A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-13 00:13:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36205905304 121209 szexpartner

Dartz a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
perfekt popsi
csodás csók
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, felvette elsőre. Mázlim volt, mert pont fél órával későbbre volt egy üres időpont, le is csaptam rá. Flottul ment minden, a telefonban minden lényeges infót elmondott.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Kondorosi lakópark, Újbuda felől két-három villamos is jár arra. Parkolásról nem tudok nyilatkozni, én BKV-val mentem. Jól frekventált, könnyen megközelíthető a cím.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
A lakás összességében rendben volt, semmi extra. A fürdőszoba a célnak megfelel. Ahogy azt a korábbi beszámoló említette, műanyagpohár nincs a szájvíznek, de tusfürdőt legalább kétfélét láttam, törölközőt tisztát kaptam. A tett helyszíne sötét(ített) szoba, egy masszázspad, ha valaki arra vágyna és egy franciaágy. Vigyázni kell, mert a matrac kb. 10 centivel nagyobb az ágynál, meglepő, amikor elfogy az alátámasztás az ember alól, de azért a fal mellé nem lehet beesni. Az ágy kicsit nyikorog, de nem vészes.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
4
Nos, a kiírt adatok valósaknak tűntek, nagyon pici, helyes lány. Az arca nem földöntúlian szép, inkább aranyos, nekem bejött. Cicik alig, popsi tenyérbe illő, aki szereti az alacsony, vékony csajokat, ebben a tekintetben biztosan megtalálja a számítását. Az életkorra 22+ van kiírva, tényleg idősebb 22-nél, szerintem kb. 8-10 évvel, de így is csak 30-as évei elején járhat legfeljebb. Köntösben, fekete alsóneműben és combfixben fogadott, szerintem a képeken is ez a szett látható - persze a köntös nélkül.
1. Fanni +36205905304 beszámoló Budapest 121209 erotikus masszázs
3. Fanni +36205905304 beszámoló Budapest 121209 erotikus masszázs4. Fanni +36205905304 beszámoló 2024-04-13 09:25:46 erotikus masszázs 1212095. Fanni +36205905304 beszámoló 2024-04-13 09:25:46 erotikus masszázs 1212096. Fanni +36205905304 beszámoló 2024-04-13 09:25:46 erotikus masszázs 121209
Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Odaértem, bebocsáttatást nyertem, elszaladtam fürödni. Ezalatt ő kint ült a nappaliban, mert ha jól értettem, ketten dolgoznak a lakásban, a másik lányt és vendégét elkerülendő figyelnek erre.
A szobába érve rendeztük az anyagiakat, kértem tőle extra nfvsz-t (ez még fontos lesz), majd némi állva simogatás, ölelkezés után az ágyon kötöttünk ki. Megkérdeztem, szereti-e az orális kényeztetést vagy az ujjazást, előbbire igent mondott. Kértem, hogy nyugodtan irányítson, mi esik jól, mi nem, együttműködő volt. Azt mondta, szinte minden nyalást szokott szeretni, némi nyögdécseléssel a tudtomra adta, hogy tetszik neki a dolog, de azért annyira nem volt még komfortos velem, és/vagy nem csináltam olyan sokáig/jól, hogy elmenjen tőle.
Fordulás, natúr francia. Nos, igen, lágy, barátnős, kicsit cuppogós-nyálas. Pornós élménye egyáltalán nincs, nem intenzív az érzés, inkább simogatás, cirógatás-szerű. Ha valaki szereti a barátnő-feelinget, annak mindenképp tetszeni fog. Nekem is jól esett, de azért éreztem, nagyon kéne koncentrálnom, hogy ettől a csúcsra jussak, így aztán néhány perc után kértem a gumit. Az volt a terv, hogy két kört csinálunk az egy órában, ebből az egyik nfvsz lett volna, de a nyalakodás, csókolózás (volt, felár nélkül, puha ajkai vannak), így gyorsan beöltöztem, és már rám is ült.
Eleinte bemelegítésnek lassan mozogtunk együtt, majd ő a testsúlyát a tartva nekiállt "megdugni" engem. Gyors volt, jó volt, láttam rajta, hogy azért fárasztó. Ezért aztán egy idő után megcsókoltam, magamhoz húztam, és elkezdtem én dolgozni, közben a nyakát puszilgattam. Így ért a vég, összebújva, maradt még egy 10-20 másodpercet rajtam az élvezés után. Ahogy korábban is mondtam már: barátnős.
Utána mellém feküdt, beszélgettünk. Jófej, érdeklődő volt, beszélgettünk zenéről, szabadidőről, munkáról. Mikor úgy éreztem, mehetne még egy kör, már csak 20 perc volt hátra, ami alatt lehet, hogy sikerült volna még egyszer eljutnom a csúcsra, de az melós, erőltetett lett volna, így aztán mondtam, hogy maradjunk a beszélgetésnél. Közben kicsit simogattuk egymást.
Amikor elérkezett a távozás ideje, el akartam menni zuhanyozni, persze épp foglalt volt a mosdó, de mondta, hogy maradjak nyugodtan tovább az óránál, ha meg akarom várni, semmi baj. Az extrát, amit az elején kifizettem, és végül nem történt meg, visszaadta, ezért le a kalappal, én úgy voltam vele, hogy azzal együtt sem drága, így nem is foglalkoztam vele.
Fürdő szabad, zuhany, öltözés, ajtóban két puszi, el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
NFVSZ extra, kértem, de nem használtam ki a lehetőséget, visszaadta a pénzt. Maximálisan korrekt, kérni sem kellett tőle, magától vetette fel a dolgot.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Több szempontból is értem már, mire gondolnak emberek, amikor a "barátnő-feeling" kifejezést használják. Ez tipikusan olyan volt nekem, nem egy érzékeket túltöltő, intenzív, innovatív pózokat és technikákat felsorakoztató lepedőakrobatika, hanem egy összebújós, mosolygós, csókolózós szeretkezés. Néha gondoltam, hogy olyan emberrel át fogom ezt élni valaha, aki nem a barátnőm, és most lám, itt vagyok. Összességében jó élmény volt, lehet, hogy megyek még vissza, mert legközelebb már tudni fogom, milyen vele, ilyen esetben mi fér bele nekem egy órába, és akkor lehet egy hosszabb, ugyanilyen kellemes szeánszunk is több pózzal (állítólag a kutyust szereti, kár lenne nem kideríteni), hasonlóan jó beszélgetéssel a végén.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2024-04-14 22:00:09
Hasznos az infó, amiket megosztottal. Köszönjük az úttörő munkát.

2024-04-14 17:14:01
Itt mindenki 18 -os, mondjuk lehetne kicsit precízebben fogalmazni :)

2024-04-14 14:43:50
Katasztrófa, hogy 22-nek van írva és te 30-nak tippeled. Így ki lehetne írva a 18 is mindenkinél, hiszen az is igaz, nyilván. Köszi legalább, hogy megírtad.

2024-04-13 13:23:23
Teljesen oké volt ez így is, jó az irány, sok jó randit kívánok még! És köszi, hogy megírtad - tegyél így máskor is! :)

2024-04-13 00:18:52
Nna, sikerült elgépelnem egy mondatot: "Az volt a terv, hogy két kört csinálunk az egy órában, ebből az egyik nfvsz lett volna, de a nyalakodás, csókolózás (volt, felár nélkül, puha ajkai vannak) is vitte az időt, így gyorsan beöltöztem, és már rám is ült.
Mutasd mindet