Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

KIARA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2014-06-02 23:38:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló KIARA +36303136269 58801 erotikus masszázs

baalna a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg KIARA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Zökkenőmentesen zajlott. Elsőre felvette és két mondatban meg is állapodtunk az időpontban. Nagyon lágy, kedves hangja van. Már itt tudtam, hogy jó helyre megyek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
A telefonban megtudtam a pontos koordinátákat, ahogy a térképen is látszik igen könnyen megközelíthető helyen van BKV + 2 perc séta. Napközben autóval nehezebb az utcában parkolni, de kb. 2 perc séta a WestEnd, ahol mindig van hely. A pontos bejutásért újabb telefonos egyeztetés, amikor a címhez értem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Társasházi lakás, a lépcsőházba a bejutás könnyű és ha épp nem jár arra nyugdíjas lakó - ahogy én jártam - akkor kellően diszkrét is. A lépcsőház tiszta rendezett, kicsit vidéki nyugdíjasok társasházi feeling-je lengi át. A bejárati ajtót elsőre megtaláltam, ami nálam nem kis teljesítmény, főleg mikor tudom, hogy mi várható az ajtó mögött...
Diszkrét kopogás, ajtó kitárul de előszoba látszólag üres, így óvatosan lépek be... Mint kiderül Kiara elbújt mögötte, mert várta a kapucsengő visszajelző hangját, de minthogy az idős öregúr engedett be ez elmaradt. A szoba Kiara hirdetésében látható webcímen lévőkkel teljesen megegyezik. Tiszta, hangulatos, a tatami két oldalán lent tükrök, szobainas, kis szék és asztal rajta víz és gyertyák. Kiara rögtön meg is kínál.
A fürdő modern és ragyogó tiszta. Dupla zuhanykabin, ahol akár 3 ember is kényelmesen elfér(ne). Kb. 10-féle tusfürdő.
KIARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Többen leírták már előttem, hogy bár Kiara arc nélkül hirdet, ezt maximum a diszkréció miatt teszi. Nekem fontos a szem és a száj és neki mindkettő gyönyörű. A nagy barna szemeket még kiemelte a szempilla festése, az arcának vonalait pedig a vörös madártoll fülbevalója.... A haját kontyba fogva hordta, ami egyrészt praktikus az olaj miatt, másrészt kiemelte az arcának fonom vonalát. Ami pedig a non plus ultra, az az alakja. Többször elnézést kért, hogy hideg a keze, mert kicsit fázik, ami nem csoda hiszen egy deka zsír sincs rajta. Ennek ellenére nem vékony, hanem nagyon is nőies. Ahol kell megvan minden forma. De erre mindjárt rátérek lejjebb. A képek kicsit csalnak, nekem kisebbnek, törékenyebbnek tűnt élőben, mint itt a képeken. Összességében, olyan érzésem volt (főleg a végén, mikor a zuhany alatt álltunk), mintha visszamentem volna 20 évesnek és egy sporttáborban állnék a zuhany alatt az egyik csajjal a táborból.
1. KIARA +36303136269 beszámoló Budapest 58801 erotikus masszázs
3. KIARA +36303136269 beszámoló Budapest 58801 erotikus masszázs4. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-06-02 23:38:25 erotikus masszázs 588015. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-06-02 23:38:25 erotikus masszázs 588016. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-06-02 23:38:25 erotikus masszázs 58801
Erotikus masszázs
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Egy fekete csipkés bugyiban és hozzá való felsőben fogadott. Mire hasra feküdtem a tatamin és visszanéztem már mindkettő lekerült és Kiara ott térdelt a lábam mellett finoman mosolyogva (enyhe ellenfényben a gyertyák miatt...).
A masszázs elején megkérdezte, hogy erősebben, vagy gyengébben szeretném és hogy melyik testrészre koncentráljon. Az erősebbet választottam. A lábnál kezdte és onnan mentünk felfelé, derék, hát, váll, nyak, karok. Éreztem, hogy tudja mit csinál, és az erővel sem volt gond, még bírtam volna erősebben is, bár én ebben elég mazochista vagyok. Mint említettem, többször elnézést kért az elején a hideg keze miatt, pedig az odakészített olaj finom meleg volt, így én a hidegből nem érzékeltem semmit. Ami a legtöbb pluszt jelentette, az a hozzáállása: végig nagyon kedves volt, érdeklődő, odafigyelő, beszélgetést kezdeményezett de ugyanakkor nem volt tolakodó. Elsőre elég nehezen engedem el magam, de nála ez nem volt gond. Végig mosolygott és nem csak a szájával, hanem a szemeivel is. Tényleg elhittem, hogy ez nekem szól.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az elején elmondta a programot. Két levezetés (elején és végén) van a 90 perces programban, amit kértem. Mint írtam feljebb, hamar lekerült minden, és alkalmam volt megvizsgálni a nőies domborulatokat. Csípő, fenék, mell mind belesimul az ember tenyerébe..
Az első levezetés előtt is volt egy kis masszázs, ahol megkérdezte, hogy inkább láb vagy hát legyen. Pár perc bemelegítő masszázs után megfordultam és ott jött a meglepetés első része, amire Kiara a leírásban utal... Nem fogom lelőni a meglepetést, aki szeretné tapasztalja meg. Csak annyit, hogy elsőre elég hamar mentem zuhanyozni...
A masszázst követően újból elhangzott a kérlek fordulj meg kérés, aminek örömmel tettem eleget. Eddigre ismét sikerült a masszázs végén harcra kész állapotba juttatnia, finom jól elhelyezett sóhajokkal és érintésekkel. A második levezetésnél a kitartásom meghozta gyümölcsét, egy minden visszafogottságtól mentes franciában volt részem, szemkontaktussal, és semmi kezezéssel. A végén közös zuhany, ahol immár agyilag feltisztulva kigyönyörködtem magam...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A kis asztalra tettem. Ha csak összegszerűen nézzük akkor szerintem átlag. Ha értékarányosan, akkor mindenképp átlag alatt volt.
Rózsacsokor
baalna nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kiara egy nagyon kedves, barátságos lány - itt arra próbálnék utalni, hogy aki barátnő feelinget szeretne, az bátran látogassa meg-, akinek mellesleg tökéletes alakja van és még masszírozni is tud. Ha módom lesz rá, biztosan visszamegyek majd.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés KIARA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKIARA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2020-06-11) : Gyengéden szopgatja az elárvult ezredest és közben pucsít nekem a tükörben. Kozelebb kérem magamhoz es simogatni kezdem a fenekét, combját. Apránként el is kezdődik a megkeményedésem

(2017-07-13) : Zuhany után leheveredtem, majd elkezdett masszírozni, ha jól emlékszem, mindössze egy kis bugyi volt rajta :) Kellemesen masszírozott, először a lábaimat, majd a derekamat, hátamat, nyakamat lazítotte el, miközben én a tükörben néztem:)

(2016-12-10) : Eljött az erotikával fűtött csúszkamasszázs ideje. Először olajjal bekente magát, melleit, hasát, majd elkezdett melleivel hozzám bújni, dörzsölte a hátamat, szépen lassan,

nagyon jó: 10db
(2017-09-07) : Lábtól felfelé haladó rendszert követett, minden részletem kapott a jóból.Nagyon kellemes keze van,és én hagytam magam ellazulni,aminek az eredménye bealváshatáron lavírozó beszélgetésszerűség lett.

(2016-06-22) : Cserébe egy hihetetlen kombinációját kaptam egy csúszka-lingam-francia kényeztetésnek. Bármivel és bárhova :) is ér az emberhez, az érintése hihetetlenül finom és kedves.

(2016-04-30) : Krémes csuszkával kedveskedett testemnek.Először mellel ,majd popsival.Amikor mellemen siklott eme csodás popó ,mely alól a szépséges punci is látszott ,tudtam itt sok massz nem lesz ,

: 22db
(2024-04-22) : Then she began giving me a hand job (I had indicated that it was better to start with a hand job). Here things could have gone better. She rubbed my cock in pleasant ways, but she kept switching what she was doing so that I could never settle into a rhythm.

(2024-01-17) : Szakszerű , kérhető olajjal vagy krémmel, , váltakozó erősségű masszázst kaptam, nagyon érzéki elemekkel , abszolút ellazultam.. nagyszerű volt. Közben kellemes cseveges de semmi tolakodó kérdés ami nem támogatnà az ellazulást …

(2023-01-23) : Masszás közben lehet vele beszélgetni az extrákról, közben mosolygós, nem sietteti a dolgokat. Szeretem azokat a típusokat, melyek kedvesek, nem arról szól, hogy mihamarabb legyünk túl a dolgon.