Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kira

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-05-11 23:54:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121482 szexpartner

duracell a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
nagyon kezdeményező
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kíra a telefonját maga kezeli. Udvariasan köszönt bele a telefonba amikor felhívtam és csábítóan édes hangján ecsetelte a különböző hosszúságú programjait. A pikáns részekhez érve kendőzetlenül mondta el a vállalásait. Szeretem, amikor ilyen bevállalós valaki és amikor ilyen gördülékenyen mennek a dolgok. Ez mindig jót jelent. Alig vártam már, hogy meglátogathassam
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dózsa György út és a Thököly út sarok. Onnan kell pár lépést tenni a stadion irányába. Újszerű lakóparkban bérel egy nagyobbacska lakásban egy közepes méretű szobát.

A kapuból felhívtam és akkor megadta az emeletet és az ajtószámot.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A folyosó végén balra. Ez a mondata csengett a fülemben, ahogyan a liftből kiszálltam és közelítettem az ajtaja felé. Hallottam, hogy kattan a zár, nyílik az ajtó, de nem láttam senki. Beléptem és az ajtó mögül előbújva megpillantottam őt. Teljes nyugalom fogott el. Megkönnyebbülés járta át a testemet hogy hibátlan alkatú, szép arcú, ápolt, értelmes, magyar lány fogadott.

A nappaliból gyorsan a kis szobába mentünk, ahol hangulatos világításban tudtunk pár ismerkedős szót ejteni.

Az ágyat tiszta, hófehér lepedő fedte, párnával a sarokban. Legszívesebben már akkor letepertem volna, annyira kívánatosnak találtam, de egy tusira azért még kiszaladtam előtte a fürdőbe. Bontatlan szájvizes flakonok és a tusfürdők párban álltak a használatra várva.

Tisztálkodáshoz üde törölközőt kaptam
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kíra egy alacsony, karcsú, fiatal lány. Feszes testű, formás cukorfalat peckesen álló mellekkel. Vékonyabb, mint a fotóin, legalább is élőben így éreztem. Piros, fodros szélű, szexi doll-ban fogadott, ami jól felpolcolta a melleit. Azt gondoltam ez a szokásos push-up-nak tulajdonítható ügyes vendégcsalogató trükk lesz. Amikor ez lekerült róla a mellei akkor is ugyanott álltak a cicik, keményen, hegyes bimbikkel, hívogatóan.

Hamvas testén csak egy horoszkóp szimbólum tetoválást láttam. Puncija simára gyalult, bársonyos tapintású édes ízű. Popsija egy tenyérbe illő, formás darab. Egy gramm súlyfelesleget sem fedeztem fel rajta.

Arca szép. Karakteres arcéllel, kéken csillogó szemmel és mosolygós tekintettel. Leengedett, illatos, fényes fekete színű hajjal fogadott, amit a menet közben a csuklójáról levetett hajgumival lófarokba fogott össze.

Műköröm és műszempilla ezekkel tette intenzívé az alapból is ütős, szexi benyomást.
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121482 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121482 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-13 07:08:09 erotikus masszázs 1214825. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-13 07:08:09 erotikus masszázs 1214826. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-13 07:08:09 erotikus masszázs 121482
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Már a felvezetésként előadott szenvedélyes csókolózást sem akartam abbahagyni vele, annyira magával ragadóan csinálta. Majd az ártatlan szemeivel az enyémbe nézett és sóvárgóan térdre rogyott előttem és farkas szemet nézett az egyszeművel. Ugye ezt a hatalmas kolbászt itt, ezt nekem hoztad mondta és már nyomta is a szájába. Falta, szopta, mintha sosem kapott volna még ilyet ezidáig. Nem tudom hogy hol volt eddig, ki éheztette ki ennyire, de nagyon szenvedélyesen látott neki a franciának. Állítása szerint, Ő ilyen faszimádó alapból, de a női nemnek sem tud ellenállni, ha elég esztétikus a partnerhölgy is.

Az ágy szélére ült onnan is cumikázott egy kicsit. Mélytorok is megy neki, bemutatta, hogy mire képes. Ízelítő falatot adott belőle, amúgy extra, ha valaki teljes fogást kéri.

Puncikáját én is megkóstoltam. Kézzel szájjal fogyasztottam belőle. Szerette, élvezte amit csináltam.

Aztán az éjjeli szekrényre előkészített tasakok közül találomra előhúzott egyet és a kezembe nyomta, hogy tegyem fel magamnak és dugjam meg, de nagyon. Addig ő az ágyon várt, nyújtózkodó cica pózban. Mögé helyezkedtem széles terpeszben, felgumizott ceruzámat benyálaztam és a rózsaszínű kisajkak közé tettem. Hagytam, hogy ő tolasson rá. Olyan érzéssel, olyan kecsesen tette, hogy már a látványától is elaléltam. Hát még amit utána csinált. Tekergett a farkamon, csípőből oldotta meg a feladatot. Ellipsziseket rajzolt, hullámzott a teste, egyszerűen fantasztikus volt. Kezét hátrafogva egy kis hardcore bemutatót is engedett.

Lejjebb csúszott és doggy- ban folytattuk. Érti a csíziót. Tolta felfelé a fenekét, hogy teljes mélységében bejárjam a lucskos barlangját. Dinamikusabb részeknél mindketten az ágy háttámláját használtuk biztos támasznak. Őrült jó volt.

Aztán pacizni kértem. Én kerültem alulra. Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

Ránéztem a faliórára és úgy ítéltem meg, hogy misszire még maradt egy kis idő. Forró puncikája ebben a formációban is tökéletes szorítást biztosított. Lábai vagy a nyakamban voltak, vagy a derekamat ölelték át. Aztán a hajlékonyságát igazolóan törökülésbe fonta a lábait elöl és a melleihez szorítva kínálta fel a vagináját teljes hosszúságában. Különleges érzés és látvány volt így dugni őt.

Aztán vele egy gyors alkut kötöttem, hogy lemondanék a második zuhanyzásról, csak hagy élvezzem még egy kicsit ezt a csodás helyzetet. Illetve, hogy a csomagban lévő nfvsz lehetőségét is igénybe venném befejezésül.

Kotont levetettem, és Kíra elém térdelve ismét szopni kezdett. Ezt olyan kiválóan teljesítette, hogy arra szavakat nehéz találni. Még a szemkontaktusra is ügyelt, hogy az meglegyen a kilövellés utolsó pillanatáig.

A szakma új álló, fényes csillagára bukkantam a szex ipar széles égboltján, ezt kijelenthetem. Fantasztikus a csajszi.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Már javában csókolóztunk, sőt már a farkam is állt, amikor az ajándék rendezésére figyelmeztetett. Előre elkérte. Udvariasan, tisztelettel tette.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 75 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szenvedélyes szerető élményével ajándékozott meg. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Kíra minden bizonnyal egy ritka kincs lesz egyeseknek. Magasan képzett a szexkultúrában. Heves vérmérsékletű hölgy születik a csendes kislányból ha értő kezekbe kerül. Főleg azoknak fog tetszeni, akiknek a kis mellméret és az alacsony termet bejön. Nem túlzás ha azt mondom, hogy ő lesz a kategória új gyöngyszeme.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-05-15 01:02:03
Nagyon jó, hogy megírtad ezt a beszámolót, hálás köszönet érte!

2024-05-14 12:51:39
Hasonló tapasztalataim voltak, majd hamarosan beszámolok én is.;)

2024-05-13 18:33:20
Köszi a kedvcsinálót! Már néztem a hirdetést és meggyoztél.

2024-05-13 16:08:37
Tökéletes kedvcsináló lett. Ha minden úgy igaz ahogyan írtad, akkor sanszos,hogy a kerület legjobbja lesz,ha ilyen műsort tesz mindenkinek.
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

(2024-06-08) : Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta.

(2024-05-26) : Kira iszonyúan érzékien csókol és a nyelvjátéka is hihetetlen, ezen kívül kb ahol hozzámért egyből bizseregtem olyan energiái vannak .Így smároltunk egy ideig aztán kihámoztam a szexi fehérneműből és az ágyra feküdtem ahol is elkezdett egy nagyon komoly franciát

felejthetetlen: 2db
(2024-06-20) : Úgyhogy inkább váltottunk és ő is megkóstolt. A franciája nagyon érzéki, nekem nagyon bejött, nem is engedtem, hogy sokáig csinálja, mert nem akartam még elmenni. Gumit húztunk és kértem a lovacskás pozíciót.

(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

nagyon jó: 1db
(2024-06-27) : Majd ágyon folytatjuk, tűsarkú le ès lovaglás, egyik kezèvel mellkasomra támaszt, beleguggol ès mozgása, tempója kivègzős, mèg nem akarok elèlvezni, így hasonfekvős pózt kèrek, ezt a tükörből is tudom nèzni. A fülèt finoman be-bekapom az aktusunk alatt.

: 1db
(2024-05-13) : Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte .