Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

HoneyBee

Normál hirdető

-

Beküldve: 2015-10-28 22:25:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló HoneyBee +36209941792 73902 erotikus masszázs

donec91 a 2015-10 hónapi randiján történteket írta meg HoneyBee hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mint olvasható, Honey sok helyen elérhető, én újító jelleggel viberen beszéltem vele, majd 1 óra múlva a ház előtt hívtam. Könnyű vele egyezkedni, mindenben segítőkész volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Személy szerint bkv párti vagyok, ezt néztem első sorban. Jelentem a busz pontosan előtte, de tényleg! előtte tesz le, hamarosan pedig a villamos is. Autós szempontból kis utcákban belátható távolságon belül található parkolóhely. Mivel esti időpontban mentem egészen sok hely volt, de pontos számokat ne kérjetek tőlem :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű háztömbben, kulturált helység. Szépen kialakított, fázós talpú vendégeknek mamusz előre készítve :) Fürdő tiszta, törülköző tiszta, tusfürdő választék príma, szájvíz pipa, már csak a vendégnek kell tisztának lennie :) A masszázs szobában masszázs ágy és tatami is található, szépen berendezve, tágas, van hely mindennek. Rajtunk kívül nem találkoztam senkivel, nem láttam, hallottam senkit, maximális diszkréció!
HoneyBee külseje
Honey egyszerűen GYÖNYÖRŰ!!! :) Gyönyörű barna szemek, nekem nagyon tetsző szép arc, a teste iszonyat formás! Feszes bőr, picike popsi, eszméletlen mellek, hosszú szőke haj...képeknek abszolút megfelelő, ő van rajtuk, semmi kétség! Nekem nagyon az esetem :)
1. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 73902 erotikus masszázs
3. HoneyBee +36209941792 beszámoló Budapest 73902 erotikus masszázs4. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2015-10-28 22:25:01 erotikus masszázs 739025. HoneyBee +36209941792 beszámoló 2015-10-28 22:25:01 erotikus masszázs 73902
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A találként előre tervezett ideje másfél óra volt, ennek megfelelően két masszázs részre és két levezetésre osztottuk az időnket. Miután visszatértem a fürdőből a tatamin kezdtünk neki a masszázsnak, ami mindkettőnk részéről meztelenül történt :) Az első masszázs részben kifejezetten a hátam és vállam átgyúrása szerepelt, nagyon jó kezei vannak. Én teljesen ellazultam. A masszázs végig olajjal történt, de van lehetőség krémre is. Jobb szeretem olajjal :) A hátam után helycsere, majd én olajoztam őt, majd vissza és csúszka szemből, majd... :P kis ugrás és masszázs kettő ;) ekkor a lábaimat masszírozta végig, nekem ez is nagyon kellemes volt és jól esett. Majd egyszer csak egyre fentebb éreztem őt és egyszer csak azt vettem észre, hogy a nyakamat puszilgatja és a fülemet harapdálja :) nagyon nagyon jó volt :))
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Na igen, ez a rész itt elvileg ugyebár két részből állt. Az első masszázs után bekentem olajjal, majd szemből kaptam egy igazi barátnő feelinges csúszka masszázst. Az egész együtt létünket valahogy a nyugodt, csendesség jellemezte, semmivel sem kapkodtunk, így a felvezetéssel és a levezetéssel sem. Szóval csúszka után "kézbe vette" az irányítást :) és eszméletlen finom franciázásba kezdett. Azonban én se akartam kimaradni semmiből, szerettem volna megkóstolni, így 69-ben folytattuk :) bizonyos szempontból hiba volt, mert ezzel radikálisan csökkentettem a robbanásig hátralévő időmet. De megérte! Nagyon is megérte :)))
A második levezetésünk mint írtam puszikkal és fülharapdálással kezdődött, majd sajnos miattam nem is "fajult" tovább. Azonban ezzel nem volt letudva a dolog, hosszú percekig összebújva cirógattuk és puszilgattuk egymást. Barátnő feeling level 1 000 000 :))
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszéltek szerint. Szó sem esett róla a randi alatt. Nem ez volt a lényeg. A végén öltözés közben az egyik szekrényre helyeztem. Az ajándék a kapott minőséggel teljesen arányban van!
Rózsacsokor
donec91 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Talán a beszámolómból is átjött, hogy Honey-val nem egy szaftos, vad pornós, mocskos szeánszt tartottunk. A randinkat teljes mértékben a meghittség, a gyengédség és az érzékiség lengte körül. Nekem személy szerint nagyon jól esett! Tessék vigyázni rá!!!
Biztos vagyok benne, hogy nem utoljára találkoztunk! :*

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés HoneyBee erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHoneyBee legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-09-10) : Nyilván nem sokat gondolkodtam és neki estem a kis nyalókámnak, melyet imádok. Mivel az ujjakat is szabad használni, ezért egy idö után azokat is bevetettem és lefetyeltem, ujjaztam, mellét simogattam közben.

(2017-08-22) : Ezen izomcsomókat igyekezett eltüntetni Honey gyengédebb és erősebb mozdulatok kombinációjával. Én eközben nyálcsorgatva bámultam a tökéletes Nőt, ahogy testemen dolgozik.

(2016-03-29) : Masszázs előtt megszabadult minden ruhájától és meztelenül mellém ült. Lábaktól indul felfele, meleg olajat használva. Egyik oldalamról a másikra ment.

felejthetetlen: 6db
(2018-09-10) : Miután a bugyitól is megszabadultunk látni lehetett rajta, hogy már alig várja, hogy belekezdjek. Nagyon csalogató látvány volt, ahogy széttette a lábát, de én még húztam az időt, és pár puszit helyeztem el a combok beslő felén, majd elkezdtem a csiklóval foglalkozni.

(2017-11-11) : Aztán jött ö és az éjszaka fénypontja: hirtelen Honey szájaban találtam a farkam és elkezdett fuvolázni a hangszeren. Néha kezét bevetve, gyengéden, mintha a barátnöjével lenne az ember.

(2017-08-17) : Alaposan végigvette a zónákat, a problémásabb területeknél meg-megállt, hogy semmi feszültség ne maradjon utána. Amikor végzett a lábaimmal és a hátamhoz ért, akkor megjegyezte, hogy ide azért több időt kell majd szánnia, vannak gondok.

nagyon jó: 6db
(2019-12-13) : Kis pihenő után Honey szemembe nézve farkamat szájába vette, majd azt finoman kezezés nélkül szívta be megfelelő sebességgel, szinte a torkáig, majd engedte szabadulni érzéki gyengédséggel onnan.

(2017-01-28) : Mivel tenisz után érkeztem, masszázst is kértem , amit előmelegített illatmentes olajjal végzett nagy buzgalommal, amelynek szakszerűsége megkérdőjelezhető, de nem vitattam,

(2016-10-18) : Finoman, lágyan, barátnösen... Majd egyszercsak oldalt foglalt helyet és bekapta. Fel-le járt a feje, a nyelve körözött a farkamon én pedig néztem ahogy játszik vele. K

: 13db
(2023-04-04) : Villámgyors tisztálkodás után máris ismerkedni kezdtem a melleivel. A bimbók hamar visszajelezték, hogy jól esik nekik a kényeztetés. Honey is besegített a kezeivel, markolta a melleit, nyomta rájuk a fejemet. Közben a kezemmel a punciját simogattam és finoman próbáltam ujjazni, de azt elhárította. Én viszont örömmel vettem, mikor kezével a farkamat kezdte el masszírozni.

(2019-12-25) : A masszázs egy hatalmas franciaágyon történt. Az ágy elég puha ahhoz, hogy kényelmes legyen, egyben elég kemény is ahhoz, hogy érdemben masszírozni lehessen rajta. Honey krémmel dolgozott.

(2019-10-22) : A kényeztetés vegyes, nekem esett, már már hardcore franciás kényeztetés csókolózással felváltva, teljesen mélyen, intenzíven, nehéz azt mondani, hogy nem pornós. Közben saját magát simogatja, teljesen szeplőtlenül, és látszik, hogy élvezi az egész játékot.