Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Kira

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-05-24 20:04:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121602 szexpartner

Perfekt a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
igéző szemek
brutális kényszerfrancia
legjobb misszionárius
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
3
Empirikusan kijelenthetem, hogy a szexpartner kategóriában minőségi megújulást tapasztalok az oldalon. Ennek egy újabb bizonyítékát osztom most meg.

Kírával az egyeztetés példásan zajlott le. Call centerese hiányában maga fogadja a hívásokat, tehát vele beszéltem le a randit. Egyértelműen elmondta a vállalásait és a szervizben vállalt extráihoz tartozó adóterheket.

Így nem lettek kínos félreértések a véletlenül elhallgatott dolgok pl. a (szájfeltöltés miatt időszakosan) kimaradó csók, vagy a (vörös csapatok partraszállásának megemlítése miatt) meghiúsult kölcsönösség kapcsán.

Elérni viszont nem volt egyszerű. Csak nyitvatartási időben, vagy annak közvetlen közelében van a telefonja bekapcsolva. Foglalkozások előtt vagy azok szünetében lehet vele időpontot lebeszélni. Ha a hívás fogadásra kerül, onnan már, nyert ügyünk van.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A hely lokációja a Keleti pályaudvar és a Puskás stadion közé esik.

Nem kellett detektívnek lennem, hogy rájöjjek, nem rég, voltam már abban az épületben a Reiner Frigyes parkban. Ívelt kialakítású, dizájnos épület, rajta egy ominózus felirattal. Felnőtt filmekből méltán híressé vált férfi szereplő nevével, magyaros fonetikával leírva. Eszembe jutott róla, hogy Siffredi tutoriál videói már nem frissek, de ma is időszerű témát feszegetnek. „Pajszerrommal hogyan csináljam jól” témában örök-érvényű megoldásokat mutat be.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem rég ugyan ezen a helyszínen találtam rá egy másik különleges húsevő virágra (Flóra). Úgy látszik jó ennek a helynek a klímája, vagy a lakás tájolása, hogy ilyen isteni ritkaságok nyílnak itt sorban.

Utolsó látogatásom óta semmi sem változott a lakásban. Nappali az egy eklektikusan berendezett élettér. Hasznos és praktikus dolgok mellett egy kis művészi és trendi dolgokkal feldobva. Csak egy rövid pillantást vetettem a világos előtérbe és irány a sötét titkokat őrző baszoba. Ott már félhomály fogadott. Hangulatos és csendes zug. Nem is olyan kicsi, mert sok hely maradt középen, pedig egy ágy és egy masszázspad is helyet kapott a széleken. Méretét már csak azért is megjegyeztem magamban, mert kedves vendéglátóm volt olyan kezdeményező, hogy a látogatásom ötödik percében (fürdés után az első percben) a kemény parkettán simán térdre rogyott előttem - ott a szoba középén- és laza szivarozásba kezdett. Péniszemmel a szájában ártatlan szemeivel olyan bűnbánóan nézett rám, mintha én a könyörtelen matek tanára volnék, ő pedig a renitens diákom. Aki kész mindent megtenni, csak a leckeírás elmulasztása miatt most ne büntessem meg. Nagyon. Mert azért a büntit azt kiérdemelte, tudta, azt jogosnak tartotta. Rászolgált egy kiadós szopásra.

Kicsit szigorúnak kell lenni, mert egy ilyen performance után olyan jó kegyelmet gyakorolni a megtévedt lánykán és csillagos ötössel jutalmazni a vizsgán. De ne rohanjunk annyira előre az eseményekben.

Fürdőszobánál tartottam. Nagyméretű a vizesblokkjuk. Ajtótól balra található benne a mosógép, szemben a mosdópult, jobbra pedig a fürdőkád. Szájvíz, tusfürdő és dezodor is volt a kínáló pulton. Mindegyikből több féle, fajta.
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amerikaifutballjátékos nevét viselő kollégával a látogatásom előtt váltottam egy puhatolózó üzenetet. Kérdeztem tőle, hogy szerinte milyen Kíra. Azt írta, hogy egy értelmes csajszi, talán fősulis lehet. A képeire azt mondta, hogy azok csalókák, mert jóval kisebb és törékenyebb élőben. Továbbá, hogy arról nincs abszolúte meggyőződve, hogy egy kicsit nem volna kisebbségi. Szerinte az ország keleti régiójából származik, erősen sötét a haja, de nyugi, se a bőrén se az akcentusán nem érezhető, hogy etnikum volna. Tézise szerintem hamis.

Mindennel egyet értek, kivéve az evolúciós elméletét. Való igaz, hogy a haja hosszú és sötét barna színű, alkata karcsú, de a szeme kék. Valid hogy nem pesti lakos, de ezekből azt leszűrni, hogy honnan származik és hogy kik az ősei, az sok tévedést rejthet.

Én bocsátkoznék semmilyen hipotézisekbe, maradnék a tényeknél, hogy Kira egy igazi kis bombázó. Hetykén álló melleivel, lapos hasával és formás kis popójával igazi mini szexbomba. Az ilyen pehelysúlyú (45) lányokkal lehet igazán attrakciózni. Titkos akrobatikus elemeket kipróbálni, emelni, tenni, vinni, rakni, pakolgatni, hajtogatni. Erre ő nem csak, hogy alkatilag ideális, hanem habitusában is benne rejlik az érdeklődés a komfortzónán kívüli elemekre. Értem ez alatt az azonos-neműek megismerését is. Hiszem, hogy a kíváncsiságának ez a szakma egy remek terepet fog adni.

Csupasz puncijának ergonómiája úgy van kialakítva, hogy a bejárata egy szűkös és bársonyos, rövid alagút. Annak felső-középső szakaszán van a nagyon keresett redős rész, ami könnyen kitapintható. Azután, beljebb egy simább és tágasabb rész következik egy selymes falú ovális terem. Ha nem volna rugalmas anyagból, akkor egy kecses lombikhoz hasonlítanám. Szerencsére tágul. Ha szükség van hosszában nyit annyi teret a köldöke irányába, amennyi kell. Ez nem okozott különösebb megterhelést a számára, talán még tetszett is neki hogy torkig volt velem.
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121602 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121602 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-27 02:10:27 erotikus masszázs 1216025. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-27 02:10:27 erotikus masszázs 1216026. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-27 02:10:27 erotikus masszázs 121602
Action
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Csapjunk is bele egyből szerintem. Ezt már ő mondta, amikor a fürdésből megérkeztem hozzá a szobába. Fél percet smároltunk, aztán elém térdelt és a farkamat szopni kezdte. A szemkontaktust olyan kitartóan teljesítette, hogy ha nem lenne akkora rutinom ebben, még én éreztem volna kellemetlenül magam hogy miért bámul engem ennyi ideig. Teljesen felizgatott vele. A mélytorkozás extráját az elején megrendeltem és ezt többször is tökéletesen teljesítette. Nem állítom, hogy nem könnyezett bele a feladatba, egy-egy lent tartás közben, de a technikai megvalósítás csont nélkül sikerült. Tanítanivaló az orális tudása. Úgy látszik a Récsei kollégiumba való a bekerülésnek az volt a feltétele, hogy kimagasló francia tudással rendelkezzen a pályázó. Mert kolléganője is messzeföldön a legjobb ebben a műfajban. Bámulatosan játszott a hangszeremen. Fájó szívvel kellett megszakítanom az előadását, de a programban tovább kellett haladni.

Térdelésből felkaptam az ölembe egy két nyelves csók után az ágyra letettem és a puncijának a felfedezésére indultam. Illatos és ápolt terület, diszkrét nagyajkakkal és vékonyka kis ajkakkal. Nyaltam és ujjaztam váltogatva a tempót és az erősséget közben, mire hangos nyögések közepette élvezett el. (Remélem.)

Dugás előtt kőkeményre felszopott majd a kezembe adta a védőruházatot, hogy illesszem fel magamra. Elsőnek a missziben csapattuk. Simán befogadott. Ha rá dőltem akkor csókolóztunk , mintha csak kötelező volna. Lábával néha átölelt, vagy csak úgy váltogatta a helyzetét, ahogyan kényelmesnek találta. Variációkban nincsen párja. Kecses bokáját és csinike lábujjait csókolgattam, amikor a nyakamba tette őket. Innen fordultunk át kutyába. Először széles terpeszt bemutatva nekem, négykézláb várta, hogy támadás alá vegyem a vagináját. Lába közé térdeltem és tövig bevágtam neki. Párnájába kapaszkodva, hangosan sóhajtozva tekergett. Aztán a lábait összezárta és mellével a lepedőre feküdt. Én a combjaimmal kívülre kerültem így dugattyúztam tovább. Fenekére csaptam, csípőjére fogtam, kezét egymásba kulcsoltam, még a haját is megmarkoltam közben. Minden izgalmas pózt kipróbáltam vele, amit a mesteremtől lestem el. Doggyban is feszesen pucsított. Tartotta a pózt, még akkor is, amikor teljes súlyommal ránehezedtem.

Pacizás következett. Azt hittem eddig a pillanatig, hogy a korábbi pózok voltak a kedvencei, mert nagyon aktív volt bennük és láthatóan élvezettel fogadta a kitartó ostromomat.

Olyan bravúrokat mutatott be a lovaglás során, amilyeneket tényleg csak a legprofibbak tudnak. Volt, amikor nekem semmit sem kellett csinálnom, csak ő vonaglott rajtam. Teljesen kiszolgált. Ha akkor nem állítom le, azon nyomban kicsavar az biztos. Alibiből kértem, hogy forduljon meg rajtam, hogy nekem háttal is lovagoljon meg. Ez csak miattam, az idő nyerés miatt volt szükséges. De itt is olyan zseniális galoppozást mutatott be, hogy ebből a pózból is szabadulnom kellett. Szenvedélyesen nyomja.

Felültem az ágy szélére és kértem, hogy szemből üljön bele. Csodás szerelmes perceket éltem meg vele így. Sok csókkal és érzéki öleléssel. Majd felálltam vele. A lábaival a derekamra kulcsolt kérés nélkül és állva folytattuk az akciónkat. A masszázspad szélére letettem és ott dugtam tovább. Majd megfordítottam. Az egyik lábát behajlítva a padra feltette és így csattogtunk.

Ha már pad, akkor megkértem, hogy feküdjön fel rá hanyatt és a fejét lógassa le. Amíg pozicionálta magát, addig én a gumit leapplikáltam magamról és a fejéhez közelítettem. Előbb a golyszlikat megnyalattam vele, majd a makkomat a szájába tettem. Ekkor ahelyett, hogy a kezét a csípőcsontomra tette volna egy biztonsági távolság megtartása miatt, a pad szélébe kapaszkodott, még kijjebb csúszott a fejével és hagyta, hogy tövig benyomjam neki. Láttam, ahogyan a nyaki részen megjelenik a dákom fonetikus rajzolata. Egy művészi kisplasztika a bizarr hardcore akt műfajból. Bámulatos volt. Nem csak az, ahogyan a gyíkom járt a torkán, hanem az is ahogyan az egész nő pucér teste megfeszült és hidat formált. Fantasztikus nő.

Natúr francia végig szájba lenyeléssel- ezt kértem befejezés gyanánt. Ezt is extrában szolgáltatja, de megéri áldozni rá. Ebben a nyakatekert helyzetben nem vállalta összeszokottság hiányában, de az ágy szélére ülve simán teljesítette. Lobogott haja a hajrában ujjaival a dülmirigyet masszírozta közben. Amikor ejakuláltam persze lelassított. Nem engedte, hogy egyetlen csepp is menjen mellé a nagy rohanásban. Mindet kiszívta és lenyelte. Nyelvével a végén a száját körbe nyalta és nagyra tátotta. Megmutatta, hogy ilyen egyszerű ez. Neki.

Aztán a kezével magához húzott és egy szenvedélyes csókkal pecsételtük meg ezt a tökéletes előadást.

Produkciója minden eleme dobogós. Az egész nő egy csoda.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás az elején megtörtént. Az extrákkal együtt tettem le neki. Többször is megköszönte és diszkréten eltette. Amit vállalt az professzionálisan teljesítette.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Konklúzió,ha még sokáig azon a helyen marad, szerintem én egy emléktáblát vagy inkább egy mellszobrot készítettek neki a ház falára. Dicsőséges teljesítményét hosszasan felsorolva és elismerve vele a szakmai sikereit. Ő egy született zseni egy talentum - ha lehet ebben a sportágban ilyen jelzőt adni.

Kíra hasonlít arra az új lányra, aki májusban kezdett itt, a sarki patikában. Amikor sokan vannak, akkor beugrik kiszolgálni a vevőket és széles mosolyával, sugárzó tekintetével és intelligens kommunikációjával pirulák és vény nélkül is azonnali gyógyulást okoz az arra fogékonyaknál. Kíránál én pont így jártam. Tudta a gyógyírt a bajomra recept nélkül is és olyan terápiás kezelésben részesített, hogy az óra végére én a mennyekben éreztem magamat. Sajnos az addikció esete fenn áll, mint minden boldogító és stimuláló szer esetében, de ezt a problémát már magamnak kell megoldanom. A fentiek ismeretében és az említett veszélyek tudatában keressétek fel őt. Majd az elvonón találkozunk és együtt sztorizgatunk…

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-05-31 01:06:18
Részletes, regényszerű beszámolót írtál.

2024-05-28 15:11:31
Korrekt, színvonalas írás mind tartalmilag, mind stilisztikailag!

2024-05-27 14:07:23
Finom intelligenciával a legapróbb részletek, benyomások, kellő humorral megírt beszámoloban számoltál be Kiránál tett látogatásodról. Kalapom már olvasás közben elhajítottam. Nagy gratula mindkettőtöknek a kiváló teljesítményetekhez!

2024-05-27 11:10:44
Professzionális írás, ahogy egy magas besorolású élményhez illik.

2024-05-27 08:52:18
Parádés randi szuper leírasa, gratula hozzá!
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

(2024-05-26) : Kira iszonyúan érzékien csókol és a nyelvjátéka is hihetetlen, ezen kívül kb ahol hozzámért egyből bizseregtem olyan energiái vannak .Így smároltunk egy ideig aztán kihámoztam a szexi fehérneműből és az ágyra feküdtem ahol is elkezdett egy nagyon komoly franciát

(2024-05-15) : Addig ő a farkamat kezelésbe vette és jól megcumikázta. Annyira jól csinálta a szlopálást, hogy még sem siettem azzal felgumizással. Érti a francia nyelvet ehhez kétség nem fér. Makkal és a rúddal is foglalkozik. Szemkontaktust is tartja közeben.

felejthetetlen: 3db
(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

(2024-06-08) : Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta.

(2024-05-11) : Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

: 1db
(2024-05-13) : Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte .