Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

HoneyBee

Normál hirdető

-

Beküldve: 2017-01-28 14:40:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Mirrmurrkám! :)

Ismét sikerült előcsalnod a hatalmas mosolyt az arcomon!
Kellemes meglepetés, nem számítottam hogy ismét ìrsz. :)

Igazából nem tudok mit hozzáfűzni ahhoz amit írtál, csupán annyit hogy valóban egy hullámhosszra tudunk hangolódni és kellemesen elcsacsogjuk, kéjelegjük az időt. :)

Legyen csodás heted és várom az újabb találkát! ;) Ígérem, következőleg ismét finomsággal foglak várni, kuckó avatás címszóval... :)

Csóközön Mirrmurr Kedves! :)

Beszámoló HoneyBee +36209941792 85931 erotikus masszázs

Mirrmurr47 a 2017-01 hónapi randiján történteket írta meg HoneyBee hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
SMS kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Luxus, diszkréció, szenvedély-Ezt Honey állítja magáról, és valóban ezt kaptam tőle, maximális kedvesség és odafigyelés mellett . Most hogy február közepén költözni fog , mégegyszer élvezni akartam Honey és a Budai Vár együttesét. Írogattunk egymásnak , viberen is pontosítottunk , végül összeállt az időpont és a 1,5 óra, bár közben a csodás szilva punci járt az eszemben végig.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Járt utat a járatlanra ne változtasd ! Egyet értek , de most nem a Könyvtári Liftet használtam, olyan szikrázóan verőfényes délelőtt volt, ezért a Lovas úton parkoltam és a híres fedett lépcsőn battyogtam fel az Úri itca irányába , hogy Honey húsos szilva punciját ismét ízlelgethessem !
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház újépítésűnek számít , bár legalább 40 éve épült , de lift nincsen , azonban kényelmes lépcső vezet föl a legfelső emeletre , ahol kétszintes lakások találhatóak. Tágas luxus lakás , a fölső szintre üvegből való lépcsőfokok vezetnek föl. A fürdő is pazar, minimál de max. A törülközőkből a lilát választottam.
HoneyBee külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Honey egy fekete csipkés költeményben várt fülig érő szájjal, amely a 4.képen látható , elől köldökig ki van vágva , gyönyörű cickói kibuggyannak hívogatóan. Világító vörös rúzs az ajkain , haja félig feltűzve. Picike , nyúlánk arányos a testalkata, picike kemény popsija takarja punci gyümölcsét, popsiját öröm megmarkolni, csak megnövelt keblei bontják meg az összképet, de hálás vagyok érte. Bőre hófehér, erre mondják a költők, hogy alabástrom. Arcocskáját imádom, mélyen a nevetős szemeibe nézek csókolózás közben, amíg be nem párásodnak.
1. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 85931 erotikus masszázs
3. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 85931 erotikus masszázs4. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2017-01-28 14:40:26 erotikus masszázs 859315. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2017-01-28 14:40:26 erotikus masszázs 85931
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Most csak vizet kaptam. Előző alkalommal behűtött száraz fehérborral koccintottunk, de leállt vele, mert szegény, aznapra már tök KO lett tőle. Mivel tenisz után érkeztem, masszázst is kértem , amit előmelegített illatmentes olajjal végzett nagy buzgalommal, amelynek szakszerűsége megkérdőjelezhető, de nem vitattam, mert meztelen lovagolt a hátamon , amellyel ügyesen kompenzált. A hátamat könyökkel is megdolgozta, a vállizmaimat kibontotta , a nyakamat is helyre billentette. Közben előadta, hogy az ő háta is tiszta csomó a sok masszírozástól és jár gyógymasszőrhöz emiatt. Aki szereti a lányokat masszírozni , annak felhívás táncra , de én nem vettem a lapot , mert a szilvapuncira koncentráltam el nem ítélhető módon.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
3
Beszélgetéssel, a szokásos enyelgéssel kezdtük , élveztük, hogy már kiismertük egymást. Közben a melleit gyurmáztam, csodáltam, csókolgattam , amit kéjesen gyömöszkölt a számba, majd csókolóztunk, hosszan mély átéléssel, nyelvcserével. Közben szorított a térdével, Mirrmurrkát majdnem eltörte, inkább a kezébe adtam, ott jobb dolga lett.
A 69 a kedvenc műsorszáma, a szilva puncival szépen odatolatott a számba. Mint a mannát , úgy ízlelgettem , óvatosan harapdáltam szilváját , mert jó húsos , domború és ízletes.Honey közben körbe nyalogatta Mirrmurrkát, majd bekapta és nyelvével , ajkával nagy cuppogásba fogott. Kezét egyáltalán nem használta , közben a bakalmákat morzsolgatta, ami egyik kedvencem.
Én nyelvemmel szétnyitottam szilváját, majd befurakodtam a még szűk járatba ujjammal a "G" pontot keresve. Meg is találtam a mocorgásból és nedvesedésből ítélve. Nem kapkodtunk, hosszan elnyújtottuk a kéjelgést. Másik kezemmel az ánuszgyűrűt izgatam, ritmikus mozgását jó jelnek vettem és egy kicsit bekéredzkedtem .
Honey kérdezte el akarsz már menni ? Már nem volt visszaút , nem is akartam, és nagyot élveztem a tenyerébe. Hagyott még kicsit , aztán megtörölgetett , de inkább kimentem kismosdásra, meg szájvizet használni.
Beszélgettünk a költözködésről, milyen lesz az új kuckó, lesz-e tükör a plafonon, mert Honey popsiját nézni akció közben, az megér egy misét.
Aztán megint csókolóztunk, csiklandoztuk egy mást, majd Lingam befejezést kértem. Honey oldalról közelített , kéz nélkül , csak szájjal csinálta . Én a két kezemmel, a cickóit , és popsiját kezeltem. Most végig nézte az arcomat , hogy elhúzza a játékot. Szerinte tapintásból is érzi , mikor kell lassítani , mikor gyorsítani. Szabad kezével végig símogatott, hol nyugtatólag , hol meg izgatólagosan. Én is mindent bevetettem, amit hölgyek kielégítéséről eddig megtanultam, Honey ritmusát követve , a "G" pontra és ánuszára egyaránt nyomást helyeztem. Jeleztem, mikor közeledett az exodus, Honey hamiskás , boldog mosollyal nyugtázta, talán neki is jó volt , mert még dorombolt egy kicsit.
Tetszett Honeynak, hogy szilvának hívom a nuniját , és megnyugtatott, hogy Mirrmurrka bojtja fölülről nézve szintén szilva formájú , amin aztán jót nevetgéltünk, szerintem mindketten jól szórakoztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit Honey csípőből tud nyújtani , azt liliomokkal nem lehet kifejezni. Maradjon titiok, de az idei liliom , még a tavalyi , pedig a minőség meredeken emelkedik !
Rózsacsokor
Mirrmurr47 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Örülök, hogy még elértem a régi helyen, de kíváncsi vagyok az új kuckóra és hogy mit hoz ki Honeyból. Én nem csak a masszázsért megyek , élvezem egyéniségét, kisugárzását, játékosságát , szóval februárban folytatjuk !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés HoneyBee erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHoneyBee legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-09-10) : Nyilván nem sokat gondolkodtam és neki estem a kis nyalókámnak, melyet imádok. Mivel az ujjakat is szabad használni, ezért egy idö után azokat is bevetettem és lefetyeltem, ujjaztam, mellét simogattam közben.

(2017-08-22) : Ezen izomcsomókat igyekezett eltüntetni Honey gyengédebb és erősebb mozdulatok kombinációjával. Én eközben nyálcsorgatva bámultam a tökéletes Nőt, ahogy testemen dolgozik.

(2016-03-29) : Masszázs előtt megszabadult minden ruhájától és meztelenül mellém ült. Lábaktól indul felfele, meleg olajat használva. Egyik oldalamról a másikra ment.

felejthetetlen: 6db
(2018-09-10) : Miután a bugyitól is megszabadultunk látni lehetett rajta, hogy már alig várja, hogy belekezdjek. Nagyon csalogató látvány volt, ahogy széttette a lábát, de én még húztam az időt, és pár puszit helyeztem el a combok beslő felén, majd elkezdtem a csiklóval foglalkozni.

(2017-11-11) : Aztán jött ö és az éjszaka fénypontja: hirtelen Honey szájaban találtam a farkam és elkezdett fuvolázni a hangszeren. Néha kezét bevetve, gyengéden, mintha a barátnöjével lenne az ember.

(2017-08-17) : Alaposan végigvette a zónákat, a problémásabb területeknél meg-megállt, hogy semmi feszültség ne maradjon utána. Amikor végzett a lábaimmal és a hátamhoz ért, akkor megjegyezte, hogy ide azért több időt kell majd szánnia, vannak gondok.

nagyon jó: 5db
(2019-12-13) : Kis pihenő után Honey szemembe nézve farkamat szájába vette, majd azt finoman kezezés nélkül szívta be megfelelő sebességgel, szinte a torkáig, majd engedte szabadulni érzéki gyengédséggel onnan.

(2016-10-18) : Finoman, lágyan, barátnösen... Majd egyszercsak oldalt foglalt helyet és bekapta. Fel-le járt a feje, a nyelve körözött a farkamon én pedig néztem ahogy játszik vele. K

(2016-09-24) : A vádlimat szétszedte rendesen , hogy bizonyítsa szakmai felkészültségét, a combomat én kértem, mert tenisz után gyakran begörcsöl. A popsinál már elkalandozott a keze

: 14db
(2023-04-04) : Villámgyors tisztálkodás után máris ismerkedni kezdtem a melleivel. A bimbók hamar visszajelezték, hogy jól esik nekik a kényeztetés. Honey is besegített a kezeivel, markolta a melleit, nyomta rájuk a fejemet. Közben a kezemmel a punciját simogattam és finoman próbáltam ujjazni, de azt elhárította. Én viszont örömmel vettem, mikor kezével a farkamat kezdte el masszírozni.

(2019-12-25) : A masszázs egy hatalmas franciaágyon történt. Az ágy elég puha ahhoz, hogy kényelmes legyen, egyben elég kemény is ahhoz, hogy érdemben masszírozni lehessen rajta. Honey krémmel dolgozott.

(2019-10-22) : A kényeztetés vegyes, nekem esett, már már hardcore franciás kényeztetés csókolózással felváltva, teljesen mélyen, intenzíven, nehéz azt mondani, hogy nem pornós. Közben saját magát simogatja, teljesen szeplőtlenül, és látszik, hogy élvezi az egész játékot.