Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
EGYEZTETÉSI problémás erotikus masszázs beszámoló

KITTI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-21 14:43:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!
A randi… létre jött.. találkoztunk.. az hogy a természet közbe szólt, szerintem nem kéne hogy ilyen írást vonjon maga után!nekem kellemetlen az egész szituáció…korrekten elmondtam.. tagadhattam volna hisz a mai világba millió eszköz van erre, hogy jelét se észlelje a másik fél.. én inkább az egyenes korrekt utat választottam! a kölcsönösség a telefonban is elhangzik hogy kölcsönös szimpátia alapján a program része.. és attól hogy szolgáltatást nyújtunk nem vagyunk kötelesek mindenkinek ..mindent is… és az egész lehúzós írásból épp az maradt ki, hogy hatalmas tanakodásban voltál hogy amúgy MARADJ E! Plusz felajánlottam Neked, belső üziben, hogy kompenzálom ezt… nyílván tudjuk, hogy ez mit jelent!!! A hova tartozásomat eddig senki meg nem kérdőjelezte, de ez már szerintem a legalja annak ami itt a billentyűzetedből megszületett… én úgy gondolom, ha már valaki leír valamit… “hogy ne te szopjál” akkor az legyen valós! És így ennek az írásnak a fele sem .. sőt a cuki muki arcodat amit nekem mutattál az hol van?! Miért nem mondtad szemtől szembe!!? De úgy látszik egyszerűbb bebújni a gép mögé és onnan “nagyokat szólni”…
Szerencsére vannak akik nem így gondolkodnak rólam.
Végső soron lehet inkább örülnöm kéne, hogy a természet közbe szólt és csak egy ilyen írás született.. mint sem egy igazi randi!

KITTI

Beszámoló KITTI +36705344142 120207 erotikus masszázs

teasealady a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg KITTI hirdetővel
Egyeztetés
Kisebb problémák elhárítása után (több hirdető azonos néven) sikerült VTR-ben időpontot egyeztetni. Telefonon is beszéltünk, megbeszéltük, hogy az alapon felüli extrákat majd személyesen egyeztetjük. Egyébként, amikor villog a most hívhatsz felirat, tényleg mindig elérhető.
Megközelítés
Angyalföld egyik rohamosan fejlődő (értsd lakóparkok gombamód szaporodnak), könnyen elérhető részén lehet Kitti-hez látogatni, a parkolás fizetős, parkolóhelyet, legalább-is 10 körül könnyen találtam. Metro kb5-10 perc séta távolságban van, buszok is közlekednek a környéken.
Leírás
Itt egy kicsit gondban vagyok. Nem tisztem cáfolni, hogy Kitti van a képeken, viszont a fotós utómunkája eléggé szembetűnővé válik a találkozáskor. A fotókat nézegetve egy világos bőrű hölgyet várna az ember, az igazság viszont az, hogy Kitti bőre jóval sötétebb tónusú. Olvasván a bemutatkozását, török-magyar származású, én elhiszem, legyen igaza.
Egyébként alacsony, helyes lány, formás popsival, karcsú derékkel. Az arca tükrözi keleties származását, azén ízlésemnek talán túlságosan is. De még ez sem lett volna probléma.

A szobába beérve kabát letesz, a törölköző már a kezembe adva, amikor rákérdezek, hogy ugye nincsenek női napok? Kitti bevallotta, hogy pont rosszkor jöttem, mert épp azok a napok vannak. Én erre elnézést kértem és vettem a kalapom. Csak lefele menet gondolkoztam el rajta, hogy, ha nem kérdezek rá, mikor vallotta volna be, hogy a kölcsönösség nem opció ? Elviseltem volna, ha Kitti szól az egyeztetéskor, ne kellett volna ma beautózzak pestre, de legalább beljebb vagyok * rózsával.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés KITTI erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet
Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat