Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Happy Rella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-10 22:02:38

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Rella +36304202599 119839 erotikus masszázs

dr_Dzseri a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Happy Rella hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
ínyenc láberotika
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Online történt, ennél többet nem tudok hozzáfűzni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Első alkalommal látogattam meg az új Király utcai szalont. Szombat volt, ezért parkolóhely reményében célirányosan a Klauzál térre mentem, ahol hamar találtam is helyet. A honlapon említett parkolóházat nem próbáltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint említettem, már az új szalonban találkoztunk, egy nívós viszonylag újépítésű társasházba helyezték át. A szobák hozzák a megszokott színvonalat. Széles tatami ált rendelkezésünkre, két oldalt tükrök, hogy oldalról meglehessen csodálni a leányozók vonalait. Újdonság volt a szobában elhelyezett tv, amely a zene szolgáltatására hivatott. A fürdőszoba rendeben volt, tiszta, korlátozott számban voltak tusfürdők, volt száraz kilépő, két száraz törülközőt kaptam. Itt az új helyen, most nem volt nagyüzemi átjáróház feeling.
Happy Rella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rella egy 172cm magas, vékony testalkatú lány, pici cicikkel, feszes popsival. Arcos fényképekkel hirdet, úgyhogy nagy meglepetés nem érheti a vendéget, legfeljebb csak annyi, hogy Rella smink nélkül is nagyon szép. Csillogó szemek, mindig mosolygó szép ajkak.
1. Happy Rella +36304202599 beszámoló Budapest 119839 erotikus masszázs
3. Happy Rella +36304202599 beszámoló Budapest 119839 erotikus masszázs4. Happy Rella +36304202599 beszámoló 2023-11-13 09:39:28 erotikus masszázs 1198395. Happy Rella +36304202599 beszámoló 2023-11-13 09:39:28 erotikus masszázs 1198396. Happy Rella +36304202599 beszámoló 2023-11-13 09:39:28 erotikus masszázs 119839
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Az egyik legjobb érzés a világon, ha egy kedves és szép lány lágyan simogatja a férfiembert. Ez alkalommal tatami állt rendelkezésünkre Rella mellém ült, kezeire olajat csorgatva gyengéden simogatott. A vádlimtól kezdve lassan haladt felfelé. Nem kapkodott, nem sietett, hagyta, hogy minden porcikám érezhesse a neki szánt törődést. Különös figyelmet szentelt a combjaimra. Ahogy ujjainak végei egy-egy simogatásnál egyre közelebb értek a férfiasságomhoz, nem maradtak el finom kis benyúlások sem. Rella haladt tovább felfelé, kaptam egy finom hát és nyakmasszázst. Közben jókat beszélgettünk különböző témákról, de ha épp nem szóltunk egymáshoz akkor sem volt kínos a csend. Miután vállaimat is átsimogatta jött a várva várt csúszka. Rella beolajozta saját testét majd pici melleivel finoman átsiklott a hátamon, éreztem teste melegét. Közben a szoba falán lévő tükörben figyeltem mozgását. Ezt követőn szemből is megcsúszkált, ekkor én is éltem a lehetőséggel, hogy simogassam őt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Rella mellém ült olajat csurgatott a szerszámomra, majd simító mozdulatokkal ingerelte a farkamat, jól tudta mit csinál, mert a kéj egyre inkább fokozódott bennem. A foglalkozásból a gát környéke és a golyók sem maradtak ki. Majd megkérdezte, hogy szeretnék-e láberotikát. Mivel még soha nem volt benne részem, és Rellát elmondhatatlanul izgatónak találtam, így igent mondtam. A lábaim közé kuporodott, és nagyon finom lábtechnikával kezdte a farkamat kényeztetni. Nekem hatalmas élmény volt, ahogy a lábával verte nekem. Olykor-olykor előre tolta a lábát a mellkasom irányába, ilyenkor a lábujjait szopogattam. Mikor már úgy éreztem, hogy lassan már közel a vég, felültem, szemben ültünk egészen közel egymáshoz, összefonódott lábakkal, én álló kemény farokkal. Rella kezébe vette az irányítást rágyorsított és hosszan hatalmasat élveztem a tenyerébe. Elmondhatatlanul izgatónak találtam, hogy így egymással szemben ülve kényeztetett. Én Rellát nagyon szép arcú lánynak tartom és, hogy folyamatosan az Ő pofiját néztem miközben haladok az orgazmus felé és orgazmus közben is, nekem nagyon nagy élmény volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Náluk nincsenek olyan extrák, ez nem az a hely, mint tudjuk.
Ami extrát Rellától kértem (nem plusz költség) és meg is kaptam, az a fent leírt láberotika volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Milyen érzésekkel távoztam, mi maradt meg belőle bennem? Röviden: távozásom után egész nap Relle járt a fejemben. A randink alatt végig elmondhatatlanul kedves volt velem, folyamatosan mosolygott, nevetgélt, közben csillogtak a szemei és szüntelenül volt benne egy aranyos, imádni való szerénység. Rella nem csak kívül szép, sugárzik belőle egy magával ragadó kedvesség, egyfajta bizalom amitől az első perctől kezdve úgy éreztem, hogy tökéletesen rábízhatom magam és ellazulhatok vele. Meg is említettem neki, hogy nem számítottam rá, hogy egy ilyen fantasztikus hölgy társaságában tölthetek el 90 percet. Lehet nyálasan hangzik, de Rella a nem csak a férfi testet, de a férfi szívet is megtudja simogatni, Tőle tényleg szeretett masszázst kaptam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Rella erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-30 18:02:22
Jó kedvcsináló, egy dolog viszont valahol félrecsúszhatott. 92 cm-es mellbőség szerepel az adatlapon, erre nem mondanám, hogy pici cicik. Gondolom, a tapasztalat a valós, vagy minden relatív? ;)

2023-12-18 10:19:45
Részletes volt és bepillantást kaphattunk a masszázs és levezetés részleteibe is.

2023-11-16 06:09:09
Jól át tudtad adni a Rellával töltött szeánszod hangulatát.
Mutasd mindet