Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Jázmin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-03-08 19:15:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Ati! Köszönöm szépen a beszámolót,illetve a minősítést is.Tudom,hogy mindig lelkesen írod,és tudom hogy közben újra és újra ateled a közös pillanatainkat.Ismet nagyszerűen sikerült,remélem hamarosan személyesen is kifejezhetem a hálám.Millio puszi
Jázmin

Beszámoló Jázmin +36209870685 109049 erotikus masszázs

Ati17 a 2021-03 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-n egyeztettünk, minden pontosan úgy zajlott ahogy megbeszéltük. Mivel nem ez volt az első látogatásom, ezért nyugodtan mondhatom, hogy bármilyen formában egyszerű a kommunikáció !
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Mostanában mindig van hely a közelben , Marina part Duna plaza 5 perc, így a tömegközlekedés is megoldott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház , lifttel, úgy gondolom diszkrét , nem szoktam találkozni szinte senkivel , a lépcsőházban sem. Mindenhol tisztaság, tiszta fürdő, tiszta törülköző, tusfürdők széles választéka, egy szóval tökéletes rend mindenhol.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csak önmagamat tudom ismételni, bár nem emlékszem miket írtam eddig. :)))))))))))) Az biztos , hogy Jázmin egy csodálatos nő, egy igazi szépség. Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, de no para , nagyon szép ! Csillogó szemek, gyönyörű fekete haj , mindig mosolygós száj szép fogakkal , olyan jó lenne meg csókolni, sajnos ez még nem történt meg...
Fekete szexy ruhában fogadott, igazából nem is mondanám ruhának . Latex szerű bugyiból és melltartóból álló ruhácska.
1. Jázmin +36209870685 beszámoló Budapest 109049 erotikus masszázs
3. Jázmin +36209870685 beszámoló Budapest 109049 erotikus masszázs4. Jázmin +36209870685 beszámoló 2021-03-08 19:15:43 erotikus masszázs 1090495. Jázmin +36209870685 beszámoló 2021-03-08 19:15:43 erotikus masszázs 109049
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Megérkezés után átadtam az apró ajándékomat, aminek nagyon örült és elkezdtünk beszélgetni mindenről, jókat tudok vele dumálni. Vetkőzés, gyors tusi közben türelmesen várt rám a folyosón és beinvitált a szobába és kezdődött a csoda. Nem voltam túl jó formában , kicsit kimerült, nyűgös voltam , szükségem volt a feltöltődésre, amit persze tudtam , hogy most itt van az ideje és feltöltődve fogok távozni.
Hasra feküdtem ,közben a tükrökben néztem Jázmint ahogy megszabadul a felesleges ruhadaraboktól. Beszéljünk kicsit Jázmin testéről . A képek teljes mértékben tükrözik a valóságot, nincs retusálás ,sportos enyhén szolizott termesztéses test , fincsi puha bőr, kerek kemény popsi, formás kemény mellek, lapos has ,az edzője szerint van rajta felesleg, de én nem találtam rajta !
Randink első felvonásában végig masszírozott, de nem beszélhetünk erős masszázsról inkább egy erotikus felvezetésről , egy kellemes lazulásról, itt minden perc, pillanat az erotikáról a kikapcsolódásról szól.
Miután végzett a hátsó felemmel, jöhettek az én pillanataim. Jött a második felvonás...Jázmin feküdt hasra és én kezdtem a testét olajos masszázsban részesíteni. Valami csoda ahogy ott fekszik előttem egy ilyen gyönyörű test és most csak az enyém! Finoman a bokájától a nyakáig végig simogatva, olajozva élveztem testének minden porcikáját amikor végeztem vissza tértem a popsihoz és a környékéhez , amit finoman kényeztetni kezdtem, apró nyögésekkel jelezte Jázmin, hogy mennyire élvezi ezt a tevékenységemet, én is nagyon élveztem ahogy láttam a reakcióit Jázminnak , ez engem is nagyon felizgatott. Addig izgattam fincsi kis punciját és a csiklóját amig a teste többször megfeszülve jelezte, hogy elérkezett a csúcsra és mosolyogva közölte, hogy most ő jön , de ekkor még elölről is szerettem volna még simogatva élvezni a testét , meg is kaptam erre az engedélyt , persze csak finoman , mert még nagyon érzékeny volt...
Ezután következett Jázmin , a hátamra feküdtem és ő kezdte olajozni a testemet , a farkamat is finoman beolajozta a golyókkal egyetemben, majd még saját magát is beolajozta és kezdődött a csuszka, először a mellekkel csúszkált rajtam és a farkamon ,majd ezután a szépséges puncijával izgatta, csúszkálva a farkamat , velem szemben majd nekem háttal , hát ezt nem is tudom szerintem leírni, hogy milyen látvány amikor a kerek popsi ott van előttem és a punci csúszkál a farkamon. Uraim ezt ki kel próbálni ! Fenomenális ! Ezután végjáték... szájába kerül és addig abba sem hagyja míg a csúcsra nem ér az ember !
Törölgetés után ásványvízzel kínált majd ismét zuhany , rózsák az asztalon ,fájdalmas búcsu....
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
A randevú kötetlen jó hangulatban maximális erotikus és egyáltalán nem pornós hangulatú volt . Mindketten mindent megteszünk , hogy a randi kellemesen teljen el és ezt a célt most is elértük. Nagyon szeretem a popsiját és a punciját kényeztetni illetve ahogy a csuszkával és a szájával kényezteti a farkamat, mindig nagy élvezet a vége.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden azért történik amiről az egész randevú szól, minden korrekt , minden értünk történik, akkor a szobában csak mi vagyunk ketten és az erotika, a kémia . Az élményt nem lehet rózsák számával kifejezni.
Rózsacsokor
Ati17 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Felszabadulva , kielégülve, feltöltődve indultam haza , próbáltam újra és újra felidézni a történteket és azóta is minden nap bevillan egy egy pillanat. Nagyon hálás vagyok a sorsnak hogy ha csak másfél órára is de úgy érezhetem, hogy van egy ilyen jó csajom. Őszintén azt is nagyon élvezném, ha csak egy kávét innánk meg valahol vagy vacsiznánk egyet. ( majd ha lehet )
Köszi Jázmin :)))))))))

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról


2021-03-12 04:59:58
Tavaly október óta csak ketten (Ati és Bryan) írtak beszámolókat Jázminról, amiért dícséret jár nekik!!

2021-03-12 04:17:34
Ha nem lenne Ati és Bryan kolléga, akkor nem is hallhatnánk és olvashatnánk beszámolót Jázmin Hercegnőről, úgyhogy mindenképpen írj nekünk!

2021-03-12 04:14:47
Alapos és szép munka ez a beszi. Engem nem zavar, hogy már többet is írtál róla, mert egyik sem másolata az előzőeknek. Ilyen ez, ha valakinek van egy múzsája, amivel minden rendben is van. Jázmin megérdemli az ilyen szép méltatásokat. Kösz az írást!!

2021-03-09 14:53:08
Részletes és kedvet csinál hozzá! Jó látni, hogy mindent alaposan leírt.

2021-03-09 12:58:56
Ebben teljesen igazad van , én is elgondolkodtam rajta, hogy van-e még értelme?! Valószínűleg ez volt az utolsó beszi Jázminról, majd talán ír valaki más is . Köszönöm a megerősítést
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-03-25) : Talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte. Majd elkezdte a csúszkamasszázs programját.

(2022-02-25) : A tusolás után kezdődött a masszázs koreográfia: Ő is talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.Masszázs közben finom érintésekkel,benyúlásokkal a kellemes érzést fokozta. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

(2020-04-30) : Ezek után lefeküdtünk a tatamira és kezdetét vette a masszírozás első része. A hasamra feküdtem és Jázmin a hátamat, fenekemet, majd a csípőmet masszírozta közepes erősséggel, ami nagyon jól esett.

felejthetetlen: 13db
(2022-06-18) : Zuhanyzás előtt vízzel kínált, amit elfogadtam. Miután lemostam az út porát, meg a 30 celsiusfokot magamról, hasra feküdtem a tatamin. A vádlimtól felfele maszírozott, nem kifejezetten erősen, de jóleső módon. Közben kellemesen elbeszélgettünk.

(2022-05-02) : I got a rather short but well executed massage of the back and legs, which was relaxing and took away my tension for a bit. Although it was short the massage was done rather well, not just some rubbing.

(2021-11-26) : Egy idő után megkértem forduljon a hátára és megkezdődött a masszázs amit én adtam. Először csak simogatás volt aztán cicimasszázs amire már érkeztek sóhajok , azért itt álljunk meg egy kitérőre, szerintem kevés ilyen formás cici van kis bolygónkon, úgyhogy leragadtam ezen a ponton, szàmbavettem és kényeztettem, aztán lágy punci és csiklómasszàzs következett szájjal.

nagyon jó: 12db
(2023-05-16) : A másfél órás program elején kaptam egy láb-hát simogatós, de nem gyenge, és bár nem profi, de kifejezetten kellemes masszázst, ami közben kellemesen beszélgettünk, majd bő fél óra múlva fordulás következett, és Jázmin egy érzéki, kellemes simulós-bújós csúszkába kezdett.

(2021-02-20) : Hátamra feküdtem és Jázmin a már kemény farkamra csurgatta az olajat és finoman kényeztetni kezdte , közben mosolyogva nézte , ahogy élvezem a ténykedését, majd újabb szakaszába értünk randinknak, Jázmin erotikusan beolajozta a testét , a ciciket, a punciját és következett a csuszka , a következő felejthetetlen élmény .

(2021-01-30) : A lábaknál kezdte , krémmel alaposan megmasszírozott, szép lassan haladt felfelé, az érzékeny helynél apró benyúlásokkal , masszírozta át a testemet, miután végzett én következtem és ő feküdt hasra és én kezdtem a nem túl szakszerű de számomra annál erotikusabb masszázst. Én is a lábaknál kezdtem és haladtam felfelé az érzékeny részeknél hosszabb benyúlásokkal

: 14db
(2023-05-26) : A felső testemhez érve, mikor a mellei hozzá-hozzá értek a hátamhoz azért a teljes ellazultságomból visszatérve, volt olyan részem, ami nem tudta meghazudtolni önmagát és önálló életre kelt.

(2021-12-11) : A fürdőből visszaérve kaptam egy pohár vizet, majd hasra feküdtem az olajos masszázshoz. Ez nem volt hosszú és nem sokra emlékszek belőle, de a vége felé a fenekem alatti részek érintése nagyon jó volt. Közben beszélgettünk egy kicsit, ami Jázminnal kedvessége és figyelmessége miatt nagyon könnyű.

(2021-04-07) : Csuszka tökéletes, francia profi gyönyőrű tedt nagyon kedves igazi barátnő feeling lehetne tőbb ilyen lány az oldalon töbször is voltam.nála és menni is fogok tökéletes...

egyeztetési probléma: 1db
(2023-03-08) : Nagyon vártam, hogy egy kellemes órát töltsünk együtt, de legnagyobb bánatomra csalódnom kellett. Időben érkeztem a megadott címre, azonban nem értem el telefonon. Húsz percig vártam, közben folyamatosan próbáltam eléreni, nem fette vel, nem írt sms-t.