Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Rella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-21 14:37:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Rella +36304202599 118775 erotikus masszázs

Kuttor a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Happy Rella hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Online módon ment az egyeztetés. Először úgy tűnt, hogy a kért időpontot nem tudom lefoglalni, de a hölgy akivel leveleztem megoldotta a problémát. Az email címem, amit a kapcsolaftelvételre használtam egy olyan magyar futballklubra utal, amelyik az azelőtti nap kikapott egy bálnavadász amatőr futballcsapattól a bajnokok ligája selejtezőjében. A kollegina jelezte, hogy mivel úgyis sok "bajom volt tegnap este", várnak szeretettel :) Kellett kis idő, míg leesett mire gondolnak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Happy szalonnál sokan leírták már, hogy van fizetős parkolási lehetőség a ház előtt, általában hely is akad. Tömegközlekedésügyileg is szerencsés az elhelyezkedés, sétatávon belül busz, metró, troli. Aki többször járt már náluk, vakon is odatalál. Ez alkalommal kocsival mentem, a ház előtt álltam meg valahol, 450/óra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Újépítésű ház, ennek megfelelően a lakás berendezése is újszerű. Egy tatamis szobában voltam, tükrökkel, buddha szobrokkal felszerelve. A megfáradt vendégegnek üdítő is rendelkezésre áll. Friss törölközőt kaptam az action előtt és után is. A fürdő tiszta, igényes, sokféle Baba tusfürdő közül lehet választani.
Happy Rella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rella arcképes fotókkal hírdet, így azzal kapcsolatban nem érhet senkit meglepetés: egy igazán szép arcú lányról van szó. Testalkata is megfelel a képeknek, a fotók kevésbé retusáltak, jól visszaadják vendéglátóm küllemét: vékonyabb, sportos. Iszonyat kedves volt végig, ez kiemelendő.
1. Happy Rella +36304202599 beszámoló Budapest 118775 erotikus masszázs
3. Happy Rella +36304202599 beszámoló Budapest 118775 erotikus masszázs4. Happy Rella +36304202599 beszámoló 2023-07-22 00:48:30 erotikus masszázs 1187755. Happy Rella +36304202599 beszámoló 2023-07-22 00:48:30 erotikus masszázs 1187756. Happy Rella +36304202599 beszámoló 2023-07-22 00:48:30 erotikus masszázs 118775
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Először átmasszírozta az egész testemet. Olajjal, finom simító mozdulatokkal haladt a vádlimtól egészen a nyakam felé. Simítása lágy, ugyanakkor az erejét váltogatja - az erősebb mozdulatokkal így érzékibb hatást ért el nálam. Nagyon ellazultam közben, néha résnyire nyitott szemmel figyeltem hogy dolgozik rajtam.
Amikor végigért a testemen, bekentem magát és elkezdte a csúszkamasszázst (még hason feküdtem). Úgy éreztem, hogy a mellkasi részével és a melleivel nyomást fejt ki rám, ez nem tudom mennyire volt tudatos, lehet hogy csak így egyensúlyozott, mindenesetre jólesett. Fordulásom után megmasszírozta a combjaimat és a hasamat, majd szemből is csúszkált rajtam, ami mégjobban esett. Olyan pillanatnyi bevillanásaim voltak, mintha épp szeretkeznék.
Összességében egy nagyon kellemes, érzéki erotikus masszázst kaptam, hogy ez mennyire tanult, vagy tudatos azt nem tudom, de a felépítettség benyomását keltette bennem.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Csúszka után következett az amit már nagyon vártam, de hogy ennyire jó lesz, azt még akkor nem is sejtettem. Először olajcsepegtetést kaptam nemesebbik szervem tájékára, majd finom simító mozdulatokkal vette célba a golyóimat, áttérve természetesen az akkor már félárbócon lévő férfiasságomra is. Nagyon érzéki volt, amikor csak a körmeit húzta lágyan végig rajtam. Ez ment egy darabig váltogatva, majd néha-néha ráfogott a rúdra egyik kezével, másikkal pedig lágyan kényeztette a végét. Játszott rajta két kézzel kétirányba, egyszer egyik kézzel, másikkal pedig a golyóimat masszírozva, mintha egy hangszer lenne. Valahogy így ért a vég, inkább az élményre figyeltem, mint a technikai részletekre.
Talán állíthatom, hogy eddig a legjobb lingam masszázst kaptam, kis túlzással tanfolyamon kéne oktatnia a hölgynek. Megkérdzetem, hogy tanulta-e valahol, mire azt mondta, hogy inkább ösztönösen jön neki. Hát, jó kis ösztönei vannak :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a szeánsz végén történt mint a szalonban általában. Kicsit meg is toldottam a csokrot.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon pozitív élményekkel távoztam, életem legjobb lingam masszázsával a hátam mögött. Nem szoktam visszamenni lányokhoz (eltűnt hirdetőknél azért ezt már volt hogy megbántam), de biztos hogy visszatérek. Rella egy nagyon kedves, szép arcú lány, remélem még sokáig örvendezteti a nagyérdeműt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Rella erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-01 20:17:53
Számomra több lényeges infót is megosztottál a beszámolódban, ezért köszönet! Főleg, hogy ez az első írás Relláról. Nekem a szép arcon kívül a másik nagyon fontos dolog a kedvesség. Jó volt olvasni, hogy Rella nagyon kedves. Így számomra ő az egyik legvonzóbb masszőz az oldalon. Pláne, hogy a hirdetése szerint még vadóc is tud lenni. Ezek így együtt nagyon szuper elegyet alkotnak!

2023-07-31 17:42:53
A hölgynek ez az első beszámolója és elég jól megírtad. A külső és a levezetés is részletes. A csokor mellett még a parkolási díjat is megadtad, szóval szerintem a kocsival érkezőknek sem lehet panasza :)
Mutasd mindet