradt. Kutyusba helyezkedtünk lába összezárva fenekét felfelé tolja, mert nagy a magasság különbség, pont megfelelő magasába volt. Beraktam farkam tocsogó puncijába, egy két finomkodó lökés után, ami a csövön kifért, a hangja megjött rendesen, fogtam fenekét és csattogtunk. Mámorító volt látni, érezni, hallani benne lenni, és el is élveztem. Szép lassan szétváltunk, eldőltünk és lihegtünk, Kira előbb ocsúdott és mondta lehűti magát. Én addig ágyon elterülve pihentem és vártam, órára pillantva még volt 20 perc.
Gondoltam az pont elég lesz egy kölcsönös masszázsra és egy fürdésre. Kira vissza tért és nagyon barátnősen mellém bújt fejét a vállamra tette, jól esett. Egyik pillanatban elkezd simogatni és csókolgatni viszonzom, simogatja a hátam (a gyengém). Nagyon durva smárolás kezdődött el, farkam ébredezni kezdett, csodálkoztam is, mert tudom egylövetű vagyok és több pihenő kell nekem. De megint kőkemény lettem, mondom magamba a francba a masszázzsal. Lementem punci vizitre egy darabig, de Kira farkamat akarta szopni. És olyan vehemenciával csinálta hogy az ujjamat kezdtem harapdálni, rám nézett látta rajtam hogy kész vagyok, még nagyobb tempóban kapcsolt már mélytorkos elemekkel fűszerezve az amúgy se hétköznapi szopást. Sajnálom hogy nem lett így vége, csak hát ugye egylövetű vagyok.
De annyira kívántam hogy megkérdeztem hány aktus van egy órába, válasz “amennyit csak akarsz”, erre kértem is a gumit. Hanyatt döntöttem, lábát felhúzta a legjobb szög érdekében, és már csúsztam is bele. Átkarolt és vad csókolózás közepette szexelünk, hol feneke alá nyúlva hol felülve, már nagyon ki voltam és meg is izzadtam rendesen. Oldalra néztem és láttam az órán hogy 5 perc van vissza, abba hagytam és kihúztam, Kira kérdezi, hogy baj van, mondom nem csak lejárt az időm. Aranyosan mondja “de még van 5 perc”, nem mondom az a fürdésé.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kira nagyon korrekt, már most “kezdőként” is magas szintet képvisel. Ami az adatlapján van maximálisan teljesíti, egy kis ízelítőt is bemutatott a egyik extrájából a mélytorokból, hogy az nemhiába van kiírva, tudja is. Előre rendeztem, ott is volt végig
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kocsihoz vissza térve csak ültem mint egy darab ….r. Hogy most mi is történt velem, cigit is fordítva nyújtottam meg.
És az a szó jut eszembe, hogy természetesség, semmi megjátszás csak ösztönből és ez így volt jó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-06-10 21:54:04
Részletes beszámolót írtál egy irigylésre méltó partnerről és randiról.

2024-06-10 20:50:43
Amikor a nyájat a lomposra eresztette az kemény lehetett 😄. Pár hibát leszámítva részletes és jó írás!

2024-06-10 16:17:50
Irigylésre méltó élmény. Alig várom, hogy én is megkóstoljam.

2024-06-09 21:46:03
Remek beszámoló. Részletes, informatív, jó hangulatú. Csak gratulálni tudok hozzá!

2024-06-09 20:11:35
Nagy élmény, nagy írás, részletes, őszinte, átélhető. Kiráról és tevékenységéről alapos beszi, köszi.
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

(2024-05-26) : Kira iszonyúan érzékien csókol és a nyelvjátéka is hihetetlen, ezen kívül kb ahol hozzámért egyből bizseregtem olyan energiái vannak .Így smároltunk egy ideig aztán kihámoztam a szexi fehérneműből és az ágyra feküdtem ahol is elkezdett egy nagyon komoly franciát

(2024-05-24) : Natúr francia végig szájba lenyeléssel- ezt kértem befejezés gyanánt. Ezt is extrában szolgáltatja, de megéri áldozni rá. Ebben a nyakatekert helyzetben nem vállalta összeszokottság hiányában, de az ágy szélére ülve simán teljesítette. Lobogott haja a hajrában ujjaival a dülmirigyet masszírozta közben. Amikor ejakuláltam persze lelassított

felejthetetlen: 2db
(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

(2024-05-11) : Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

: 1db
(2024-05-13) : Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte .