Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

HoneyBee

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-09-24 11:58:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló HoneyBee +36209941792 83014 erotikus masszázs

Mirrmurr47 a 2016-09 hónapi randiján történteket írta meg HoneyBee hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Honey már régen a kedvenceim között szerepel ,de még vártam, mert kevés beszije van , és nem elég meggyőzőek. Az új fekete-fehér fotója megindította a fantáziám, és írogatni kezdtem a csevijébe , amire kedvesen válaszolt. Szóval ilyen nyitott ? Az egyik képen a telt ajkai is látszottak és pont olyanok , amit szeretnék igazán megcsókolni. Telón is beszéltünk , ahol közvetlen és vidám volt , úgyhogy 1,5 órában egyeztünk meg , amit le is fixáltam az oldalon. Végül viberen pontosítottuk a címet , amivel a nevem is elárultam, de bíztam diszkréciójában.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Budai Vár bennem igen romantikus emlékeket ébreszt, ott csókolóztam először egy lánnyal egy fedett lépcsőlejárón. Ismerem, mint a tenyeremet , ezért külön örültem, hogy Honey ott található.
A Dózsa téren parkoltam és Könyvtári Lift potom 200 Ft-ért fölröpített a Várba. Onnan 3 perc séta a Dísztér.Ezt a megoldást mindenkinek tudom ajánlani.A 16-os busz is ott áll meg egyébként.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Úri utca, a ház nem új, de a lakás hypermodern, tejüveg tolófalak, íves lépcső átlátszó üvegből vezet a felső szintre, luxus fürdő, hatalmas, csináltatott kanapé , masszázs padot nem láttam. Tusfürdő, szájvíz OK,törülközőt én választhattam szín szerint .
HoneyBee külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Honeyról olvastam, hogy Glamour Modell, de mikor megláttam, rögtön levett a lábamról közvetlenségével és természetes kedvességével. Hosszú szőkés-barna haja , gyönyörű barna szeme, smink annyi volt rajta,
amennyi feltétlenül szükséges az összképhez. A szája tetszett a legjobban , finoman kirúzsozva, mikor mosolyog, fülig ér ! A " kölyköm voltál " szerelmes dal jutott eszembe, mégiscsak egy 21 éves lány fogadott ! Egy fekete síma ruhában fogadott , csak szép lábait mutatta meg először.
1. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 83014 erotikus masszázs
3. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 83014 erotikus masszázs4. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2016-09-24 11:58:39 erotikus masszázs 830145. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2016-09-24 11:58:39 erotikus masszázs 83014
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Erotika mentes masszázs:
5
Mikor előjöttem a fürdőből , már gyertyafény várt, egy üveg száraz Tokaji borhűtőben, két elegáns talpas pohárral. Koccintottunk, csókocska érintőlegesen , én várakozólag levetettem magam a hatalmas ágyra, ő még a fekete ruhában pompázott. Mosolyogva, szép lassan vetkőzött, vékony, karcsú alakja, lapos hasa előtűnt. Aztán előtűntek az alakjához illő , de jócskán megnövelt , alma formájú keblek, amitól elakadt a szavam. Pici, de formás popsi, tejkávé színű szolibőr, karcsú comb és formás láb. Odahuppant mellém sportosan, karjánál fogva magamhoz húztam és alaposan megcsókoltam. Ő is benne volt, befogadta a nyelvemet , beszívtam az alsó ajkát , erre bedugta a nyelvét ő is a számba .Közben markoltam formás popsiját, pont elfért a két kezemben.Szemérem dombjával ránehezedett Mirrmurrkára, aki rögtön megpróbált kiegyenesedni. Virgonckodtunk, cserélve a pozíciókat, látszott , hogy elemében van.
Te ilyen perverz vagy ? Kérdeztem, mire lebiggyedt szájjal hüppögte : Az is baj ? És nevetett ennivalóan, és még jobban szorított a combjával.
Szépen hátára fektettem és melleit egyenként kényeztettem, a bimbók felkeményedtek, aztán hasát, a köldökét , végül széthajtottam lábait. Elkezdtem nyalogatni , Honey kéjesen fészkelődött. Szép síma babapuncija van pici szárnyacskákkal , de a csiklója viszont párnás husi ! Ismeritek a régi találós kérdést ?! Melyik a legfinomabb szilva ?! A pina puszilva ! Hát pont ilyen Honey puncija ! Beszívtam a szilváját a szájamba , nem tudtam betelni vele !
Ezután kicsit gonoszkodtam : Azért legyen már egy kis masszázs is ! Honey engedelmesen a krémért nyúlt és elkezdte a sarkamtól a kezelést. Közben mesélt magáról , az életéről színesen, szórakoztatóan.
A vádlimat szétszedte rendesen , hogy bizonyítsa szakmai felkészültségét, a combomat én kértem, mert tenisz után gyakran begörcsöl. A popsinál már elkalandozott a keze a lábam közé, kis idő után inkább 69-et kértem.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
A 69-et saját bevallása szerint is szereti, én is markoltam baba popsiját , élvezettel habzsoltam szilváját , majd egyik ujjam is bevetettem, G pontját is izgattam, a popsiját is nyalogattam , a lukacskát is körbe simiztem a visszajelzések szerint eredményesen. Ő bő nyállal cuppogott , a feje ritmikusan mozgott föl-le, Mirrmurrkát többször is körbe nyalogatta, harapdálta. Hosszasan kényeztette a bakalmákat, egészen bekapta őket, kézzel is gyurmázta , ami nagyon jól esett . Gyosabban, lassabban is csinálta , közben figyelte jelzéseimet, nem kapkodott egyáltalán. Mikor éreztem, itt a csúcspont , jeleztem és kezébe gyűjtötte a fiúkat, utána szájával lenyugtatott szépen.
Kimentem lelötykölni magamat, ittunk egy korty bort , én már vizet is kértem, mert még autóznom kellett.
Honey is meg lehetett elégedve , mert nagyon bújósra vette a figurát , csókolgatta a nyakamat , nevetgéltünk, teljesen barátnősen viselkedett . Összebújtunk, csókolóztunk , ő mindezt nagyon lelkesen, mosolyogva és odaadóan művelte.
Kértem befejezésül a Lingam masszázsát mutassa be , de erősen csinálja, mert másodszorra már nehezebben jön össze. Bízzam csak rá, szólt mosolyogva, és síkosítót kent a kezére. Félig rám feküdt, bomba mellét a kezembe adta és egy kézzel húzogatni kezdte finoman Mirrmurrkát. Egyre vadabbul csókolt , és egyre jobban csavargatta, gyömöszölte Mirrmurkát. Aztán csak a bakalmákat gyűrte , húzogatta jó sokáig , a szánk végig össze volt tapadva, már azt sem tudtam , a nyelvem pont az ő szájában , vagy az enyémben van éppen. Csak akkor vettem el egy pillanatra , mikor kiáltottam, jövök ! Aztán tovább csókoltuk egymást , Honey meg hozzám fészkelődött, símogatott, nyugtatgatott, mert fújtattam, mint egy bakzó macska .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tokajit szopogattunk , nem kannásbort ! Luxus, diszkréció , kedvesség ! Ez mind megvolt, és amit kaptam , messze fölülmúlta várakozásomat !
Rózsacsokor
Mirrmurr47 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Időutazás a régmúltban, már első alkalommal ilyen barátnős együttlét nagy örömmel töltött el. Honeynál minden egyben van, odaadó természet, született kedvesség, mondta is , hogy neki nagyon megy a kapcsolatteremtés. Ami a fotókon látszik az mind ott vibrál élőben is, fantasztikus élményt nyújtott luxus körülmények között. Annak különösen ajánlom, aki a masszázson kívül másra is nyitott !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés HoneyBee erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHoneyBee legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-09-10) : Nyilván nem sokat gondolkodtam és neki estem a kis nyalókámnak, melyet imádok. Mivel az ujjakat is szabad használni, ezért egy idö után azokat is bevetettem és lefetyeltem, ujjaztam, mellét simogattam közben.

(2017-08-22) : Ezen izomcsomókat igyekezett eltüntetni Honey gyengédebb és erősebb mozdulatok kombinációjával. Én eközben nyálcsorgatva bámultam a tökéletes Nőt, ahogy testemen dolgozik.

(2016-03-29) : Masszázs előtt megszabadult minden ruhájától és meztelenül mellém ült. Lábaktól indul felfele, meleg olajat használva. Egyik oldalamról a másikra ment.

felejthetetlen: 6db
(2018-09-10) : Miután a bugyitól is megszabadultunk látni lehetett rajta, hogy már alig várja, hogy belekezdjek. Nagyon csalogató látvány volt, ahogy széttette a lábát, de én még húztam az időt, és pár puszit helyeztem el a combok beslő felén, majd elkezdtem a csiklóval foglalkozni.

(2017-11-11) : Aztán jött ö és az éjszaka fénypontja: hirtelen Honey szájaban találtam a farkam és elkezdett fuvolázni a hangszeren. Néha kezét bevetve, gyengéden, mintha a barátnöjével lenne az ember.

(2017-08-17) : Alaposan végigvette a zónákat, a problémásabb területeknél meg-megállt, hogy semmi feszültség ne maradjon utána. Amikor végzett a lábaimmal és a hátamhoz ért, akkor megjegyezte, hogy ide azért több időt kell majd szánnia, vannak gondok.

nagyon jó: 5db
(2019-12-13) : Kis pihenő után Honey szemembe nézve farkamat szájába vette, majd azt finoman kezezés nélkül szívta be megfelelő sebességgel, szinte a torkáig, majd engedte szabadulni érzéki gyengédséggel onnan.

(2017-01-28) : Mivel tenisz után érkeztem, masszázst is kértem , amit előmelegített illatmentes olajjal végzett nagy buzgalommal, amelynek szakszerűsége megkérdőjelezhető, de nem vitattam,

(2016-10-18) : Finoman, lágyan, barátnösen... Majd egyszercsak oldalt foglalt helyet és bekapta. Fel-le járt a feje, a nyelve körözött a farkamon én pedig néztem ahogy játszik vele. K

: 14db
(2023-04-04) : Villámgyors tisztálkodás után máris ismerkedni kezdtem a melleivel. A bimbók hamar visszajelezték, hogy jól esik nekik a kényeztetés. Honey is besegített a kezeivel, markolta a melleit, nyomta rájuk a fejemet. Közben a kezemmel a punciját simogattam és finoman próbáltam ujjazni, de azt elhárította. Én viszont örömmel vettem, mikor kezével a farkamat kezdte el masszírozni.

(2019-12-25) : A masszázs egy hatalmas franciaágyon történt. Az ágy elég puha ahhoz, hogy kényelmes legyen, egyben elég kemény is ahhoz, hogy érdemben masszírozni lehessen rajta. Honey krémmel dolgozott.

(2019-10-22) : A kényeztetés vegyes, nekem esett, már már hardcore franciás kényeztetés csókolózással felváltva, teljesen mélyen, intenzíven, nehéz azt mondani, hogy nem pornós. Közben saját magát simogatja, teljesen szeplőtlenül, és látszik, hogy élvezi az egész játékot.