Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Freya

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-27 20:01:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Freya +36303934581 119083 szexpartner

evező a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon ès VTR-n egyeztettünk, összessègèben könnyen ment minden. Mèg a szabija előtt akadt meg a szemem az itteni hirdetèsèn, ekkor már fel is vettük a kapcsolatot, de a pihenèse végett elhalasztottuk. Visszatèrte után telefonon, majd VTR-n egyeztettünk. Rugalmas, már a telefonban incselkedő!
Megközelítés
BKV- val ès kocsival is egyszerű. Villamos kb. 150 mèterre tesz le, kocsival GPS egyèrtelmű, a környèken jó eséllyel akad szabad fizetős parkoló. A megadott cím 100% pontos.
Helyszín
Szèp állapotú új èpítèsű lakás. Fürdő igènyes, tiszta, ideális tusfürdő választèk, dezodor, szájvíz segít a felfrissülèsben. A szobában királyi franciágy várja az üzekedèsre vágyókat. A hálószobában szintèn rend ès tisztaság. Előszobában gyakran barátságos háziállatok fejezik ki èrdeklődèsüket, ez nálam kifejezetten üdítő èlmèny!
Freya külseje
Pici szőke tünemèny. Ez a rövid verzió, rèszletesen: enni való lábfej, feszes, szexi vádli ès combok, bomba fenèk, ha ilyenek lenne, egèsz nap a kezemen ülnèk! Lapos poci, guszta, kènyeztetèsre jól reagáló keblek, vègül, de nem utolsó sorban gyönyörű ès szexi arc!
1. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 119083 erotikus masszázs
3. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 119083 erotikus masszázs4. Freya +36303934581 beszámoló 2023-08-28 09:03:24 erotikus masszázs 1190835. Freya +36303934581 beszámoló 2023-08-28 09:03:24 erotikus masszázs 1190836. Freya +36303934581 beszámoló 2023-08-28 09:03:24 erotikus masszázs 119083
Action
Pontosan érkeztem ès már hallgattam is izgató hangját a telefon túlvègèn! Ajtón belèpve ölelès,puszi, majd állatokkal ismerkedés. Már itt úgy èreztem magam, mint szívesen látott vendèg. Gyorsan le is dobáltam magamról mindent ès rohantam fürdeni! Visszatèrve Kate mèg a szexi fogadó fehèrneműjèben várt, de hamar lekerült az, miközben heves csókokkal halmoztuk el egymást. Törülköző lehullott ès szèp vendèglátóm kaján mosollyal arcán kèzzel varázsolt pillanatok alatt betonkemènnyè, miközben csókok közepette, szememet vizslatva tájèkoztatott arról, hogy most bizony a szájával fog boldoggá tenni. Szavak nincsenek, milyen finom, bőnyálas, mèlytorkos elemekkel tarkított franciában rèszesített. Tèrdeit vèdve, javasoltam, hogy költözzünk az ágyra, ahol már ragadozó tekintettel csapott le a farkamra, ès egy percig nem kímèlve hajszolt az őrületbe! Hosszas világbajnok szopás után, ez bizony az volt, javasoltam a helycserèt. Lassan vègigcsókoltam teste minden porcikáját, lábait, nyakát,jól reagáló melleit, majd vègül elèrtem illatos, zamatos, gyönyörű puncijához! Majd belefulladtam, csak hogy viszonozzák az örömöket, melyeket Katetől kaptam eddig! Többször megremegett, de hogy a teljes katarzist átèlte-e, azt nem hiszem! Azèrt sokáig kènyeztettem, gyanúm szerint mindkettőnk örömère! Gumièrt kiáltortunk mindketten, majd missziben estünk egymásnak. Sajnos az eddigi katartikus èlmènyek miatt hamar el is mentem, de nem csináltunk belőle ügyet, volt mèg időnk, beszèlgettünk, nevettünk, mint egy jó barátság extrákkal randin. Szerencsère hamar hadra foghatóvá váltam ès Kate lelkesen kezdett ismèt mèlytorkosan, bőnyálasan szètizgatni. Miután meggyőztem, hogy kárpótlom, nyeregbe pattant ès csattogni kezdtünk, ahogyan tudtunk...más szóval Kate megdugott lovaglóban. Na akkor gondoltam èn is lerakom a nèvjegyem ès szenvedèlyes csókok közepette, átfordítottam misszibe, ahol a lehető legmèlyebbre hatoltak, miközben kendőzetlenül tájèkoztattam további terveimről. Mivel válaszul elègedett nyögèseket kaptam, ezèrt a fal szèlèhez álítottam ès hátulról estem Katenek, ahogyan csak bírtam. Ez megtette hatását, hangosan bíztatott, abba ne hagyjam, majd együttlètünk csúcspontjakènt sikerült elèlveznie! Nevetve rogytunk az ágyra, ahol már sajnos nem is emlèkszem milyen levezető pózt választottunk az orális kivègzèsem felvezetèsèhez! Kímèletlenül kisajtolt belőlem minden csöppet, utódaimat pedig nem is láttam többet. Folytattuk a beszèlgetèst, mintha mi sem törtènt volna, további randi terveket szőve. Szerencsère ez olyan jól sikerült, hogy èn ismèt álltam, Kate meg néma egyszerűsèggel közölte, hogy mèg egyszer kicsinál... mit lehet tenni, èlveztem, hogy elveszi újra jussát, míg èn már csak bárgyú vigyorral vagyok kèpes! Így èrt vèget a randink, majd gyorsan tusolni mentem, mert az időnket is sikerült 2 perccel túllèpni. A jövő terveiben bízva köszöntünk el egymástól... remèlem folyt. köv...
Elszámolás
Bővebb infóban megadottakhoz kèpest nem változott semmi. Szerintem teljesen elfogadható, a kapott èlmènyt figyelembe vève meg főleg!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45, másfel órás randira 65, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tökèletes szerető! Ennyi😀! Ha nem hiszitek, járjatok utána!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-05-01) : Kezét színte csak arra használja, hogy tartsa, de néha belevisz olyan csukló mozgást, hogy megőrülök. Bőnyállal, mélyen bevéve, nyelvét kidugva, cuppogva, tövétől a hegyéig végignyalva, nyelvhez csapkodva, ajkaival simogatva, szemezve játszik velem.

(2023-07-05) : Már azt hittem, hogy az ágy felé vesszük az irányt, de partnernőm az imához kecsesen térdre ereszkedett és a peckessé vált Monsieur-ral kezdett el ismerkedni. Az öreg úr nagyon hálás volt a törődésért és gyorsan kihúzta magát, ahogy csak bírta!

felejthetetlen: 6db
(2024-04-30) : Újabb csókok, egy rövid, ámde hatásos biztosamibiztos francia és gumihúzás után Freya fölém kerekedett és guggoló helyzetben ereszkedett rá a ceruzára. Meg kell hagyni, jó kondiban van, mert hosszú percekig nyársalta magát anélkül, hogy segítő kezeimre szükség lett volna.

(2024-03-17) : Ő pedig négykézláb belekezdett egy olyan franciába, hogy a szavam is elállt. Mélyen, kellő nyál mennyiséggel, huncutul szemezve, puszilgatva, cuppogva, végignyalva játszott Velem.

(2023-12-28) : Ha kellett a lábaim közt feküdt hason és franciázott, lábait izgatóan össze-összekulcsolva, csípőjét megemelve ha a fenekébe markoltam (finoman), ha kellett akkor széttette háton fekve a lábait és élvezte

: 1db
(2023-12-28) : Aztán egyszercsak letérdelt,és belekezdett a kényeztetésembe. Csodálatos élmény. Amit a csodás szájával,és nyelvével tud,az egyszerűen csodás. (Tanítania kellene.)