Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
szexpartner beszámoló

Kingus és Bunny

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-01-12 13:20:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Dràga thalydus!
Nagyon örültem,hogy ennyi év elteltével újra láttalak,ès remèlem még fogunk is talàlkozni.😊
Kingus pedig örül,hogy megismert,millió puszit küld ő is!
KÖSZÖNJÜK SZÈPEN A BESZÁMOLÓT,öröm volt picit feleleveníteni a törtènteket!
Még sok huncutkodás előtt àllunk,várunk vissza!!!!!@
Csóktenger💋🌊

Beszámoló +36 112743

thalydus a 2022-01 hónapi randiján történteket írta meg Kingus és Bunny hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Bunnyval már régóta ismerjük egymást, bár már eltelt jó sok idő, mióta utoljára találkoztunk. VTR-en vettem fel vele most a kapcsolatot, és úgy gondoltam, hogy ha lúd, akkor legyen kövér: menjen egy édes hármas Kingussal. Simán, szinte azonnal reagált, a lányok egyeztettek, s már le is volt rögzítve az időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Számomra új helyen leledzenek a történetünk főhősnői, de egyébként jól megközelíthető, forgalmas pontja ez Budának. A parkolás egy percnyi gyaloglásra könnyedén megoldható, ilyen jellegű probléma nem merült fel, simán le tudtam rakni a kocsit. Tömegközlekedés szempontjából szintén egyszerű a sztori, villamos és busz is jár arra, a ház előtt tesz ki.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az objektumba történő bejutást Bunny instrukciói alapján oldottam meg, nem volt probléma ezzel sem, könnyen betalál az ember fia. Aránylag új építésű épület-együttes, ennek megfelelő állapotban. A lakás hasonlóképpen: újszerű állapotú kis fészek, a benne folytatandó tevékenységre tökéletesen alkalmas. A fürdő tiszta, higiénikus, megtalálható benne minden tisztálkodáshoz szükséges segédeszköz, ahogy az kell.
Kingus és Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lányok pedig gyönyörűek. Bunnyt már ismertem: szép arcú, bájos, nagy dumás hölgyemény, világbajnok mellekkel, amit ugyan sebész formált ilyenné, de ez észrevehetetlen, mert finom, isteni tapintású ikerpárról beszélünk.
Kingussal most találkoztam először, de nem kellett csalódnom: gyönyörű nő, szép arccal, szilikon mellekkel, hosszú, fekete hajjal.
1.  +36 beszámoló Budapest 112743 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 112743 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1127435.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1127436.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 112743
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Belépvén a lakásba, egy pár gyors puszi elcsattant, bemutatkoztam Kingusnak, majd beszélgettünk egy kicsit, hogy mi történt azóta, mióta nem találkoztunk Bunnyval, ill. egyéb aktuális témákról. Ezután elmentem lemosni az út porát, hogy aztán a lányok már a nappaliban szendvicsbe zárjanak. Bunny volt előttem, csókolóztunk is hevesen, míg Kingus mögöttem állt, simogatott. Eztán bevonultunk a hálóba, ahol kezdetét vette a móka. Lefektettek, és egy pár másodpercre rá már Bunny szájában voltam. Nagyon jól csinálja, továbbra is versenyszinten űzi ezt a tevékenységet. Mialatt Bunny kényeztetett, Kingus rákéredzkedett a számra. Isteni puncija van, élvezet volt nyalni. Talán nem is csináltam olyan rosszul, mert a mozdulataiból és a hanghatásokból erre lehetett következtetni. Természetesen a kezemet sem hagytam parlagon, és mohón markolásztam hol a fenekét, hol a formás melleit. Kis idő múlva Bunny gumit varázsolt a brékóra, és beleült. Ebben a felállásban mókáztunk egy darabig, majd váltottunk úgy, hogy hátulról vettem birtokba Kingus punciját, addig Bunnyval váltottak pár csókot. Ezután következett egy újabb felállás, amikor is a nyuszi pózban voltam Bunnyban, míg mellettünk Kingus az ujjaim ügyébe került. Ez volt az a felállás, amiben elért a boldog befejezés. Miután Bunny szájjal letisztogatott, ami mennyei érzés volt, így a végére. Kaptam egy kis vizet, aztán dumálni kezdtünk mindenféle dologról, majd a lányok egy nagyon kellemes négy kezes masszázsban részesítettek. Tökéletes befejezése volt egy tökéletes szeretkezésnek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején tettem le. Teljesen korrekt ár- érték arány, bármikor kifizetném, mert fantasztikus élmény.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Imádtam a lányokkal töltött időt, nagyszerű élmény két gyönyörű nővel szexelni, nem győztem hova nyúlni, nézni, mert frenetikus volt minden pillanata. Biztos,hogy lesz ismétlés rövid időn belül.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus és Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.