Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

HoneyBee

Normál hirdető

-

Beküldve: 2017-04-25 14:48:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves CsakCsé! :)

Teljes mértékben igazat adok, hogy döcögősen ment az időpont egyeztetés (nem tagadom) de úgy gondolom sikerült kárpótlnom a "titkos erotikus résznél" amivel ugyebár abszolute egyetértek hogy nem kell túlságosan részletezni ( de kinek ahogy jól esik ) :) Valójában megörültem s védelmedre kelve nem hinném hogy ez miatt lekellene húzni a beszidet, hiszen elődeid megírtak sok-sok félét ők miképp élték meg a velem eltöltött időt.. :)

Azonban nagyon szépen köszönöm a figyelmességed, a finom 2014-es aszút, ajándékod őrizgetem egy különleges alkalomra, szóval biztosan eszembe fogsz jutni s ezáltal te is részese leszel örömmel teli eseménynek ( ne csodálkozz ha csuklani fogsz, biztos emlgetni foglak ;) )

Remélem még sikerül élményeket okoznunk egymásnak! :)

Édes csokjaimat küldöm! :)
Legyen csodás napod! :)

Beszámoló HoneyBee +36209941792 87611 erotikus masszázs

CsakCsé a 2017-04 hónapi randiján történteket írta meg HoneyBee hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
3
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Szinte tükör simán ment, mivel későre járt ezért egy sms-t küldtem el az éterbe, mivel a VTR-ben nem jött válasz. Rövid időn belül a kis lilás ikonos alkalmazásban választ is kaptam a másnapi találkozóra. Így akkor a selymes kis hangját még nem hallottam...
Mint az így kiderült az egyeztetés könnyen sikerrel zárult. :) A Másnap sajnos kicsit döcögős volt, a telefont nem vette fel, illetve 20 perccel a megbeszélt időben kérte egy órával később randizzunk. Már úton voltam, így felkutattam a környék kávézóit és elütöttem az időt! ;)
Megközelítés
Ahogy olvasható II. kerület - frekventált vízparti része. Ha navigációval sem találsz oda akkor ne is keresd, menj inkább a Dunának! :D Tömegközlekedésről nem tudok bővebben nyilatkozni, de jár arra kötött pályás meg olyan ami a föld alatt megy, na meg a sok füst okádó kék csoda is! Parkolás értelem szerűen fizetős, de cserébe könnyen találni is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A klasszikus bérház beleolvad a fák lombjaiba, ezen épület fszt.-i részén található a "kuckó". Modern lakás, szépen igényesen berendezve. Tisztaság, szép rend... A fürdőben szintén minden kielégítő - (kád) - tusfürdő és szájápoló had áll rendelkezésre. A Showroom pont olyan széles mint az alkalmatosság amin elhelyezkedik az ember. Kukucskáló tükör a falon. :)
HoneyBee külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Honey egy gyönyörű sportos teremtés. Elsőre kicsit tartózkodó volt, de ahogy beszélgetésbe elegyedtünk, minden a helyére került és közvetlen csevejbe csapott át.
(Lehet megijedt mert csúnya nagy Ogre vagyok) :D
1. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 87611 erotikus masszázs
3. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 87611 erotikus masszázs4. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2017-04-25 14:48:36 erotikus masszázs 876115. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2017-04-25 14:48:36 erotikus masszázs 87611
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
4
Erotika:
3
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Mivel másfél órára mentem, gondoltam ki is használom majd az időt erre is. :P De már mikor megpillantottam csodás meztelen testét tudtam ebből nem lesz teljes test masszázs. :D
Kérdésére, hogy olaj vagy krém értelem szerűen az olajat választottam. Hasra vágtam magam és kezdetét vette a hátam masszírozása. A tükörből figyeltem csodás gömbölyű mellét, formás kerek popsiját. Nem túl erős de határozott mozdulatokkal tette a dolgát és érezhetően a kezdeti tartózkodásából felengedve beszélgetni kezdtünk. Egy nagyon értelmes és céltudatos lányt ismertem meg személyében.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
3
Mivel már a fejemben csak az járt, hogy érezni akarom bársonyos bőrét és csókolni mellét, érinteni csodás testét, könnyeden megfordultam és kezdetét vette amire igazából készültem... Most fogtok megkövezni és köpködni, lehúzni a beszámolót, de!
Ezt akkor sem fogom részletezni mi hogyan történt, két okból is. Egyrészt nem gondolom, hogy neked attól lesz jó, hogy mi mit csináltunk egymással, vagy éppen veled mit fog. Szerintem sejted, hogy mi történt nagy vonalakban. Mindenben első rangú volt és talán elsőre még nem volt senkivel ilyen jó, szinte passzolt a kulcs a zárba. Amit vállal maradéktalanul teljesíti is, többet pedig nem, de nem is kell!
(olvasd el a többi beszámolóját és a fantáziádra bízom) :D
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszéltek alapján a végén került elszámolásra, jóval a pest-budai átlag felett. Luxury kategória nem elfelejteni!!! :)
Rózsacsokor
CsakCsé nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A kezdeti időpont kavalkád nehézségeket leszámítva, minden tökéletes volt. Összességében egy nagyon kedves közvetlen lányt ismertem meg benne. Élmény volt vele találkozni, és még szerintem fogunk is! :)
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2017-04-22 00:43:05 Eredeti beküldés dátuma: 2017-04-22 13:14:02

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés HoneyBee erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHoneyBee legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-09-10) : Nyilván nem sokat gondolkodtam és neki estem a kis nyalókámnak, melyet imádok. Mivel az ujjakat is szabad használni, ezért egy idö után azokat is bevetettem és lefetyeltem, ujjaztam, mellét simogattam közben.

(2017-08-22) : Ezen izomcsomókat igyekezett eltüntetni Honey gyengédebb és erősebb mozdulatok kombinációjával. Én eközben nyálcsorgatva bámultam a tökéletes Nőt, ahogy testemen dolgozik.

(2016-03-29) : Masszázs előtt megszabadult minden ruhájától és meztelenül mellém ült. Lábaktól indul felfele, meleg olajat használva. Egyik oldalamról a másikra ment.

felejthetetlen: 6db
(2018-09-10) : Miután a bugyitól is megszabadultunk látni lehetett rajta, hogy már alig várja, hogy belekezdjek. Nagyon csalogató látvány volt, ahogy széttette a lábát, de én még húztam az időt, és pár puszit helyeztem el a combok beslő felén, majd elkezdtem a csiklóval foglalkozni.

(2017-11-11) : Aztán jött ö és az éjszaka fénypontja: hirtelen Honey szájaban találtam a farkam és elkezdett fuvolázni a hangszeren. Néha kezét bevetve, gyengéden, mintha a barátnöjével lenne az ember.

(2017-08-17) : Alaposan végigvette a zónákat, a problémásabb területeknél meg-megállt, hogy semmi feszültség ne maradjon utána. Amikor végzett a lábaimmal és a hátamhoz ért, akkor megjegyezte, hogy ide azért több időt kell majd szánnia, vannak gondok.

nagyon jó: 6db
(2019-12-13) : Kis pihenő után Honey szemembe nézve farkamat szájába vette, majd azt finoman kezezés nélkül szívta be megfelelő sebességgel, szinte a torkáig, majd engedte szabadulni érzéki gyengédséggel onnan.

(2017-01-28) : Mivel tenisz után érkeztem, masszázst is kértem , amit előmelegített illatmentes olajjal végzett nagy buzgalommal, amelynek szakszerűsége megkérdőjelezhető, de nem vitattam,

(2016-10-18) : Finoman, lágyan, barátnösen... Majd egyszercsak oldalt foglalt helyet és bekapta. Fel-le járt a feje, a nyelve körözött a farkamon én pedig néztem ahogy játszik vele. K

: 13db
(2023-04-04) : Villámgyors tisztálkodás után máris ismerkedni kezdtem a melleivel. A bimbók hamar visszajelezték, hogy jól esik nekik a kényeztetés. Honey is besegített a kezeivel, markolta a melleit, nyomta rájuk a fejemet. Közben a kezemmel a punciját simogattam és finoman próbáltam ujjazni, de azt elhárította. Én viszont örömmel vettem, mikor kezével a farkamat kezdte el masszírozni.

(2019-12-25) : A masszázs egy hatalmas franciaágyon történt. Az ágy elég puha ahhoz, hogy kényelmes legyen, egyben elég kemény is ahhoz, hogy érdemben masszírozni lehessen rajta. Honey krémmel dolgozott.

(2019-10-22) : A kényeztetés vegyes, nekem esett, már már hardcore franciás kényeztetés csókolózással felváltva, teljesen mélyen, intenzíven, nehéz azt mondani, hogy nem pornós. Közben saját magát simogatja, teljesen szeplőtlenül, és látszik, hogy élvezi az egész játékot.