Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
erotikus masszázs beszámoló

Fanni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-01-04 14:29:20

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 112640

alterboy a 2021-12 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Hat előtt 5 percel hívtam,itt az oldalon villogott a most hívhatod felirat. Kolléganője vette fel és nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről . Fél hétre kaptam is szabad időpontot,flottul ment a telefonos egyeztetés. 5 percel előbb
Megközelítés
A navigáció pontosan a címhez vitt szóval könnyű oda találni. Nem biztos hogy pont a ház előtt találsz parkolót de a közelben biztosan. Lehet kicsit keresgélni kell. Én autóval érkeztem ,a tömegközlekedésről nem tudok mit írni.
Helyszín
A lakás nagyon tiszta és ízlésesen berendezett . Hangulatos fények halk chill zene,az egész mint egy igazi igényes masszázsszalon. Több masszázszsobát is láttam miközben elértünk a legutolsóhoz ahol az én ellazulásom történt. A masszázsszoba tele van óriási tükrökkel ,még a plafonon is van egy hatalmas ami elképesztően megdobja a vizuális élményt. Nagy tatami található a földön mellette egy fotel és valami kis szekrény ha jól elmékszem. A fürdöszoba pici de tiszta és a célnak tökéletesen megfelel . Zuhanykabin áll rendelkezésre ,két három féle tusfürdő közül is lehet választani,ennél több szerintem felesleges. Szájvíz illetve dezodor is található a kis pipere polcon,illetve kapsz tiszta , puha törölközőt is kedves vendéglátódtól.
Fanni külseje
Fanni szerintem teljesen megfelel az oldalon található képeknek. Nagyon szép és igényes csajszi,gyönyörű arccal és fantasztikus testi adottságokkal. A szemeibe egyenesen bele szerettem. Rendkívül formás brazil popsija ,lapos hasa és szép tenyérbe illő cicje van. Nagyon szép és fiatal lány, szerintem senki nem fog csalódni. Szépségét talán kedvessége és elképesztő bája tudta felülmúlni. Egy fekete sejtelmes háló ing szerű szettben fogadott de én szinte csak a csodálatos arcát néztem nem nagyon foglalkoztam vele miben van. Szexi volt és kész!
Totál le volt merülne már a telóm és felvittem a töltőm hogy addig amíg tart a masszázs fel tudjam tölteni. Nagyon kedvesen keresett nekem szabad helyet az elosztóban,köszönöm utólag is!
1.  +36 beszámoló Budapest 112640 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 112640 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1126405.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1126406.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 112640
Erotikus masszázs
Miután töltőre tette a telefonom,hozott nekem egy pohár vizet majd kaptam egy pihe puha törölközőt és elvonultam zuhanyozni. Miután visszatértem a szobába,épp hogy leterítettem a törölközőm ,gyönyörű vendéglátóm is visszatért a szobába ezúttal már anyaszült meztelenül. Megcsodáltam gyönyörű testét ,majd a tatimara feküdtem hassal. Fanni beolajozta a hátam és elkezdte kellemes masszázsát ami nagyon jól esett. Átgyúrta a lábaim a popóm illetve a hátam is közepes erősséggel. Igazi lázító masszázs ez amit ügyesen fűszerezett erotikus simogatásokkal. Másfél órára mentem amiben szerettem volna kétszeri kényeztetés így hamar a fordulás következett miután kaptam elölről is egy kellemes masszázst. Az első kényeztetésem utáni masszázs szintén hasonló volt csak még erotikusabb illetve abban már volt nagyon jó cicis csúszka is . Én is megmasszíroztam Fanni gyönyörű testét ami szerintem jól esett neki.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Igazából nem a masszázs miatt mentem de az tökéletes arra hogy kellemesen egymásra hangolódjunk.
Miután kaptam előlről is egy finom masszírozást Fanni olajat csurgatott a melleire és a farkamra közben pedig végig mélyen a szemembe nézett. Olyan izgató volt a látvány hogy sosem fogom elfelejteni. Elkezdett a gyönyörű melleivel a mellkasomon csúszkálni ,közben a szánk sokszor majdnem összeért,de csók sajnos nincs. Kár pedig rég kívántam valakinek ennyire a csókját. Látni és érezni ahogy Fanni gyönyörű testével rajtad csúszkál és közben a farkad érzed ahogy a hasának feszül ,kicsit nyitott szája közelít a tiédhez ,gyönyörű fehér fogai szinte világítanak a félhomályban ez valami eszméletlen izgató volt számomra. Majd Fanni lejjebb csúszott és mellei közé vette farkamat és ott csúszkált a kis haver a gyönyörű cicik között. Fanni mindvégig a szemembe nézett ,olyan érzést keltve bennem hogy imádja amit csinál . Szerintem végig bele pirultam,néha felnéztem a plafonon lévő tükörbe és csak moziztam ahogy ez a gyönyörű lány mint egy istennő kényeztet engem a testével. De az én kis istennőm fokozta azvélvezeteket ,mert hamarosan gyönyörű ajkaival körülölelte makkon tetejét és gyengéden szívni kezdte farkam. Majd szép lassan lejjebb szúsztatta száját és nagyon érzékien és barátnősen elkezdett szopni . Volt hogy oldalt végignyalta a rudat majd újra be kapta,volt hogy csak a végét izgatta a szép szexi nyelvével . Ezután lejebb vette az irányt és a golyszikat nyalogatta ,be kapta szívta de mindent nagyon érzékien és lágyan pont ahogy imádom. Igazi slowsuck feeling volt amire régóta vágytam.
Annyira extázisba hozott hogy nem is emlékszem hova élveztem de az egész testem bele remegett és közben ő simogatott és kéjesen nézett a gyönyörű szemeivel.
Ezután elmentünk mindketten zuhanyozni majd ismét volt egy kis kölcsönös masszázs majd elkezdtem én is Fannit kényeztetni. Végigcsókoltam a testét ,izgattam a bimbóit majd el helyezkedtem a lábai között és hosszasan nyalni kezdtem a gyönyörű punciját. Fantasztikus szép a puncija ,hibátlan akár az egész lány. Fanni élvezte ténykedésem és azt hiszem sikerült is a csúcsra vinnem miután kicsit pihentünk és egy korty víz elfogyasztása után ismét hamar a szájába kerültem. Hasonló kényeztetés volt mint az első de itt már úgy éreztem mintha Fanni szeretője lennék. Mélyebbre bekapta,volt hogy a zacsim nyalta hosszasan miközben a kezével lágyan verte a kőkeményre izgatott farkam. Isteni volt minden pillanat és most így a másodikra hosszabbra is sikeredett de istennőm egy pillanatra sem akarta hogy kivégezzen. A végjáték közeledtével mikor már emelgettem a csípőm Fanni jobb kezével simogatta a gátam illetve a popóm is kapott pár érzéki érintést ,majd ezt folytatva átváltott a másik kezével egy kicsit gyorsabb farokverésbe közben pedig nyalta az ajkait vagy épp harapdálta de a az szemeivel és a nézésével végzett végül ki. Ismét hatalmasat élveztem!
Ezután még beszélgettünk pár percet ,simogattuk egymást aztán zuhanyoztam megint majd illedelmesen távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vettem igénybe ,nem is tudom mik vannak. Ez így volt tökéletes. Nagyon nagyon jó ár érték arány. Szuper színvonalas kényeztetés,korrekt a rózsaszálak száma. Az elején adtam át ,szeretem ezt egyből letudni.
Nagyon megérte!!!
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Eddigi legjobb élményem volt és még sosem voltam kétszer egy lánynál de az biztos hogy Fannihoz visszamegyek sőt szerintem törzsvendége leszek mert mindenben olyan amilyen számomra tökéletes. Simán bele tudnék szeretni,full istennő kategória aki nagyon ért az erotikához!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


2022-01-07 05:54:02
Lelkes és magasztos írást készítettél Fanniról. Gratulálok és köszönöm!
Mutasd mindet