Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-15 14:44:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121521 szexpartner

Zsabazsak a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy … megláttam Kíra mesteri képeit a neten és abból már tudtam, hogy hozzá el kell majd látogatnom valamikor a napokban, ha meg szerzem rá a zsozsót. Lementettem a telefonszámát, hogy majd a héten rácsörgök, ha meg van a zsé a jövőbeni tali miatt. Aztán nem hagyott nyugodni a pucsítos képe, furdalt a kíváncsiság, hogy milyen lehet a leányzó.Felhívtam, mert a hangjára is kíváncsi voltam, meg a matekra is. Csodás a hangján úgy elsodorta azokat a fájóan nagy számokat amikkel körül bástyázta magát, hogy szinte fel sem fogtam, mibe kerülne egy komplett másfél óra vele. Extrákkal, meg mindent egybe véve. A fekete leves még sem ez a két ismeretlenes egyenlet megoldása volt, hanem a hír, hogy legközelebb csak a hétvégén lesz elérhető. Holnaptol szabira megy. Úgyhogy, akkor, abban a percben gyorsan kellett döntenem, hogy mit is tegyek. Osztottam szoroztam fejben és egy alap félórára még aznapra befoglaltam hozzá. Tapogatom az üres zsebemet azóta is, de cseppet sem sajnálom, hogy lenullázódtam az napra.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kicsit benéztem a távolságot. A keletitől gyalog indultam a megadott cím felé. Azt hittem, hogy csak pár perc lesz, de az volt vagy 15-20 perc séta a metró aluljáróból indulva. Vége felé már gyorsan szedtem a lábaimat, hogy ne hogy elkéssek. Koppra érkeztem.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Ötödiken fészkel a szépséges kis csibe.

Átlagos lakásban fogadott, olyan, ami a célnak megfelelően lett berendezve. A szobában először vak sötét volt, de aztán megszokta a szemem a félhomályt és úgy már tökéletesnek ítéltem meg a fényeket és a helyszínt is.

Masszázs pad is volt a szobában. Ami, ha hamarabb kapcsolok, és több időm van, akkor kínált volna még további lehetőségeket a szexre, de majd legközelebb oda is átvonulunk. Mert lesz, legközelebb azt biztosra veszem, annyira megfogott Kíra hercegnő.
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Műterminek is beillő képek, izgalmas fények, mesteri beállítások, kis filter, és egy csipetnyi Photo shop. Enélkül is csodás volna a hölgyemény, de ez kellett a jó hirdetéséhez. Bizony az első jó benyomás , az első inger a fotókról érkezik.

Élőben is ugyanolyan karcsú, vagy talán még vékonyabb teremtés Kíra. Skinny kategória, de a legjobb arányok mellett bemutatva. Csodás popsija, ápolt puncija, és alma formájú mellei vannak.

Arca és intellektusa nekem nagyon bejött. Ennek megítélése mindig szubjektív. Teste és arcának esztétikája a jellemével kellemes harmóniát alkotott. Visszafogott, nyugodt, kedves és udvarias. Nem utolsó sorban pedig piszkosul perverz.
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121521 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121521 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-15 15:45:10 erotikus masszázs 1215215. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-15 15:45:10 erotikus masszázs 1215216. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-15 15:45:10 erotikus masszázs 121521
Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mivel csak fél óra állt rendelkezésemre, nem sokat pöcsöltem. Megmostam magam alulról, kiöblítettem a számat és rohantam vissza hozzá. A fürdőszoba ajtajában várt meg. Ebből arra következtettem, hogy nem egyedül rendelt abban a lakásban. Így biztosította a védett inkognitómat.

A szobában azt a piros kis tüll izébizét, ami a fenekét sem takarta el, azt gyorsan lekaptam róla és a cicijének szeretgetéséhez láttam. Aztán az ágyra fektettem és a bugyit is lehúztam róla. Nem téptem le róla, pedig nagyon megérdemelte volna, mert annyira kívántam már a pináját. A lábai közé mentem és rózsaszín puncikáját megpuszilgattam. Először függőlegesen nyaltam, majd körkörösen. Az ujjamat benyálazva a vagináját is bejárattam.Felkészítve ezzel az ezután ránk váró szexcsatára.

Kértem, hogy húzzunk gumit és gyorsan lovagoljon meg.

Kíra kezembe adott egy originál dobozt, hogy bontsam ki és tegyek fel magamnak egyet. Jó.

Addig ő a farkamat kezelésbe vette és jól megcumikázta (két évtized alatt ez az eset amikor valaki ezt a szófordulatot használja, nem hittem, hogy valaki még újat tud mutatni...:)))) - webi). Annyira jól csinálta a szlopálást, hogy még sem siettem azzal felgumizással. Érti a francia nyelvet ehhez kétség nem fér. Makkal és a rúddal is foglalkozik. Szemkontaktust is tartja közeben. Én ilyet nagyon ritkán tapasztalok, hogy valaki ennyire élvezze, amit csinál. Csillogott a szeme közben, mosolyogva nyugtázta, hogy nekem is tetszik a szóló produkciója. Parádés volt, amit a dákómon művelt, de baszni jöttem, úgyhogy koton fel, és lóra fel.Teátrálisan, megadva a módját helyezkedett el a nyeregben. A rudamon egy-két hosszanti bejáratást csinált a nyáltól tocsogó puncijával -még guggolva- majd a lábaival a mellkasom mellett klasszikus lovagló pozíciót vett fel. És intenzív ügetésbe kezdett.

Eszméletlen ügyes technikája van. A passzív szót kitörölték a szótárából végérvényesen. Ütemváltásokkal és szenvedélyes csókokkal színesítette az akciót. Néha meg kellett emelnem a csípőmet a magasba és egy kicsit leállítanom őt ezzel, hogy ne vágtázzon annyira. De hát az a helyzet, hogy ő ezt ennyire élvezi. Boldogság rakétáját ezzel begyújtotta nálam és teljes kivégzésig vitte. Azt hiszem egyszerre élveztünk el, legalábbis a remegésekből és a hangokból kiindulva elég közel volt hozzá.Én biztosan elélveztem, tele lőttem a gumit és pár másodpercig ájultan pihentem az ágyon.

Majd összeszedelődzködtem és útnak indultam. Vissza a Keleti felé. Amíg a metróig elsétáltam volt időm visszapergetni az átélt élményeket. Mágikus amit tud.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Elején elkérte én pedig átadtam neki. Diszkréten kezelte, megnézte, átfutotta, megköszönte. Mire visszajöttem a fürdésből már el is tüntette.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A képeit látva tudtam, hogy, ha ilyen lesz élőben is, akkor nekem nagyon tetszeni fog. Az ajtóban ez beigazolódott,hogy olyan mint a fotókin, eldőlt hogy az esetem. Bejött. A cuki kis termete, az igéző mosolya, és főleg a szex centrikussága. Az ágyon történt fülledt erotikus produkcióját már meg se említem. A fél óra tűzoltásnak most elég volt, de belőle ennyi nem elég. Ha újra rendelni fog, akkor ismét meglátogatom. Ha van kedvezményes havi bérlete, akkor azt is veszek hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-05-15 21:29:42
Nagyon tetszett az írásod, megadtad az irányt Kira felé. Ott a helyem!
Mutasd mindet