Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Jasmine

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-18 16:52:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Jasmine +36304202599 119312 erotikus masszázs

Q_Q a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Happy Jasmine hirdetővel
hosszú lábak
teljesen ellazít
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Jasmine-hez a Happy Massage weboldalán foglaltam időpontot. Visszaigazoló e-mailt is kaptam a foglalásról rövid időn belül és egy második értesítést is amivel biztossá vált a foglalás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A hirdetésben jelölt helyhez közel található a helyszín és könnyen megtalálható az e-mailben küldött cím alapján.
Autóval is megközelíthető, ahogy a szalon oldalán írják. A Deák tér felől tömegközlekedéssel is egyszerű oda jutni, én busszal mentem, de 3-as metróval vagy más buszokkal, villamossal is nyugodtan megközelíthető.
Az épület egy újabb építésű ház, aminek az aljában egy Trófea étterem található és a helyszín az egyik emeleti lakásban található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
3-5 szobás volt talán a szalon, ha jól figyeltem, ez már az új helyszín a Király utcában, ahol a "Happy" lányokról készült új képek is készültek. Konyha és nappali tér le volt választva egy függönnyel és ahogy hallottam ott voltak a lányok.
Én végül egy masszázságyas szobába, a fürdőhöz közel voltam, ahol már elő volt készítve a masszázságy és egy törülköző is volt fürdéshez előkészítve.
A higiénia a lakásban és a fürdőben kifejezetten jó volt. Ahogy láttam volt egy mini jakuzzi az egyik fürdőszobában, míg a másikban, pedig egy tusoló, ahol én is fürödtem itt több fajta tusfürdő is volt.
Happy Jasmine külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Jasmine egy fiatal jó alakú, magasabb lány. Nincs rajta tetoválás, sem piercing, ami nekem kifejezetten tetszett. Mellei pont tökéletes méretűek, feneke és hosszú kecses lábai, pedig nagyon szép látvány nyújtottak.
Felöltözve fogadott még, mert egy korai időpontban érkeztem hozzá, de mondta, hogy amíg tusolok ő is átöltözik. Át is vette egy kétrészes színes fürdőruhára, ami szerintem az újabb képeken is van rajta.
1. Happy Jasmine +36304202599 beszámoló Budapest 119312 erotikus masszázs
3. Happy Jasmine +36304202599 beszámoló Budapest 119312 erotikus masszázs4. Happy Jasmine +36304202599 beszámoló 2023-09-18 20:15:49 erotikus masszázs 1193125. Happy Jasmine +36304202599 beszámoló 2023-09-18 20:15:49 erotikus masszázs 1193126. Happy Jasmine +36304202599 beszámoló 2023-09-18 20:15:49 erotikus masszázs 119312
Erotikus masszázs
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A helyszínen egyeztettem Jasmine-nal, hogy mi az egy órának a koreográfiája nála és megbeszéltük, hogy esetleg kérek-e az extra szolgáltatások valamelyikéből, amiből én a meztelen csúszka masszázst választottam a többi opció nem az én stílusom, de biztos többen szeretik.

Ezután olajjal kezdett el masszírozni a vádlimtól haladva, a lábaim után haladt felfelé, a hátamon át és a vállamat is jól megmasszírozva. Nem csak a masszázs volt kellemes, hanem egy jó beszélgető partner is volt. Mesélt magáról, hogy mikor kezdett itt dolgozni, mik a jövőbeli tervei, mit szeretne csinálni és közben engem is kérdezett. Én ekkor élveztem a masszázst és a beszélgetést, csak egyszer-egyszer vetettem pillantást rá a tükrökön keresztül.
Maga a masszázs kifejezetten jó volt, nagyon jól használja a kezeit és nem siette el a dolgokat. Nem feltétlenül mondanám, hogy erősen masszírozott volna és nem is ímmel-ámmal, hanem pont egy ellazító tempóval és erősséggel masszírozott.
Ezután volt a fordulás, ekkor még mielőtt a csúszka és a lingam elkezdődött volna, még a mellkasomat és a lábamat is megmasszírozta, ami szintén kellemes volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
A fordulás utáni masszázs végén áttértünk egy rövid idő után a csúszka masszázsra. Ekkor lekerültek a fehérneműk és Jasmine beolajozta saját testét is és kezdődhetett a csúszka.
Maga a művelet kicsit vicces volt, mert a masszázságyon nem volt sok helye még mellém térdelni, ezért kicsit az egyik szélére húzódtam az ágynak, hogy ő is elférjen rendesen és reménykedtünk, hogy nem esik le közben.
Ettől függetlenül maga a helyzet végül kifejezetten érdekes és jó élmény lett, mert miközben rajtam csúszkált oldalról, amit kifejezetten élveztem, addig közben premier plánban láthattam mindent, ahogy fehérnemű nélkül pucsítva dőlt rám.
Mivel lefektetett szabály, hogy nemi szervhez nem lehet érni, ezért fenekét simogattam és markolásztam közben. Mondtam is Jasmine-nek, hogy végül nincs miért panaszkodnom ez így tökéletes, jobb mintha tatamin lettünk volna.

Miután végzett a csúszka masszázzsal, lemászott kicsit masszírozott és lassan áttértünk a lingamra. Beolajozta a kezét és olyan finoman simogatni és masszírozni kezdte a farkam, hogy szinte a mennyben éreztem magam. Több ütemváltás után elkezdte érezni, hogy már a vége felé járok ekkor olyan technikával kezdte el csinálni, hogy tudtam most lesz végem akkor is, ha próbálnám vissza tartani.Nem is kellett hozzá sok idő és ebben a helyzetben hamar végem is lett. Régen éreztem, hogy így kidolgozzák belőlem az utolsó cseppet is, ekkor elfogott a nyugalom és el is pilledtem kicsit. Hagyott lehiggadni, majd ezután nedves törlőkendővel letakarított, utána ő is elment kezet mosni. Mondta, hogy várjak kicsit és jön vissza, addig én próbáltam kikerülni a kábulatból. Gyorsan vissza is ért, ezután még kellemesen elkezdett simogatni és masszírozni, majd miután sikerült összeszednem magam fejben és látszott rajtam, hogy kikerültem a kábulatból lassan be is fejezte.

Ezután elmondta, hogy zuhanyozhatok egyet és kérek-e új törülközőt. Gyorsan megnézte, hogy szabad-e a fürdő. Szabad is volt, úgyhogy gyorsan elmentem letusolni.
Ezután kis öltözködés és kis beszélgetés után még megkínált egy innivalóval, majd elindultam utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük az elszámolást. A masszázs szalon oldalán ez meg is található, ezért nem ért meglepetés. Én teljesen jónak tartom ár-értékben a szolgáltatáshoz.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy kellemes élmény volt a vele eltöltött egy óra. Jasmine egy szép és aranyos lány, aki istenien masszírozott és egy jó beszélgető partner volt.
Alkalmazkodott a helyzethez és a masszázságyon is megcsinálta a csúszka masszázst. Őszintén el tudtunk beszélgetni érdekes témákról, úgy hogy közben mesélt magáról is, amit jó volt hallgatni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Jasmine erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-19 17:46:22
Igen, Jasmine nagyon jól tolja a lingamot. Kíváncsi lennék kolleginák mennyire ügyesek, azért van náluk több olyan csaj akihez szívesen mennék képek alapján.
Mutasd mindet