Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Gréti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-15 19:19:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Gréti +36307360103 122057 erotikus masszázs

Perfekt a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Gréti hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Legutóbb, amikor last minut Bettinánál jártam - ugyan ezen a helyen - akkor az aranyos vendéglátóm tett említést Grétiről. Elismerő szavakkal illette a külsejét és dicsérettel méltatta a munkásságát. Dedikált értékeléseit ezután vettem górcső alá. Konstans magas minőségről számoltak be egytől-egyig.

Random ráértem, felhívtam. Meglepetésemre ő vette fel a telefont, nem pedig az operátor. Olyan jól elbeszélgettünk, spontán módon, de mindenről, hogy azzal annyira jó benyomást tett rám, hogy tudtam nem kell tovább gyűjtenem az infókat róla. Az előzmények és a megnyerő kommunikációjának hála, még aznapra befoglaltam hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin. 4-6 villamos és metró.

A sétány azon része, ahol a Nokia székház is található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ismerve a hely adottságait a foglalásnál már úgy kértem időpontot, hogy azt az impozáns szobát kapjuk, amelyiknek saját zuhanyzója van. Abban francia ágy található a szoba közepén. Tágas, kényelmes, és hangulatos helyszín a lakás távolabbik, diszkrétebbik részén részén.

Higiéniával és felszereltséggel sosem volt gondom a palotájukban. Most is szinte luxus kiszolgálásban volt részem. Ehhez persze nagymértékben hozzájárult Gréta kisasszony pozitív értelemben vett proaktív jelenléte.

Végig rám figyelt. Gondolataimat olvasta. Aláfestő zene választásnál kikérte a véleményem. Ledes lámpán együtt állítottuk be a szemünknek tetsző színt és a fényerőt. A klímát is arra a hőfokra állította, amelyiket én választottam.

Két pohár frissítőt is szervírozott az ott tartózkodásom alatt. A szeánsz végén még fürödni is együtt mentünk.
Gréti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek a valóságot tükrözik és tehát validok. Slim kategóriába sorolható, kecses tartású érett nőt mutatnak be. Nincsen semmi filterezés rajtuk, vagy inkorrekt retus. Még a tetoválásait sem szedette le, mi több az arca is látható (többségén).

Szája feltöltve. Mellei szilikonnal lettek kiegészítve, de mégsem tűnnek, annyira nagyon plasztik megoldásnak. Csepp formájú betét természetes formát kölcsönöz az amúgy is csodás cicijének.

Testének mostani, irigylésre méltó alakját a rendszeres kardiózásnak és a helyes étrendnek köszönheti. Minden káros szenvedélytől mentes életet él. Sport az életformájává vált, nem csak divatos hóbortból vagy flancolásból teszi, hogy arról Instgramon követőket gyűjtsön. Fiatalosságának ez lehet a titka.

Ápoltsága és igényessége mindenhol tetten érhető. Hajától kezdve a lába ujjáig egy decens nő.

Kvalitásai kiemelkedőek, tudása pallérozott. Magabiztossága és önazonossága miatt nyugodtságot áraszt a jelleme. Gréti egy művelt nő, nem csak itt állja meg a helyét, feltételezem az élet más területén is nagy szakmai alázattal áll neki a feladatának elvégzéséhez. Magas IQ és EQ birtokosa. Nyelvismerete okán a külföldi vendégek nagy szeretettel térnek vissza hozzá. És most nem (csak) a francia tudására célzok.
1. Gréti +36307360103 beszámoló Budapest 122057 erotikus masszázs
3. Gréti +36307360103 beszámoló Budapest 122057 erotikus masszázs4. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-07-16 00:10:13 erotikus masszázs 1220575. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-07-16 00:10:13 erotikus masszázs 1220576. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-07-16 00:10:13 erotikus masszázs 122057
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Nyak és váll masszázst beszéltünk meg az elején. Én választottam ezt a duót a majd tucatnyi általa ismert és gyakorlott masszázs fajták közül. Terápiához meg is tette az előkészületeket. A kellékeket az ágy mellé bekészítette, muzsikát elindította.

Aztán, ahogyan a fürdőből kijöttem és megláttam őt egy fekete szexi csipkés együttesben, egyszerűen elállt a szavam a szépségétől. Fitnesz versenyeken a bikini modelleknek van ilyen művészi beállásuk. Olyan szexi formája volt, hogy teljesen elvesztettem az eszemet. Néztem, és teljesen felforrósodtam az égetően erotikus kisugárzásától. Frizurája friss illatú volt és olyan jól állt neki. Frufrujával és kamaszlányos mosolyával teljesen megbabonázott. Kettőt léptem felé hogy közelebbről szemügyre vettem a vállainak kecsességét, popsijának gömbölyűségét. Mögé kerültem és a karját megsimogattam. Erre ő a kezemhez nyúlt és úgy irányította azt, hogy derékban átöleljem őt. Ekkor tapasztaltam meg, hogy milyen feszes a hasa és milyen karcsú a dereka. Közben fejét úgy biccentette, hogy a nyakához érhessek az ajkaimmal és lágyan megcsókolhassam ott. Kemény fenekét az ágyékomba nyomta. Egyre mélyebbeket lélegzett, megfordult, kezei a nyakam köré fonódtak. Üdvözlő puszik után heves csókolózással folytattuk. Fúzió jött létre közöttünk. Melltartó és a bugyi is ezekben az időkben kerülhetett le róla. Pontosan nem tudom visszaidézni hogyan, mert teljesen átadtam magam a flow-nak.

Ezt az adaptív képességét, miszerint a hirtelen helyzetváltozásra rögtön a legmegfelelőbb reakcióval válaszolt, ezt tartom az egyik legkiemelkedőbb képességének. Valamint, hogy ösztönösen adni akar. Egy mosolyt, egy gesztust, érzést, bármit ami belőle jön. Érzi, és tudja is, hogy mit kell tenni, ahhoz hogy az éppen aktuális vendége a legjobb szolgáltatásban részesüljön. Nem állított le, hogy:

„ Miszter, nem ezt beszéltük meg, ennek még nincs itt az ideje! Először a kötelező programot kell leadnom! Ez egy masszázs szalon, itt nem térhetünk el a tanmenettől…”

Szerencsémre ez a dialógus nem hangzott el. Valamint ez nem a nemzeti alaptanterv rendszerben készült hivatalos program. Klebelsberg központ felé nem tartozik elszámolással. Rajtunk múlt az óra minden tartalma. Ennek megfelelően koprodukcióban alakítottuk tovább annak menetét.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Meztelenül másztunk fel az ágyra. Ezt ő olyan eleganciával tette meg, hogy számomra úgy tűnt, mintha minden mozdulata meg lett volna komponálva. Balett táncosok finomságát idézte, amit akkor láttam. Kerek feneke, szépen ívelő háta, annak homorítása, izmos combja, lefeszített lábfeje és csupasz puncikájának látványa nagyon meghozta a szexuális étvágyamat. Annyira kívánatossá tette számomra, hogy egyből a puncusának a kényeztetéséhez láttam az nyelvemmel. Punikáját általában csak nyelvvel és ajakkal szereti, ha kényeztetik. Én ujjazás nélkül is célt értem el nála. Amit udvariasan megköszönt a végén.

Mielőtt én kerültem volna terítékre a melleit jól kézbe vettem, megdédelgettem, megpuszilgattam. Néhány csók csatát is lenyomtunk, majd a dákómat olajjal belocsolta és a mellei közé csapta. Oldalról a kezeivel présbe fogta és hagyta, hogy finoman mellbe dugjam. Nagyon izgalmas jelenet volt ez is.

Aztán a francia tudását mutatta be. Úgy tapasztaltam a lágyabb vonalat képviseli ebben a műfajban. Nem extra szenzitív, hanem olyan amit élvezni és nézni kell.

Puha ajkaival és a nyelvével is egyaránt kényeztetett. Fent és lent is nyalta, csókolgatta a családi ékszert. Csomagot sem hagyta ki az ápolgatásokból. A végére a tojások is lubickoltak a nyálban, nem csak a virslim. Vegyesen, kézzel és szájjal, annak izgalmas koktéljával valósította meg kényeztetésemet.

Nem akart gyors kivégzést, hagyta, hogy kiélvezzem, amit lehet. Ehhez több pózt is bemutatott. A szobában elhelyezett tükrök mindig újabb perspektívát kínáltak ehhez. Instruáltam, mozgattam őt.

Klasszikus 69-ben értek célba a dolgok. Kelyhének újbóli megízlelése, és az ebben a pózban elém táruló pazar látványok és ingerek gazdagsága repített a mennybe. Melleivel a kezemben olyat élveztem a szájába, hogy azt talán a másik szobában is hallhatták volna. De szerencsére nem, mert üres volt a szomszédos kezelő helyiség, mit később kiderült. Uborkaszezon, EBé, vagy a kánikula miatt mérsékelt mostanság a vendégek kiránduló kedve.

Szájában tartott még egy jó ideig. Lassított a tempón, majd óvatosan leszállt rólam és a romeltakarítást megkezdte.

Amikor mindennel végzett ismét megkínált egy drinkkel. Simogatott, masszírozgatott, majd együtt mentünk lezuhanyozni. Azzal is olyan csodás perceket szerzett nekem, amelyeket sokáig emlékemben őrzök majd. A kabinban, ketten, összebújva víz alatt csókolózva, ölelkezve…vizuálisan is nagyon jó volt. Barátnős feeling-el pecsételte meg a randinkat.

Amíg öltöztem, addig több témát is érintettünk. Negyed órát még biztosan ráhúztam vele a szobában, úgy belefeledkeztünk a traccsolásba. Nem siettetett, nem akart megszabadulni tőlem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Számadásra a végén került rá sor. Azt, hogy tovább maradtam, azt fel se számolta, csak az igénybe vett extrák rózsáit vette bele. Ettől függetlenül én kötelességemnek éreztem, hogy a hálámat kifejezzem felé.
Rózsacsokor
Perfekt nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Perfetto élményt nyújtott. Gréti az erotikus műfajban bemutatott munkásságával kiérdemelte nálam a legkiválóbbnak járó díjat. Fiataloknak és a kolléganőinek is követendő példát mutatva ezzel. Teljesítményével, vendég centrikusságával és az egyes intim részletek technikai megvalósítással csodálatos élményben részesített.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Gréti erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-17 16:02:58
Szépen megírt, részletesen indokolt, kidolgozott beszit rittyentettél. Èllvezettel olvastam, hát még megélni? Gratula nektek!

2024-07-16 20:22:45
Ez egy remek, részletes, információ gazdag beszámoló. Élvezet volt olvasni. Gratulálok!

2024-07-16 13:33:25
Flow randi, flow írás 🏞️ 💐 hiányololom. Az írás 💯

2024-07-16 10:05:28
Ejha, ilyen minősítésű beszikkel, és ilyen makktársak részéről: ez már jelent valamit. Köszi a beszámolót. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)
Mutasd mindet