A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Irina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-25 19:32:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Irina +36205575258 119987 erotikus masszázs

Alex7019 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Happy Irina hirdetővel
csodás cicik
felejthetetlen négykezes
csodás kézimunka
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Irinát kerestem, mér régen kinéztem magamnak, jártam itt párszor, de nála még sosem. Könnyen elértem, második hívásra, de biztosra akartam menni, és egy másik lányra is ráüzentem a két hívás között. Úgy jött össze, hogy mindkét lány ráért, nevezetesen Carina volt a másik hölgy, akivel már többször randiztam itt. Szóval édes hármasra indultam el a helyszínre :)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
3
Odatalálás:
3
Parkolás:
2
Autóval közlekedem, de ez a Király utca pffuuuu maga a szörnyűség. Igaz van parkolóház, de az csak a vakondnak való, szóval néhány kör után találtam helyet, igazából a ház előtt. Mázlim volt, amúgy fizetős, 600 Ft / óra.....
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lépcsőház már sugallja, hogy jó helyre érkeztem, de jajj mekkora sügér vagyok, egy emelettel lejjebb csöngettem, és sikerült egy kínai lakóval megismerkednem :D sebaj....A lakás rendezett, új, szép. A fürdőszöba kifejezetten elegáns, tiszta és óriási.
Happy Irina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Karina egy cuki diáklány, egy köntös félében fogadott, ami a popsiájig leért, mégtakarta, mint kiderült alatta nem volt semmi textil. Nagyon szexi volt. Carina is hasonló szerkóban várt, egy kis köntösben, alatta szexi fehérnemúvel.Együtt nyitottak ajtót, nagy mosollyal :) a két cuki...azóta így hívom Őket.
1. Happy Irina +36205575258 beszámoló Budapest 119987 erotikus masszázs
3. Happy Irina +36205575258 beszámoló Budapest 119987 erotikus masszázs4. Happy Irina +36205575258 beszámoló 2023-11-27 09:32:36 erotikus masszázs 1199875. Happy Irina +36205575258 beszámoló 2023-11-27 09:32:36 erotikus masszázs 1199876. Happy Irina +36205575258 beszámoló 2023-11-27 09:32:36 erotikus masszázs 119987
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nem a masszázs miatt mentem, bár kellemes volt nagyon. Szégyen és gyalázat, de ez van :D A lányok izgatták a fantáziám, Carinát már többször megtapasztalatam megjegyzem álom csaj, de Irina is nagyon érdekelt. Így aztán ketten kezdtek hozzá a masszírozásomhoz ;) a lábamnál ültek mellém kétoldalról. Irina már az elején ledobott magáról minden textilt a szemem kiugrott a látványtól. Carina a melltartóját vette le és ismét az imádom cicik látvány fogadott. Irina diklányos cickókkal van ellátva, nagyon cukik, Carina amolyam plaboy nyuszis cicis :D ááááá ők ketten együtt mmmmmm.na.
Élveztemm a simogatásukat, be-be nyúltak a gyolyókat csikizték felvátva. Basszus, egyszer csak azt gondoltam, lapozzunk, élvezni akarom ezt két kis csodát most azonnal, megkérdeztem, mi lenne, ha lapoznánk, és a hátamra fordulnék. Összemosolyogtak és már fordultam is. Ekkor Carina vett kezelésbe, elkezdett csúszkálni a mellkasomon a cicieivel, Nagyon izgató volt. Irina közben símogatta a combom, egyre közelebb érve, érintve a farkamat, ami közben egyre jobban keményedett. Ez néhány percig így ment, közben símogattam a fölém hajoló Carina popsiját, néztem ahogy pucsít, igaz tangában volt, mert sajnos nem vette le. De a látvány így is halálosan szexi. Ekkorra már igencsak begerjedtem, közben a csajok cseréltek, és Irina kezedett csúszkálni rajtam a cickóival. Carina lejjebb csúszott a derakamg, majd éreztem, hogy finom kis kezével elkezdte ütemesen verni a farkam. Mondanom sem kell, nagyon felizgattak, a tökörben a rajtam csúszkáló Irina pucsitó popsiját bámultam, alom szép puncija van, de sajnos tabu, ebben a házban nem lehet ott érinteni a csajokat.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Miközben Irina csúszkált rajtam és igyekeztem minél több helyen felfedezni a testét, szemeztem Carinával, aki verte a farkam, de nagyon finoman, és mintha ebből doktorált volna. Közben megkértem irinát, üljön a mellkasomra a meztelen puncijával, én pedig markoltam hátulról a diáklányos cickóit. Aztán jött a vég, Carina kezei közt élveztem el. A lányok letisztogattak, és még maradt pár percünk, én pihegtem, ők pedig simogattak és beszélgettünk picit. Imádtam Őket! :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, az elején megbeszéltünk mindent, igaz itt nincsenek "extrák". 1 órára mentem, * virágszállal honoráltam meg a kedvességüket.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Csak azt tudom mondani, még jövök kettőjükhöz, mint írtam, imádtam Őket!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Irina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókHappy Irina legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.