Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-20 17:11:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kárloszkám! Nagyon szuperül átadtad az élményeidet. El is mosolyodtam párszor, tartalmas randi volt az biztos! Várlak vissza, remélem, még idén lesz időd rám! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 119929 szexpartner

Carlos0011 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
tényleg élvezi
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettünk mint általában, féltem kicsit mert túl korai időpontot kértem rövid időn belül de szerencsém volt és ismét Evelyn felé tartottam amit nagyon vártam. Nagyon rugalmas és alkalmazkodó.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Bkv-val érkeztem mint mindig de egy 2 perces séta és már meg is érkezik az ember hozzá. A Ferenciek terétől nem messze van a lakás ami egy behajtási engedélyes utca. Aki kocsival érkezik az egy másik utcában vagy parkolóházban tud parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás diszkrét, kulturált, tiszta és izlésesen van berendezve. A tisztaságra külön hangsújt emelnék ki mert mindig tisztaság jó illat és patyolat fürdőszoba fogad. Friss törölköző, rengeteg tusfürdő választék, szájvíz, dezodorok, kézfertőtlenítő, szóval egy fullosra felszerelt fürdőszobáról beszélhetünk. Van bent wc, kád, és persze zuhanyzó. A tetthely az egy hatalmas szoba ami gusztusosan van berendezve, hangulatos és kellemes nagy franciaágy.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek teljesen megfelelő, talán egy kicsit vékonyabb is de pont jól áll neki. Formás popsi szép lábak, isteni cicik és gyönyörű arc. Kedvessége határtalan, nagyon jó kedvű, okos és lehet vele beszélgetni is. Mindig jókat szoktunk nevetgélni és beszélgetni, még sose unatkoztam Evelynnél. Mindene tetszik, számomra olyan hölgy akihez minden nap mennék mert nem lehet megunni.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119929 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119929 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 18:12:47 erotikus masszázs 1199295. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 18:12:47 erotikus masszázs 1199296. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 18:12:47 erotikus masszázs 119929
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésemkor hatalmas puszikal és csókokkal inditottuk a találkozást. Az előszobában cipő és kabát le majd be a szobába kicsit beszélgetni kivel mi történt, mit csinált. Amikor ez megvolt akkor jött a ruha le és irány pancsizni. Közös tusival inditottunk ahol jól megmostuk egymást, közben beszélgettünk és nevetgéltünk. Tusoloás megvolt törölközés és irány a szoba. Kellemesen be volt fűtve ami nagyon nagy odafigyelésre utalt hogy ne fázzon a vendég, persze ez Evelyntől természetes hiszen nagyon jó vendéglátó. Az ajtóban már megkezdődőtt az egymás kényeztetése kézzel és hatalmas csokolózásokkal ötvözve. Simogatások, cici fogdosás és lassan haladtunk az ágy felé ahol jött az igazi Evelyn élmény. Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik. amikor már igen jó formában voltam alul és felül is, akkor rá gyorsított és kézzel szájjal igen megdolgozott odalent, szoltam hogy huzzunk gumit, amit gyorsan fel is húzott és oda térdeltettem az ágy szélére és hátulról a finom nedves meleg puncijába hatoltam. Igen jól megdugtam hátulról és ő folyamatosan úgy helyezkedett hogy a legjobb élményben legyen részem. Amikor már éreztem hogy lassan végem van, kihúztam és hanyatt fektettem ahol egy kis nyelv kényeztetésbe kezdtem. Nagyon szeretem amikor halkan nyökdécsel és jól fogadja hogy őt is kényetetik, nagyon jól nedvesedik és amikr már igen nedves akkor szokott jönni a végjáték. Lábai az oldalamra és behatolás a kéjbarlangba, teljes tempóval adom a löketet aminek hatalmas évezés mindig a vége. egymásra simulva még egy kicsit bent maradok hogy élvezzem a lüktető szük punciját. Ki szoktam dölni az ágyon, mellém fekszik mindig hogy át tudjam karolni amitől teljes lesz az élmény amit kaptam. Nagyon jó barátnős élmény hogy mindig tudja hogy az adott pillanatban hogy reagáljon. Pihi közben egy masszázs és utána egy gyors kölcsönös francia következett jó bő nyálasan egy határozott és erőteljes kézimunkával amit nagyon imádok. jól meg szokott dolgozni kézzel és szájjal amig én a punciján és a popsin dolgozok a nyelvemmel. Az Evelyn élmény egyszerüen fantasztikus és imádom érte ahogy ezt kitalálta és kivitelezi, mert meg tud vele ölni 3 perc alatt :). Fantasztikusat robbantam a kezei között a szájába. Nagyszerű volt az együtt töltött idő csak ezt tudom mondani.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vettem igénybe mert szinte nincs is neki, ami van azt meg én nem szoktam kérni :) De annyit mondhatok hogy a legkorrektebb vendéglátó akivel találkoztam valaha. Nála jobb nem kell, tökéletes mindenben.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó érzésekkel távoztam ismét, megint jól telik majd a napom, csak elég lesz behunyni a szemem és vissza gondolni mi zajlott ott abban az egy órában :) Minden részlet megmaradt bennem, annyr ajól éreztem magam. Köszönöm a csodás randinkat ezer puszi és csók érte.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-11-21 08:31:25
Izgalmas leírás egy szuper randiról, beindítja a fantáziát, és a vágyakozást egy megismerkedésre. Az elszámolás rész kissé ellentmondásos, lehet, csak elírás(?).

2023-11-20 20:59:52
Egy jó beszi, rózsát is megadtad (zárójeles megjegyzès, elszámban kidomboríthattad volna Evelyn kedvezmènyèt, aki csak ránèz ennyiből nem èrtenè).

2023-11-20 20:26:53
Köszönöm szépen, nagyon jó élmény volt az biztos.

2023-11-20 18:51:14
Nagyon jó, biztató írás a randitokról. Kellően átadtad az élményed minőségét. Köszönöm Nektek!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

felejthetetlen: 33db
(2023-12-22) : Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény. Az ember a felhők közt érzi magát olyan kellemes franciát kap ami nem gyors de nem is lassú hanem pont jó

(2023-12-20) : Kecsesen csókok közepette oda invitál az ágyra ahol megkezdődik a kellemes kényeztetés. Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény.

(2023-12-19) : ő ennek maximálisan eleget is tett és fantasztikus érzéki bőnyálas lassú orálba kezdett ami nagyon jó volt. Majd amikor már elég nagy voltam gumit húztunk.

nagyon jó: 33db
(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,

(2023-12-15) : Megtörtént, majd beleült, és finom lovaglásba kezdett. Közben loptam pár csókot is amíg lovagolt a drága, és a cicik gyömöszölése is jó programnak bizonyult. Így vitt el engem a csúcsig.

(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

: 42db
(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2023-12-29) : Kezdésnek kaptam egy kis franciát amit fantasztikusan csinál, már értem az Evelyn élményt. Utána kértem a 69-et ami igen jól sikerült mert majdnem el is mentem,

(2023-12-11) : Lassú, finom, nem vákuumos, afféle barátnős (mondjuk kinek mennyire vehemens a barátnője?:) ) nekem nagy élvezetet okozó franciázásba kezdett. A nyelve mint a propeller pörgött a makkomon, ajkai fel-le csúszkáltak a rudamon.