Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
erotikus masszázs beszámoló

Fanni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-05-05 18:44:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 114190

Eidzsi a 2022-05 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Nos már régóta a kedvencek között gyönyörködtem a hölgy bájaiban. Majd gondoltam egyet milyen jó lenne a társaságát élvezni ennek a gyönyörű hölgynek . Egy angyali hang vette fel a telefont és rövid egyeztetés után megbeszéltük a randit délutánra .
Megközelítés
Kocsival mentem hozzá az utcában pont nem lehet parkolni mert épülnek az új házak . Előtte van egy kis utca jobbra ,ott tudtam parkolni . A saroktól tíz méterre van a kapu , kibírható gyalogtúra . Este hatig fizetős a parkolás .
Helyszín
Lakás (szalon ) teljesen rendben van . Enyhe félhomály és kellemes zene kísérte az ajtónyitást . Azt hiszem több lány is lehet ,hogy van itt . Fürdő nem úszómedencés , de pont megfelelő a mérete . Van választék tusfürdőből és szájvízből is .
Fanni külseje
Én már a fotóktól is elájultam , de ez a lány élőben valami fantasztikus , ha valaki szépet akar látni ki ne hagyja ! Kicsit lefagyva álltam az ajtóban , de a mosolya átbillentett a lúzer kategóriából !
1.  +36 beszámoló Budapest 114190 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 114190 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1141905.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1141906.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 114190
Erotikus masszázs
Elején elmentem tisztálkodni, visszaérve a szobába már le is vett magáról minden textil darabot ezért már nekem se kellett tovább szárításra alkalmazott ruhadarabom,ezért egy mozdulattal átnyújtottam és valahol landolt.
Lefektetett a tatamira és kis beszélgetéssel indítottunk.Kedvesen megkérdezte mit szeretnék,(ha én azt felsorolnám)de maradva a lényegnél a hangsúlyt a vállamra és a derekamra kérvényeztem.Ahogy éreztem meleg krémmel kezdte(bár lehet hogy nem előre melegített,csak a látvány tüzelte fel ,ezáltal a tenyerét is:)bár ez most lényegtelen és elkezdődött a masszázs.Kérésemnek eleget téve haladt fentről lefelé.A masszázs nem túl erős,de az izmok átdolgozásához megfelelő erősségű.Nem hagyta ki a lábaimat se .Közben nagyon jókat beszélgettünk,mindenféle dologról,nevetgéltünk .
Értelmes leányról van szó,vannak céljai és szerintem el is fogja érni.A masszázs végeztével (tükörből leskelődve)láttam ahogy bekente magát olajjal és elkezdett csúszkálni a hátamon.
Levezetés
Szóval a kellő olaj felvitele után hanyatt fektetett és elkezdődőt az elől lévő testrészek kényeztetése.Szerencsére nem csak fél percig bírta,hanem elég jól begerjeszti az embert,mire áttér a második felvonáshoz,Elölről is kaptam fül izgatást,suttogást,közben alsó tag feltérképezése olajos kézzel.Mivel szerettem volna viszonozni az eddig kapott kedvességet,ezért kértem egy kis segítséget és fülembe súgva a 69-t meg is kaptam ezt .
Nagyon gyorsan elhelyezkedett ebbe a formációba és hamm bekapott..Gondoltam ennek fele se tréfa,ezért elővettem nyelvtudásom ,marokra fogtam kemény fenekét és így ténykedtem egy darabig.Közben cuppogás a másik oldalon(mármint lent) .Történtek a dolgok.ahogy szokott lenni,közbe cici cirógatás,comb simogatás,alkargyakorlat,és megadván magam a törődésnek elmentem. Kis pihegés,kis törődés és elmentem zuhanyozni , de kb mintha be lettem volna drogozva , tíz centivel a föld fölött lebegtem .
Elszámolás
Az elején történt, érkezés után letettem a kis szekrényre.Pesti átlag , de többet kapsz érte.Ha csak egy kis törődésre,odafigyelésre vágy és ez még megvan spékelve egy ilyen erotikával,már akkor megérte a látogatást.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kedves,oda figyel az emberre,jó beszélgető partner,megvan benne az a kis perverz hajlam,ami ehhez a szakmához elengedhetetlen,fel tudja borzolni az ember idegeit a szó jó értelmébe.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!