Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Kingus és Bunny

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-10-20 12:54:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 111849

RabbitsFoot a 2021-10 hónapi randiján történteket írta meg Kingus és Bunny hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Üzenetben egyeztetés, VTR-en fixálás. Nem csak az ágyban, az oldalon is aktívak a lányok, gyorsan jönnek a válaszok. Pár nappal előre foglaltam le az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi út autóval, korábbi tapasztalatok alapján egy közeli üzlet parkolójában álltam meg, innen két perc séta a ház. Külső kapuhoz és lépcsőházhoz kell megjegyezni egy kemény két számjegyű kódot, amit a kapuból telefonálva kaptam meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakóparki tip-top kuckó, profi szolgáltatókhoz méltó rend és tisztaság. Sokféle kence és puha törcsi teszi még komfortosabbá az álló farokkal tusolást. Action szobában kényelmes, puha ágy a kemény csatához. Hangulatvilágítás, de szerencsére nem félhomály, és Bunny kedvenc zenéit lehet hallgatni, amikor éppen nincs két comb vagy mell az ember füleihez szorítva.
Kingus és Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bőséges képanyag az adatlapon, valóságban is ezzel szembesül a kedves vendég. Ismerem már a lányokat, így nem elvárásokkal érkeztem, hanem alig vártam, hogy találkozhassunk. Kétféle hajszín, magasság és formák, de mindketten csúcsragadozók.
1.  +36 beszámoló Budapest 111849 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 111849 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1118495.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1118496.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 111849
Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A cipő levételéig hagytak békén a csajok, a lakásba lépve azonnal nekem estek, csókoltak, fogdostak. Valahogy sikerült levetkőznöm, és elpályáztam egy gyors tisztálkodásra.
Az előszobában vártak rám, innen visszafogttan vonultunk át a tetthelyre. A visszafogottság náluk azt jelenti, hogy Kingus ment elől, a farkamnál fogva vezetett, míg Bunny a melleivel nyomott hátulról. Az ágy széléig jutottunk, négy mell között masszíroztam az arcom, majd hármas csókolózásba kezdtünk, közben veszettül jártak a kezek is. Kingus melleit kezdtem csókolni, Bunny az ágyra pattant és szopni kezdett. Aztán mindketten elém keveredtek, és kétoldalról folytatódott a francia móka.
Bunny az ágyra parancsolt, és közölte a következő napirendi pontot: hanyatt fekszem, egyikük a fejem fölé térdel, én nyalom legjobb tudásom szerint, a másikuk pedig meglovagol. Kingus került elsőnek a nyelvemre, addig nyomtuk ezt a figurát, amíg el nem élvezett. Kaptam egy szusszanásnyi szünetet, majd cseréltek: Kingus lovagolt rajtam, Bunny-t nyaltam, amíg sikítozni nem kezdett. A következő epizódot én javasoltam, Kingust doggyban hátulról döngettem, közben Bunny a hátam mögé került, előbb a golyóim simogatta, majd felállt, és melleit a vállamra helyezve, fejem az ikrek közé szorítva. Ilyen terhek mellett dugtam Kingust, és ráadásul már a zenét sem hallottam, nehéz az élet !
Bunny következett, kedvenc pózába helyezkedett, oldat fekve, egyik lába a magasban, és kiadta a parancsot, teljes gőzzel előre. Bal kezem a mellein, közben Kingus felém pucsit, így jobbal őt kezdem ujjazni.
Utolsó felvonásra viszzakérem magam Kingusba, hanyatt fekszik, lábait a magasba tartom. Próbálok minél szélesebb tartásban térdelni, mert tudom, hogy mi jön, Bunny alulról furakszik és a golyóim nyalogatja, miközben Kingust döngetem. Aztán ő is felém pucsít, és két ujjamat is kéri a puncijába. Kívánsága teljesítve, addig Kingus lábai a vállamon. Igyekszem összehangolni a ritmusokat, közben levegőért kapkodom, a víz meg csak folyik rólam.
Bírtam amíg lehetett, aztán jött a vége. Hanyatt fekszem, Bunny szájában eltűnik a farkam, kivégzéshez igazított vehemens tempóban szopja, Kingus pedig a mellbimbóimat nyalogatja. Durrrrr.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Előre egyeztetve, még vetkőzés előtt helyeztem az asztalra. Két lánnyal mókázni az ugye két csokor, valamit valamiért. Speciális élmény, naná hogy megéri.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Sokadik alkalom Bunnyval, és hármasból is volt már pár, de ezt nem lehet megszokni, megunni meg pláne nem. Vánszorgok a kocsihoz, és közben azon töprengek, hogy mikor jövök legközelebb.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus és Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.