Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Jázmiiin és Kingus

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-09 00:15:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmiiin és Kingus +36701505386 120599 szexpartner

sztbali a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Jázmiiin és Kingus hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
felejthetetlen páros
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon egyeztettem Kingussal és pár SMS-t is váltottam Jázminnal. Könnyen ment a dolog, mert már jól ismerjük egymást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Már jártam erre párszor, úgyhogy ezzel nincs problémám. Autóval jól megközelíthető, de A BKK járataira várni kell. Busz félóránként, villamos negyedóránként. Odafelé az utóbbit, míg a visszafelé az előbbit vettem használatba.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A párosok minidig Jázminnál vannak és ezért az ő lakását sokan ismerhetik. Kétszobás kuckó és az amerikai konyhás nappaliban van az az ágy; amit használatba vettünk. A fürdőszobában minden van ami kell. Több tusfürdő és szájvíz, valamint tiszta törülközők.
Jázmiiin és Kingus külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Jázmin egy szép arcú fiatal lány. Nekem nagyon tetszik. Átlagos méretű cicik lapos has és kecses lábak. Karcsú alkata mellé egy formás popsi is társul. Valami fekete ruciban fogadott ha jól emlékszem.
Kingus picit teltebb Jázminnál és kicsit más de attól függetlenül neki is helyes arca van. Neki sebészkéses korrekcióval ellátott ikerdombjai vannak. Lapos has és méretes popsi és ugyanolyan kecses lábpár. Fekete bodyt viselt az érkezésemkor.
1. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 120599 erotikus masszázs
3. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 120599 erotikus masszázs4. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló 2024-02-09 09:40:55 erotikus masszázs 1205995. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló 2024-02-09 09:40:55 erotikus masszázs 1205996. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló 2024-02-09 09:40:55 erotikus masszázs 120599
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és levettem a cipőmet. Leültünk az asztalhoz és megkaptam a névnapi ajándékomat (ami ekkortájt volt) és pezsgőt bontottunk. Pár pohár után elvonultam tusolni. Lemostam magmaról az út porát és visszatértem a szobába. Itt a két lány már az ágyon várt engem meztelenül. Közéjük telepedtem és felváltva csókolóztam velük. Később Kingus a hátára feküst és én oldalfekvésbe helyezkedtem fejemmel a lábai között. Elkezdtem Kingust nyalni és Jázmin elkezdett franciázni. Később helyet cseréltem Jázminnal; de csak azután miután gumit húztunk. Hátulról kezdtem Jázmint megdolgozni míg ő Kingust nyalta. Váltottam és gumicsere után Kingussal Nyuszi-pózban kezdtem el foglalkozni. Jázmin mellettem volt és csókolóztunk. A két lány cicijeit felváltva izgattam. A vegyvédelmi eszközt lecseréltük és a lányok is helyet cseréltek. folytattuk tovább ebben a felállásban és utána megszabadultam a védőruhától és háromszögbe helyezkedtünk. Én nyaltam Kingust, ő nyalta Jázmint és Jázmin franciázott nekem. Fordultunk és most én Jázmint nyaltam, ő Kingust, aki engem szopott. Újabb gumi került rám és Kingussal foglalkoztam szemből míg Jázmin a szájára ült. Így voltunk ismét háromszögben, mert én előre hajoltam, ahogy Jázmin is és csókolóztunk. Gumit cseréltünk ás a lányok is helyet cseréltek. A folytatásban én feküdtem a hátamra és először Kingus majd Jázmin lovagolt meg és amelyik nem a velem egykorúval foglalkozott az a számra ült és ők csókolóztak. A háromszögelés után az ágy elé álltam ők előttem ültek és franciáztak végül a négy cicire engedtem az utódokat.
Utána kiterültem az ágyon, mert rendesen kifárasztott ez a menet. Még megittuk a pezsgő maradékát és utána újból letusoltam. Még csevegtünk egy picit és én közbe visszahúztam a gönceimet. A cipőm felvétele után rendeztem a csokrot. Búcsúcsókok és ölelések mindkét lánynak végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és akkora volt a csokor, ami az adatlapon szerepel és a telefonban elhangzott.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 130 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 50, egy órás randira 80, másfel órás randira 130, két órás randira 160 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Felemelő randi volt az a mostani. Újabb szintre lépett kapcsolatom ezzel a két lánnyal. Rendkívüli párost alkotnak és még sok ilyen randit szeretnék átélni velük.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmiiin és Kingus szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókJázmiiin és Kingus legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-14) : Kingus és Eszter elkezdett franciázni felváltva. Később váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Kingus a számra ült és Eszter folytatta a franciát.

felejthetetlen: 2db
(2023-03-22) : Kingus franciázott és én Jázmiiin punciját nyalogattam. Gumit húztunk és Kingussal kezdtem szemből és közbe Jázminnal csókolóztam. Váltottam nyuszi-pózba Kingussal és most a két lány egymással csókolózott.

(2022-04-24) : Az egyik a szájba vett, addig a másik a zacsikat nyalogatta. Ez ment egy darabig felváltva és utána pózt váltottunk. Kingus terült el az ágon és Jázmin a punciját kényeztette. Én először simogattam Jázmint és utána Kingus melleit vettem a számba. Kialakult egy hármas csókcsata és utána gumit húztunk. Kingussal kezdtem menetet szemből. Jázmin mellettem volt és felváltva csókolóztunk illetve a mellét kényeztettem. Kingus fölé teltem Jázmint és így Kingus nyalta Jázmint én pedig mindkét lányt simogattam miközben szünet nélkül dolgoztam meg Kingust.

nagyon jó: 1db
(2021-03-18) : Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és bementünk a szobába, igaz Kingus egy perccel később a korábban említett dolog miatt. Elkezdtem leöltözni miközben csevegtünk és utána el...

: 1db
(2022-06-13) : Ezek után rám került a hangsúly szépen lassan ő is lejutott a velem egykorúig és nekikezdett a nyelvleckének. Hihetetlen változatosan olyan dolgokat csinált, amit eddig maximum külön külön kaptam, de így egyben soha. Hol a golyókkal meg a tövével játszott, hol épp mélytorkozott, hol meg járt le föl...