Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Ingrid Tita

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-02-24 00:54:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Ted! :-)

Nagy örömmel olvastuk ezt a szép beszámolót,amit írtál rólunk,és nagyon szépen köszönjük mindketten!:-)
Tita már sokat mesélt Rólad,így izgatottan vártam,hogy ki fog betoppanni az ajtómon,és tényleg nem kellett csalódnom,egy végtelen kedves, értelmes, és gáláns Úriembert ismerhettem meg személyedben,akivel minden egyes perc hatalmas élmény volt számomra-számunkra!:)Megérte a várakozás ;-)csak hamar elrepült az idő!!! :(
Írtad,hogy az elején kicsit stresszes voltál,azért szerencsére ez nem tartott sokáig,amint az már a fürdőkádban is kiderült ugye, nyomát nem láttuk ennek ;-)a levezetés résznél még magad is meglepted :))Gondoskodtunk róla :-D

Engedelmeddel lenne e1 megjegyzésem,de ez igazából nem Neked szól,hanem a többi kedves MT-nak aki olvassa a sorokat...
Igen megkaptál tőlem valamit,ami ugyan nálam nem szerepel az étlapon(SEM ALAP SEM EXTRA OPCIÓBAN) csak Titánál, és ezt azért tettem Neked nagyon szívesen,mert illedelmesen megkértél!,és akik így eltudnak varázsolni engem az intelligenciájukkal,egész emberi mivoltjukkal, feléjük ez az én személyes ajándékom!!:-)
Miután nem minden vendégnél érzem ezt a bizalmas kölcsönös szimpátiát tiszteletet,továbbra sem fog szerepelni nálam a NFVSZ-ba!
Mindezt azért kell kihangsúlyoznom,mert sokan nem tudnak értelmezni adatlapot,lehetőségeket,mint ahogy az egyik tisztelt kommentelő sem nézett utánam rendesen,csak beírt valamit fölöslegesen,szóval kéretik ezt tiszteletben tartani,mert erre a beszámolóra hivatkozva sem fogok olyat vállalni még extrában sem ,amit nem akarok egy vadidegennek megtenni! ezt a személyes varázsod dönti el! (Aki ismer,az tudja.Aki tudja,az érti.)

Édes Ted nagy szeretettel,odaadással várunk vissza,hogy ott folytassuk ahol abbahagytuk!:)

Sok puszi ölelés Ing&Tita! :-*

Beszámoló Ingrid Tita +36706466922 77297 erotikus masszázs

Ted21 a 2016-02 hónapi randiján történteket írta meg Ingrid Tita hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Tita-val már volt egy remekbeszabott masszázsélményem, így úgy gondoltam, hogy Őt kérem fel a négykezes masszázsprogramon leszervezéséhez. Tudtam, hogy Ingrid-vel "dolgozik" együtt, így két telefonhívás után véglegesíteni tudtuk az időpontot
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az Allee-től egy sóhajtásnyira a XI.-kerületben. A parkolás a Fehérvári úton ingyenes - szerintem - mert nem kaptam büntit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon aranyos, hangulatos kis lakás. A nappaliban egy kanapé és a masszázságy az egybenyíló "hálófülkével", amit teljes egészében kitölt a 3 személyes franciaágy. Tökéletes tisztaság, higiénia mindenhol, nekem full extra!
Ingrid Tita külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Bár még soha nem találkoztam Ingriddel, széles mosollyal, nagyon kedvesen nyitott ajtót, egyből éreztem hogy a barátnő feeling-vel nem lesz baj :-) Gyönyörű piros szexi ruciban volt, ami szépen kihangsúlyozta teste minden formás porcikáját.
Tita az 5.-6. képeken szereplő ruhácskában - ha ezt a néhány csíkot ruhának lehet nevezni - fogadott.
Ahogy a két lány fogadott, az maga volt a tökély, kellemes, puha üdvözlő csókok, s látva "zavarodottságomat" hihetetlen kedvességgel kezdtek el kényeztetni :-)
1. Ingrid  Tita +36706466922 beszámoló Budapest 77297 erotikus masszázs
3. Ingrid  Tita +36706466922 beszámoló Budapest 77297 erotikus masszázs4. Ingrid  Tita +36706466922 beszámoló 2016-02-24 00:54:00 erotikus masszázs 772975. Ingrid  Tita +36706466922 beszámoló 2016-02-24 00:54:00 erotikus masszázs 772976. Ingrid  Tita +36706466922 beszámoló 2016-02-24 00:54:00 erotikus masszázs 77297
Erotikus masszázs
Lingam masszázs:
5
Hatékonyság:
5
4 kezes, páros masszázs:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Talpmasszázs:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Egy régóta dédelgetett álmomat szerettem volna valóra váltani, egy négykezes masszászt. Tekintettel arra, hogy Tita-val átélt masszázskalandomat már megénekeletem, és ő hirdetett a barátnőjével Ingriddel, így egyértelműen rájuk esett a választásom.
Mind a két lány profi masszőz, a beszijeiket végigolvasva is biztos voltam benne, hogy nagyszerű kaland lesz. "Ted angyalai" kitettek magukért.
A megérkezésem után, a nappaliban ültünk le egy kis ismerkedős beszélgetésre, feszültségoldó simogatások, puha csókok mellett próbáltak a lányok stresszteleníteni :-) ... majd jött az első napirendi pont: a közös fürdés.
Ez a két démon úgy kapott el a kádban, hogy csak pislogtam mint hal a szatyorban, hogy akkor most mit, és hogyan is kell csinálnom?
Én voltam középen, előlről szép formás hát, kerek popsi, hátulról meg két feszes cici feszült nekem. Ha megfordultunk ugyanez :-)
Olyan alapos és gondos tisztogatásban volt részem, mint még talán sohasem.
A masszázs program felvezetés-masszázs-leveztés mederben folyt, itt most csak a masszázs részt emelném ki.
A ciklonok az első kényeztetés után a masszázspadra hason fektettek fel.
Olyan tökéletes, erotikával fűszerezett négykezes sportmasszázst kaptam, hogy csak na. Azt tudtam, ha Tita odateszi magát, akkor akár szétharaphatom a masszázságyat is, de el kell mondanom, vszg egy masszázsiskolában tanultak Ingriddel, mert Ő is tud "brutál-erős" lenni.
Ingrid kezdett egy kellően erős talp és vádlimasszázzsal, míg Tita felettem térdelve a hátamat és a nyakamat vette kezelésbe.
Aztán jobbról balról mellémállva végigmasszírozták minden porcikámat. Az élmény leírhatatlan, különösen amikor az ágy végébe - a fejemnél - álltak és a nyakamat és a vállaimat masszírozták. Fejemet felemelve csak az előttem éppen enyhe terpeszben álló és rajtam dolgozó hölgy kelyhe kacsingatott rám.
Indrid sem hagyta ki a hátamon térdeplést. A vállaim felett az asztalon támaszkodva, hihetelen profi módon térdeivel - beletéve a teljes 60 kilóját - a csípőmtől egészen a lapockákig végiggyúrt. Porc nem volt, ami ne ropogott volna :-)
A masszázs végéhez közeledve finomodtak a fogások, inkább simogatások és cirógatások voltak a középpontban.
A végén a két démon mellettem állt, a hátamat, nyakamat simogatva, a füleimet csókolgatva suttogták, hogy mehetünk vissza a hancúrplaccra....
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
A közös zuhi után bekisértek a 3 személyes franciágyra, hozták az előmelegített olajat a kényeztetéshez. Kellemesen beolajztuk egymást, és kezdetét vette a felvezetés.
Tita kezdett életet "lehelni" főnökömbe, míg én Ingrid kényeztetésével foglalatoskodtam. Ahogy a két lány simogatott, az olyan volt, mint egy megkoreografált tánc.
Ingrid átlépett felettem- háttal nekem - széles terpeszben előrehajolt segíteni" Titának. Nem láttam mást, mint egy gyönyörű, rám kacsingató puncit :-) Magamhoz húztam és csókoltam, csókoltam...
Halk nyögdécselések, ritmusos csípőmozgások jelezték, hogy jó amit csinálok. Néhány perccel később a lányok helyet cseréltek, és Tita punciját kényeztethettem. A NF-t felváltva kaptam tőlük, nem igazán éreztem, hogy kinek a szájában habzsidőzsizek, csak azt, hogy itt és most megállhatna az idő.....
Volt pillanat, amikor mind a ketten a főnököt kényeztették, én meg mind a két kezemmel egy-egy kívánatos puncit simogathattam:-)
Az ágy melleti tükörben látott képek közül jónéhányat beégettem a retinámba, különösen a felvezetés utolsó mozzanatait, amikor is Ingrid kézimunkájával, de Tita ajkai között érhetett el a vég! woow!
A masszázs utáni levezetéshez is a franciaágyon foglaltunk helyet.
Nem vagyok egy gyorslövetű gépkarabély, a lelkem mélyén még sajnáltam is a lányokat, hogy mennyire meg fog kelleniük küzdeni velem a "sikeremért" :-)
Ehhez képest Ingrid vette kezébe és ajkai közé az irányítást, semmiféle ellentmondást nem tűrve :-)
Tita hozzámbújt, vadul csókoloztunk, miközben egyre hevesebben masszírozhattam csiklóját.
Én "dolgoztam" Tita-n, Ingrid rajtam, néhány perc alatt elért a frenetikus vég, olyan extra levezetést kaptam, ami nincs is az étlapon!
Meg is jegyeztem, hogy ez egy "gyorskivégzőosztag" volt, de a két lányt - most már - megismerve, nem csodálkozom...
Még egy kis baráti csevej az élet nagy dolgairól, majd megismételt közös, alapos fürdés vagy inkább fürdetés...
Jelentem, minden a helyén volt! :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre, a második telefonhívásnál egyeztettük a csokor méretét. A végén adtam oda, tekinettel arra, hogy késtem 15 percet, de a lányok ezt nem tették szóvá, illetve kaptam néhány előre nem egyeztetet extra-t, illőnek találtam jó néhány szál virággal mregtoldani a csokrot.
Rózsacsokor
Ted21 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Felejthetetlen élmény volt ez a 4 kezes masszázs!
Ingrid és Tita mindent megtettek azért, hogy jól érezzem magam, szerintem tökéletes 1,5 órát töltöttünk együtt, remélem Ők is így érzik!
Tökéletesen átgyúrtak, és az erotikus élmény sem mindennapi volt! Köszönöm Nektek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ingrid Tita erotikus masszázs beszámolójáról


2016-02-29 18:32:12
Még a reagálás is irigylésre méltó, milyen lehetett a rangi? Csak lehet.

2016-02-29 18:32:12
Még a reagálás is irigylésre méltó, milyen lehetett a rangi? Csak lehet.

2016-02-27 10:57:57
Színvonalasan írtad meg a beszidet a különleges élményetekről. Hát, igen a személyes szimpátián okán kapott plussz kedvességek közzétételével igen megfontoltan kell bánni! Jobbára én magam sem szoktam ezt hivalkodóan megosztani a MT-akkal, hiszen ez csak akkor és csak nekem szólt, s a nyílvánosság elé tárásával kellemetlen helyzetbe hozhatom azt az Angyalt, aki kiemelt odaadásával ajándékozott meg. S én tényleg úgy tekintem, hogy nekem is CSAK AKKOR szólt a plussz jutalmazás, és már a következő találkáink során is csakazt váromel, csak azért megyek, ami a hivatalos kínálatában található az aktuális Hölgynek, aztán ha ismét megajándékozódom valamivel, azt élvezettel behabzsolom. Ha mégis megírok valami plusszba kapott ajándékot, akkor azt rendkívül körültekintően teszem, de ez ritkán előforduló eset. Végül is Te is igazán diplomatikusan írtál erről, minden ártó szándék nélkül.

2016-02-27 10:57:57
Színvonalasan írtad meg a beszidet a különleges élményetekről. Hát, igen a személyes szimpátián okán kapott plussz kedvességek közzétételével igen megfontoltan kell bánni! Jobbára én magam sem szoktam ezt hivalkodóan megosztani a MT-akkal, hiszen ez csak akkor és csak nekem szólt, s a nyílvánosság elé tárásával kellemetlen helyzetbe hozhatom azt az Angyalt, aki kiemelt odaadásával ajándékozott meg. S én tényleg úgy tekintem, hogy nekem is CSAK AKKOR szólt a plussz jutalmazás, és már a következő találkáink során is csakazt váromel, csak azért megyek, ami a hivatalos kínálatában található az aktuális Hölgynek, aztán ha ismét megajándékozódom valamivel, azt élvezettel behabzsolom. Ha mégis megírok valami plusszba kapott ajándékot, akkor azt rendkívül körültekintően teszem, de ez ritkán előforduló eset. Végül is Te is igazán diplomatikusan írtál erről, minden ártó szándék nélkül.

2016-02-24 18:00:11
Nagyon, szép, kerek beszámoló, Ingrid reagálását is nézve.
Mutasd mindet

FunkciókIngrid Tita legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-05-04) : Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem.

(2016-05-03) : Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van. A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.

(2015-03-27) : Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D

felejthetetlen: 23db
(2022-06-08) : Vádlitól lassan haladt felfelé, derék, hát, vállak, kar és tenyér. Alaposan szakértően mindent átgyúrt. A hátam valami katasztrofális volt, ebben kellett segédkeznie, hogy a letapadt izomzat fellazuljon. Kaptam lávaköveket, persze kicsit alacsonyabb hőfokon mint a szokásos kezelésnél, ezzel kicsit előkészítve a terepet az alapos átgyúráshoz.

(2019-02-19) : Krémet használt, nem olajat. (Legközelebb lehet olajat kérek, azt annyira szeretem. :D ) Kezdte a lábakkal (hason fekve), majd haladt felfelé, a háthoz, karokhoz, vállakhoz és nyaki részhez. Tükrök ugyan voltak előttem, Ő pedig fehérnemű nélkül masszírozott, de annyira jók voltak a fogásai,

(2019-02-16) : Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt…

nagyon jó: 19db
(2020-06-18) : Majd ezután jött a végletekig profi masszázs! Látszik/érződik, hogy nem a netről letöltött diplomák lógnak a falon. Minden porcikámat végig masszírozta lábtól-fejtetőig, ahogy kell másnap jött is az izomláz, de sebaj ez kell nekem :)

(2018-06-18) : Finom masszázsolajat használ, pontosabban többfélét is. Ez alkalommal nem keveset változtatott technikán a korábbiakhoz képest, jól érezhetően hozzáigazította a ramaty állapotban lévő helyekhez.

(2018-04-15) : Hosszasan kényeztette kis barátom kézzel, majd szájjal is kezelésbe vett. Nagyon finom volt Ingrid franciája. Annyira felhúzott, hogy már majdnem el is sültem, de miután ezt jeleztem Ingridnek, Ő picit visszább vett :)

: 28db
(2020-07-12) : A simogatásba linglam elemek is kerültek és végül eljutottunk a franciás játékokig. Nagyon bizsergető érzés volt. Kis idő után Ingrid ledobta a textilt és felmászott az ágyra és rá ült a hasamra háttal nekem

(2018-03-15) : A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök.

(2018-02-16) : Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel.