Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Tina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-01 20:13:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Tina +36304202599 120535 erotikus masszázs

Dovunek a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Happy Tina hirdetővel
gyönyörű arc
Egyeztetés
Elérhető:
4
Elhatároztam, felkeresek egy "hivatalos" szalont, ahol nem nyújtanak semmi "ILLEGÁLIS, BÜNTETENDŐ ÉS RENDKÍVÜL FERTŐZÉSVESZÉLYES!" dolgot (ahogy a honlapjukon írják). Kiválasztottam a 16 közül a legszimpatikusabb lányt és felhívtam. Persze nem ő vette fel, pedig ott volt, hallottam a hogy a telefont kezelő mellett áll, először csak tolmácsolták a kérésemet. Utána inkább át is vette a telefont -mert elég nagy hangzavar volt-, de az általam kért időpont nem volt neki megfelelő. Ezért a számomra ugyanolyan szép lányokra sorra rákérdeztem, ki ér rá az adott időpontban, így jutottam Tinához, aki szintén ott volt, át átvette a telefont. Nagy nehezen, mivel erős háttérzaj volt, ahogy a lányok a beszélgettek a háttérben, megbeszéltük a másnapi időpontot. Hiába van minden lánynak külön telefonszáma, plusz egy "központi", (rákérdeztem:) itt úgyis az veszi fel a telefont, aki épp ott van.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A szalon címe viszonylag publikus, ahogy a honlapjukon is meg van adva, bulinegyed, földszinten a korlátlan fogyasztásról ismert agancsos étterem, a hatodikon meg a korlátos örömök. A kapu mellett kiírva a Massage felirat. Az adott időpont előtt 3 perccel hívtam Tina számát. Azonnal felvette, és mondta a kapukódot. Hiába írtam be, a kijelzőn csak a "please wait" felirat volt látható. A ház portaszolgálattal van ellátva, a biztonsági őr látván a problémát, kérdezősködés nélkül beenged. Nyilván tudja, és láthatja is a liften, hogy a hatodikra megyek. A lifttel szemben itt is Massage felirat árulkodik a szalonról.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
Belépve, cipőlevétel után jobb felé kell továbbhaladni, bal oldalt a nappali ami függönnyel van elválasztva a folyosótól, a lányok pihenője, viháncolós beszélgetés hallatszik ki. A folyosó végén lévő szobába tessékelt vendéglátóm. A szoba tágas, a földön tatami, a sarokban egy üdítőkkel és ásványvízzel teli hűtő, tükrök, hangulatfény, némi dísztárgy, óra és egy szék a ruháknak a fürdőszoba ajtó mellett. A fürdő nagy: wc, bidé, két mosdó, egy sarokkád a baba tusfürdők teljes szortimentjével. A tisztaság elfogadható, bár -mivel paravánfal vagy függöny nincs a kádnál- a kilépő már vizes. A helyszín gyenge pontja a kemény műbőr tatami, rajta egy keskeny papírlepedővel. Nyilván jól tisztántartható (és ez előny) de baromira rideg. A masszázs közben kopognak rajta a masszőz körmei. Komikus. Legalább emiatt nem ártana egy kis halk zene. Meg az átszűrődő csevely miatt is.
Happy Tina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
5
Tina külseje a képeknek megfelelő, smink nélkül és feltűzött hajjal kicsit kevésbé lenyűgöző, mint a képeken, de még így is nagyon gyönyörű. Nagyon vékony alkatú, közepes mennyiségű tetkóval, finom bőr, formás popsi, és tenyérbe illő kerek cicik. Egy fekete selyem köntösben fogadott. Bekísért a szobába, megmutatta hol a fürdő, és mondta hogy pár perc és jön. Nagyon kedvesen viselkedett, de szerintem még a kezdeti zavarban levés nagyban rányomja a bélyegét a viselkedésre, kicsit úgy, mint aki az elvárások szerint meg akar felelni, de igyekszik gyorsan túl lenni rajta. El is felejtette a törülközőt a kezembe nyomni, már majdnem a kádban voltam, amikor vissza kellett menni és a félhomályban megkeresni a háttérbe beolvadó (egyébként ideillően megválasztott és elfogadható minőségű) törölközőt.
1. Happy Tina +36304202599 beszámoló Budapest 120535 erotikus masszázs
3. Happy Tina +36304202599 beszámoló Budapest 120535 erotikus masszázs4. Happy Tina +36304202599 beszámoló 2024-02-05 11:35:33 erotikus masszázs 1205355. Happy Tina +36304202599 beszámoló 2024-02-05 11:35:33 erotikus masszázs 1205356. Happy Tina +36304202599 beszámoló 2024-02-05 11:35:33 erotikus masszázs 120535
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
2
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
2
Erotika:
3
Lefürdésem után gondosan a székre helyeztem a törölközőt -mert láttam nem lesz másik-, és már ott is volt Tina. Mondta hogy akkor hasra, levette köntöst, hogy csodálhassam a cickóit, leült a lábam mellé, és elkezdett kenegetni. Én krémet kértem, nem olajat. Közben beszélgettünk a hely szellemében az itt uralkodó szokásokról, meg hogy hol tanulta, mióta csinálja. Hát nem régen, és ez azért meg is látszik. Persze hogy jól esik az embernek, ha krémmel simogatják, de azért többet is szokott kapni az emberfia a masszázsból, ha még az erotikán van a hangsúly, akkor is. Pláne, ha korlátozottak a lehetőségek az élmények tárházában. Szóval egyik láb váldli, comb, fenék, aztán másik láb vádli comb fenék, aztán egy kicsit a hát, ennyi. Majd mondta, "csúszka következik".
Levezetés
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
1
Kézi kényeztetés:
2
Pornós feeling:
1
Még hason voltam, ő is bekrémezte magát, a ciciket, de szinte a hátam mögött. Bár voltak tükrök, de azért csinálhatta volna úgy is hogy jól látható legyen. Utána keresztben rám feküdve a testével, illetve a cicijeivel kezdett masszírozni. Megmondom őszintén, ez nekem nem annyira jön be mert a hátamon nincsenek olyan finom idegvégződések amikkel a cickókat letapogathattam volna, a kezemmel meg hason fekve nem nagyon érhettem el semmit. Legalább volt tükör, és a látvány nem volt rossz. Ezt elegendő ideig csinálta, majd mondta hogy fordulás. Gondoltam, most következik ugyanez ez elölről, és közben egy kicsit megmarkolászhatom a fenekét. De nem, leült mellém, és elkezdődött az olajos faszverés (ez krémmel nem jó). Közben a szabaddá vált kezeimmel legalább elértem a mellét, kiélvezhettem a gyönyörű feszes cickók tapintását, és ennyi, a többi testrész tabu maradt. Bár levette ekkora már a bugyiját is, de nem helyezkedett úgy, hogy bármi is feltáruljon a combja közti látványból esetleg, csak úgy, kedvcsinálónak :-). In medias res elkezdte csavargatni, ráncigálni a szerszámot, ami nem volt rossz, de azért nem ártott volna egy kis életet lehelni, na jó, birizgálni belé. Mondtam is neki, hogy egyik kezével legalább simogassa a zacsit, szép körmeivel cirógassa a combomat, ilyesmi. Na aztán megtörtént a vég, mondta, hogy gyorsan megtisztogat, meg is tette, és kiszaladt a fürdőbe, hogy ellenőrizze, majd visszajött, és mondta, hogy mehetek. Mire visszaértem, Tina már fertőtlenítette a tatamit, és új papírlepedőt helyezett fel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Kivettem egy gyümölcslevet a hűtőből -ez kedves dolog tőlük-, felöltöztem. Közben Tina visszajött már könötsben, és lehet, hogy az elszámolást is úgy elfelejtette volna, mint az elején a törülközőt. Ugyanazt a zavarban levést és legyünk már túl rajta hatást éreztem rajta mint az elején. Átadtam a meghirdetett tiszteletdíjat, és az üres üdítős üveget, majd vettem a kabátomat, és a lépcsőház ajtóban barátságos búcsút vettünk.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összbenyomás szempontjából ketté választom.
Egyrészt a "hivatalos" szalon hátránya a futószalag feeling, előnye hogy kiszámítható. Mintha a McDonaldsot hasonlítanám egy egyedi étteremhez. A konkrét hely, a biztonsági őrös beléptetéssel meg nekem kicsit fura. Amúgy a helyszín megfelelő minőségű.
Másik részben Tina. Nagyon kedves volt, de még meg kell tanulnia, hogy ne erőből, munkaköri előírás szerint teljesítsen, hanem adni akarjon a vendégnek. Ezek apróságokon múlnak, pl. hogy nem kell felpattanni egyből ha "kész" van, takarítani is lehet a vendég távozása után (55 percet voltam ott). A technikát is persze tanulnia kell még, tehát lehetne jobb a masszázsa, de mivel első beszámolója, én jó-ra értékelem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-30 21:36:51
Ez egy jó beszámoló, amely pontosan mutatja, miért meg vagy nem megy valaki ide. De - noha a beszámoló maga nagyon jól megírt - vajon tényleg zöld címkét érdemelt egy ilyen randi? Akkor Neked mi az ami "csak jó"? Valahol zavar van a dologban. A címkézéssel javasoljuk egymásnak az irányt.

2024-03-30 21:24:39
Bocsánat, nem kötözködés, de valami elcsúszott: "A technikát is persze tanulnia kell még, tehát lehetne jobb a masszázsa, de mivel első beszámolója, én jó-ra értékelem." ehhez képest meg zöld a címke. ?! Persze a beszámoló az rendben van. 🙂

2024-03-10 07:58:50
Precíz az információk pontos tolmácsolása példás!

2024-02-11 14:19:51
Részletesen leírtad, és felderengenek az írás miatt az első emlékeim a szalonról ami nekem is hasonló volt akkor, hasonló fenntartásokkal.

2024-02-06 21:08:43
Tökéletes. Ezért nem megyek soha ilyen szalonba. Konzervszolgáltatás.
Mutasd mindet