Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

HoneyBee

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-03-29 15:32:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló HoneyBee +36209941792 78291 erotikus masszázs

pinnacle a 2016-03 hónapi randiján történteket írta meg HoneyBee hirdetővel
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Késő este hívtam, majd kaptam egy válasz SMS-t, hogy visszacsörget.
Könnyen ment tulajdonképpen azonnal tudott fogadni.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Szent Margit kórház környéke. Jártam már abban a lakásban úgyhogy ismerős volt a járás. Villamos is jár arra fele, így az sem probléma.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Tiszta lakás több szobával. Többen is vannak, de aznap este csak mi voltunk. Fürdőszoba tiszta, sok tusfürdővel. Száj higiéniára is van lehetőség.
HoneyBee külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Honey nagyon aranyos csaj. Fiatal, kedves, mosolygós. Jó teste van, mellei is szépek.
1. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 78291 erotikus masszázs
3. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 78291 erotikus masszázs4. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2016-03-29 15:32:20 erotikus masszázs 782915. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2016-03-29 15:32:20 erotikus masszázs 78291
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Eleinte talán egy kicsit "feszült" volt a hangulat - még nem találkoztunk.
Masszázs közben rengeteget beszélgettünk. Megtudtam, hogy rengeteg terve van, ami nagyon pozitív. Nem egy "hülye libával" sikerült találkoznom.
Masszázs előtt megszabadult minden ruhájától és meztelenül mellém ült. Lábaktól indul felfele, meleg olajat használva. Egyik oldalamról a másikra ment. Mikor befejezte a karjaimmal, megkérdezte, hogy kérek-e csúzskamasszázst. Mondtam: "Naná".
Megfordultam, beolajozta testét és rámfeküdt, csúszkált fel-le. Egész testét éreztem rajtam, simogattam, ahol értem. Csókoltam melleit, nyakát. Olyan érzésem volt mintha a barátnőmmel lennék végig.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miközben rajtam feküdt, simogattam hátát és kezeim haladtak lefele. Fogdostam kerek popsiját, finoman érintve kelyhét. Éreztem, hogy nem ellenkezik, így elkezdtem kényeztetni újaimmal, gyorsan nedvesedet, viszont nekem ez a pozíció nem volt annyira megfelelő, úgyhogy a hátára fektettem. Végigcsókoltam testét és kikötöttem nedves kelyhénél. Diszkrét beszámoló vagyok, ezért nem is folytatom. A végén kaptam egy "Köszi"-t tőle. Tudtam és éreztem is, hogy jó volt neki.
Utána még percekig átölelve feküdtünk. Igazi barátnő feeling.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
Pont úgy, ahogy a telefonban megbeszéltük. Igaz, hogy mindketten elfelejtettük és csak 5 percre rá hívtam, hogy nem adtam át neki az "ajándékot". Másfél órát voltam. Pesti átlag felett, de nagyon megéri.
Rózsacsokor
pinnacle nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Honey bomba csaj, és nagyon kedves. Olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel lennék végig. Nagyon vigyázni rá, mert egy angyal. Köszönöm

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés HoneyBee erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHoneyBee legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-09-10) : Nyilván nem sokat gondolkodtam és neki estem a kis nyalókámnak, melyet imádok. Mivel az ujjakat is szabad használni, ezért egy idö után azokat is bevetettem és lefetyeltem, ujjaztam, mellét simogattam közben.

(2017-08-22) : Ezen izomcsomókat igyekezett eltüntetni Honey gyengédebb és erősebb mozdulatok kombinációjával. Én eközben nyálcsorgatva bámultam a tökéletes Nőt, ahogy testemen dolgozik.

felejthetetlen: 6db
(2018-09-10) : Miután a bugyitól is megszabadultunk látni lehetett rajta, hogy már alig várja, hogy belekezdjek. Nagyon csalogató látvány volt, ahogy széttette a lábát, de én még húztam az időt, és pár puszit helyeztem el a combok beslő felén, majd elkezdtem a csiklóval foglalkozni.

(2017-11-11) : Aztán jött ö és az éjszaka fénypontja: hirtelen Honey szájaban találtam a farkam és elkezdett fuvolázni a hangszeren. Néha kezét bevetve, gyengéden, mintha a barátnöjével lenne az ember.

(2017-08-17) : Alaposan végigvette a zónákat, a problémásabb területeknél meg-megállt, hogy semmi feszültség ne maradjon utána. Amikor végzett a lábaimmal és a hátamhoz ért, akkor megjegyezte, hogy ide azért több időt kell majd szánnia, vannak gondok.

nagyon jó: 6db
(2019-12-13) : Kis pihenő után Honey szemembe nézve farkamat szájába vette, majd azt finoman kezezés nélkül szívta be megfelelő sebességgel, szinte a torkáig, majd engedte szabadulni érzéki gyengédséggel onnan.

(2017-01-28) : Mivel tenisz után érkeztem, masszázst is kértem , amit előmelegített illatmentes olajjal végzett nagy buzgalommal, amelynek szakszerűsége megkérdőjelezhető, de nem vitattam,

(2016-10-18) : Finoman, lágyan, barátnösen... Majd egyszercsak oldalt foglalt helyet és bekapta. Fel-le járt a feje, a nyelve körözött a farkamon én pedig néztem ahogy játszik vele. K

: 14db
(2023-04-04) : Villámgyors tisztálkodás után máris ismerkedni kezdtem a melleivel. A bimbók hamar visszajelezték, hogy jól esik nekik a kényeztetés. Honey is besegített a kezeivel, markolta a melleit, nyomta rájuk a fejemet. Közben a kezemmel a punciját simogattam és finoman próbáltam ujjazni, de azt elhárította. Én viszont örömmel vettem, mikor kezével a farkamat kezdte el masszírozni.

(2019-12-25) : A masszázs egy hatalmas franciaágyon történt. Az ágy elég puha ahhoz, hogy kényelmes legyen, egyben elég kemény is ahhoz, hogy érdemben masszírozni lehessen rajta. Honey krémmel dolgozott.

(2019-10-22) : A kényeztetés vegyes, nekem esett, már már hardcore franciás kényeztetés csókolózással felváltva, teljesen mélyen, intenzíven, nehéz azt mondani, hogy nem pornós. Közben saját magát simogatja, teljesen szeplőtlenül, és látszik, hogy élvezi az egész játékot.