Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Hanna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-11 01:14:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hanna +36209289173 121181 szexpartner

Black_Russian a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Amikor felkerült az oldalra Hanna, már akkor megakadt rajta a szemem, úgy voltam vele, "majd egyszer". Ez a "majd egyszer" vasárnap délelőtt jött el, amikor írtam neki egy érdeklődő üzenetet. Adatlapja szerint telefonnál is volt akkor, illetve online is. Jobban szeretek üzenet formájában egyeztetni, mert így nem felejtek el semmit megkérdezni, mi merre hány méter. Hanna pár perc múlva válaszolt is, mindenről tájékoztatott. VTR-en el is fogadta az általam megadott időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
4
IX.kerület azon részén rendel Hanna, ahol a földből gombaként nőnek ki a 10+ emeletes épületek. Autóval mentem, kicsit aggódtam is a parkolás miatt, mert az odaúton láttam, hogy pont fradi meccs lesz, de parkolóhely ezen a részen akadt bőven, és vasárnap révén ingyenes volt. Tömegközlekedés kérdőjeles, csak villamost láttam a közelben. Szerencsére kicsit előbb mentem, és így volt időm megtalálni a bejáratot is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Megbeszélt időben hívtam Hannát, második csörgésre fel is vette, és kaptam is a bejutáshoz szükséges kódot. Lift van szerencsére, randi előtt inkább kihagytam a 8 emeletnyi lépcsőzést. Kilépve a liftből követve Hanna útmutatását, egy félig nyitott ajtó fogadott. Nem egyedül rendel, de jól szervezik a lányok a programokat, nem volt ütközés vagy kellemetlen találkozások. Rend és tisztaság volt mindenütt. A fürdő jól felszerelt, előre kikészített törölköző, és száraz kilépő várt, tusfürdőkből akadt pár darab. Dolgozószobában helyet kapott egy méretes ágy, egy szekrénysor és egy TV, inas vagy fotel sajnos nem volt, így a ruhák az ajtón levő akasztókra kerültek. Mozizni vágyók bánatára sajnos nincs tükör. Klíma viszont van, amit elfelejtettünk bekapcsolni.
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Hanna képei frissek, teljes mértékben tükrözik a valóságot. Magas lány, akin látszik, hogy az iskolás éveiben a sportok is szerves részét képezte életének, mondta is, hogy kosarazott, illetve úszott is. Pár tetoválás ékeskedik testén, de nem zavaróak. Arca kedves, bár ez szubjektív nekem nem volt gondom vele. Bőre szolizott puha és illatos. Cicijei viszont vitték nálam a prímet, olyanok, mint egy tinié. Feneke is ott volt a szeren, az az igazi markolni való. Fogadószettje a 6. képén látható body volt, ami szerencsére nem sokáig takarta testét.
1. Hanna +36209289173 beszámoló Budapest 121181 erotikus masszázs
3. Hanna +36209289173 beszámoló Budapest 121181 erotikus masszázs4. Hanna +36209289173 beszámoló 2024-04-11 08:05:14 erotikus masszázs 1211815. Hanna +36209289173 beszámoló 2024-04-11 08:05:14 erotikus masszázs 1211816. Hanna +36209289173 beszámoló 2024-04-11 08:05:14 erotikus masszázs 121181
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Megindultam a félig nyitott ajtó felé, és megint jött a szokásos para, nehogy az legyen, hogy valaki nyitva hagyta az ajtót, és egy vasárnapi ebéd közepén találom magam, de ahogy lassan magától teljesen kinyílt az ajtó, már tudtam, hogy itt bizony engem várnak. Belépést követően bemutatkoztunk egymásnak, és kérdeztem, hogy maradhatok-e? Nagy mosoly kíséretében kaptam a választ - Igen! Átadtam az ajándékcsomagot, majd egy kis beszélgetést követően megbeszéltük, mi is az elképzelésem. NFVSZ és a csók volt a két plusz, amire gondoltam, ebből az egyik VTR extra. Csókra rákérdeztem, hogy részéről mehet? - Persze hogy mehet, szimpatikus vagy! Mindezt egy kacér mosoly kíséretében. Ezután bekísért a dolgozószobába, ahol gyorsan levedlettem, és elmentem zuhanyozni. Mikor visszatértem Hanna már az ágyon fekve várt. Gyorsan mellé vetődtem, és itt kezdődött el a randi igazán.

Pár másodpercig csak szótlanul néztük egymást, majd Hanna elmosolyodott, és megcsókolt. Először csak egy szájrapuszival indított, utána viszont már a nyelve a számban volt, nagyon jól csókol, igazi barátnős fajta, közben elkezdtük feltérképezni egymás testét. Így voltunk hosszú percekig, majd felajánlottam, hogy egyenlítsük ki a ruhabeli különbségeket, amiben segítséget kértem, ötletem se volt, hogy azt a body-t hol kéne elkezdeni lebontani. Hanna gyorsan le is dobta magáról, és újra kiújult a csókcsata. Gondoltam én kezdem meg a kényeztetést, és elindultam lefelé. Végigcsókoltam egész testét, melleinél lehorgonyoztam egy időre, mert nagyon bejöttek, és szerencsére Ő is élvezte. Ezután jött a végállomás. Puncija már nedvesen fogadott, és el is kezdtem az ügyködésem. Érzésre nem sikerült a csúcsra juttatnom, de azért pár kisebb remegést és kéjes nyögést sikerült kiváltanom. Fordult a kocka, most én kerültem fekvő helyzetbe, és Hanna franciája következett. Nagyon lágyan, és finoman csinálja, kezét épphogy csak használja, nyelvét viszont annál inkább, nagyon kellemes élmény volt. Összhang nagyon ott volt köztünk, amikor már arra gondoltam, hogy gumit kéne húzni, Ő pont akkor hagyta abba a franciát, és kérdezte, hogy húzzunk-e gumit? Gyors gumihúzast és síkosítást (nem tudom miért kellett pluszba) kérdezte hogyan kezdjük. Kutyusra esett a választás, négykézlábra ereszkedett az ágy szélén, és magába fogadott. Először finoman indítottam, ami idővel csattogós döngetéssé fajult, itt már megjött Hanna hangja is, visszajelzései alapján Ő is nagyon élvezte. Amúgy én csak ott állhattam is volna, mert Ő is belemozgott rendesen, és tolja is magát az emberre. Kértem pózváltást, Hanna hason, én pedig mögötte. Ez az egyik kedvenc pózom, úgy voltam vele, ez méltó befejezése lesz az első menetnek. Magába fogadott, majd jöhetett a végső vágta részemről, közben sikerült pár csókot is lopni, aminek hamar meg is lett az eredménye, gumi tele, én üresen. Hagyott magában lenyugodni, utána tisztálkodás (nedves törlőkendő) és jött a másik kedvenc részem, a masszázs.

Felajánlottam Hannának egy masszázst, szerencsémre élt is a lehetőséggel. Közben jól elbeszélgettünk, hülyültünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk. Miután legyúrtam vendéglátómat, Ő is szerette volna viszonozni, amit el is fogadtam. Inkább átsimogatott, de attól még jól esett. Ezután ismét működött a gondolatolvasás a részéről, tudta mikor van itt az ideje a következő lepedőgyűrésnek.

Most Hanna indított a finom franciájával, amivel pillanatok alatt keménnyé varázsolt. Kérdezte hogyan szeretném, misszire esett a választás. Gumit kértem, amit fel is húztam (mindig magamnak szoktam), majd itt jött egy vicces baki. Amíg én a gumizással voltam elfoglalva, Hanna besíkosította magát amit nem vettem észre, az egészből annyit láttam, hogy felhúzom a gumit, és rögtön engem is síkosít. Hanna hátára fekszik, lábai széttárva, gondoltam előtte azért legalább belekóstolok a kelyhébe. Jött is az epres meglepetés. Jót nevettünk rajta, számat beletöröltem a karomba, majd magába fogadott. Első csók után Hanna csak annyit mondott - Ennek nincs is olyan rossz íze! Jót nevettünk ezen a kis bakin, de hamar visszatértünk az eredeti témához. Folytatódott a csókcsata, a tempó fokozódott, Ő ekkor a lábaival átkarol és húz maga felé. Mit ne mondjak, ez annyira beindított, hogy letettem az NFVSZ-ről, és inkább így akartam befejezni a második menetet. Az eredménye hamar meg is lett, ismét telelőttem a gumit, majd hagyott magában lenyugodni. Ezután Hanna kiment egy pillanatra törlőkendőért, mert az utolsót használtuk el. Órát nem láttam sehol, érzésre már nagyon a vége felé voltunk. Megnéztem az órámat, és még volt 20 percünk. Hanna visszajött, tisztálkodás után még egy utolsó masszázst ajánlottam zárásnak, ami ki is tartott a randi végéig. Gyorsan még lefürödtem, búcsúzás, és ezzel lezárult a randink.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrektül tájékoztatott az üzenetváltás során, amit azért a helyszínen még egyszer átbeszéltünk. Két extrát kértem, NFVSZ és csók, ebből az egyik VTR-nek köszönhetően alap. NFVSZ végül nem valósult meg, de ez az én döntésem volt. Előre rendeztük, én így szoktam, és Hanna is ezt kívánta, ami érthető, mert először voltam nála. Az extra rózsaszálakat nála hagytam, mert nekem így is megérte ezért az élményért.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hanna az első olyan lány, akihez úgy megyek, hogy nincs még egy beszámolója se. Mertem, és úgy érzem, nyertem. Kevés lánnyal kerültem itt az oldalon annyira összhangba, mint vele, mindezt első alkalomra. Ha úgy hozza a sors, biztosan visszatérek hozzá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.