Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-07 13:55:26

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Micsoda erotikus kisregénybe illő írás! Örülök, hogy megirtad a randit, remélem hamarosan sort kerítünk egy újabb talalkozóra. Köszönöm szépen, puszi!

Beszámoló Evelyn +36702335902 117299 szexpartner

Fere a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
Egyeztetés
Evelyn adatlapját és a fényképeit már jó ideje figyelgettem, de a kerület és az elérhetősége távol tartott a megismerkedéstől. Nemrégiben új fotókat töltött fel az oldalára, amik olyan hatással voltak rám, hogy nem tudtam megjegyzés nélkül hagyni. Szó szót követett, majd egyszer csak érkezett tőle egy privát levél. Sokat nem írt benne, gyakorlatilag csak köszönt, viszont olyan motiváló hatást váltott ki, ami miatt azonnal a tettek mezejére léptem. Általam ismeretlen lányokhoz gyakran inkognitóban jelentkezem be, ahogy ezt most Evelyn esetében is megtettem. Az álcám nagyon gyenge volt, szinte azonnal lebuktam, s talán a kitömött Kántor is kiszimatolta volna a kilétem. Megcéloztunk egy időpontot, ami szerencsére össze is jött.
Megközelítés
A kerületet és a térképen jelölt részt jól ismerem, ezért az autóval való megközelítést el is engedtem a tervezéskor, de más ok miatt is a tömegközlekedésre kellett támaszkodnom. A kötött pálya mellett döntöttem, de pár perc sétára buszmegállók is megtalálhatóak, ahová és ahonnan több irányból érkeznek és indulnak a buszok.
A környéken több parkolóház is van, így autóval sem lehetetlen küldetés az odajutás.
Helyszín
A lakás a célnak bőven megfelel, tökéletes helyszín a kalandozáshoz. A fürdőben több tusfürdőt láttam, és törülközőből legalább egy tucat volt odakészítve a zuhanyzó mellé. A mosdónál műanyag poharak, mellette egy külön polcon legalább négyféle szájvíz. Külön kiemelném a lakásban tapasztalt meleget, mert mostanában ritkán van hozzá szerencsém. A szoba nagyon tágas, és a tornaórához megfelelő franciaágy van elhelyezve a sportolóknak. Az ajtó melletti falon lévő tükörben más szemszögből is látható a testmozgás, de nem használtam ki ezt a lehetőséget.
Evelyn külseje
Az adatlapra feltöltött fotókon ő látható, és véleményem szerint a jelenlegi kezdőképe adja vissza legjobban a valóságot. Arra kértem, hogy fekete koktélruhában várjon rám, és mivel a szemüveg esetében adott, így meg is volt a titkárnő hatás. Persze írhatnám azt is, hogy ünnepibe vágta magát a megismerkedésünkhöz. Evelyn szoláriumba jár, ezért szép barna a bőre, érintése pedig selymes, és az illata is finom volt. Végig érdeklődő, az ágyban pedig aktív. Amikor beléptem a lakásba és megláthattam, türelmetlenül vártam, hogy végre a fürdés után közelebbről is megismerjük egymást.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 117299 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 117299 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-03-07 18:04:18 erotikus masszázs 1172995. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-03-07 18:04:18 erotikus masszázs 1172996. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-03-07 18:04:18 erotikus masszázs 117299
Action
Fehér zászlóval a kezemben léptem be a lakásba, és a lengetésével jeleztem felé, hogy megadom magam a csábításának. Megcsodáltam fekete koktélruhájában, majd a szobájában minden felesleges ruhadarabomtól megszabadultam, hogy minél előbb letudjam a tusolásomat. Zuhanyozás után kilépve a fürdőszobából megpillantottam a szoba ajtajában, és olyan csábítóan nézett rám, mint aki türelmetlenül várja, hogy az erotikus táncunk elkezdődjön végre.


A szobába érve egy pillanat alatt az ágy mellett találtuk magunkat, majd átöleltem és megcsókoltam. Ajkaink összeforrtak és a nyelvét olyan jól használja csók közben, hogy egyből az ugrott be pajzán gondolatként a fejemben, vajon milyen lesz máshol is éreznem a nyelvjátékát!? A koktélruha lekerülése után kényelembe helyeztük magunkat az ágyon, és egy hosszabb csók után puszikat lehelve a testére elindultam vágyai kapuja felé.


Lábait széttárva átadta magát az élvezeteknek, én pedig finoman ízlelgetni kezdtem. Érzékien nyaltam és figyeltem a reakcióit, miközben kezeimmel simogattam. Hosszú percekig gyakoroltam rajta francia nyelvtudásom, és amikor elkezdett remegni a teste, kapkodva kezdte venni a levegőt, és mind a két karomat megszorította, akkor már éreztem, hogy közeledik a csúcs felé. Addig masszíroztam finoman a nyelvemmel a csiklót, amíg el nem tolt magától.


A testét végig puszilva elértem a szájához, majd egy csók után a hátamra kerültem, gyakorlatilag két vállra fektetett. A megérkezésem óta vártam a pillanatot, hogy végre átéljem az Evelyn élményt, ami nemsokára bebizonyosodott számomra, hogy nem csak üres beszéd. Bájdorongom már az ég felé mutatott, én pedig türelmetlenül vártam, hogy ajkai finom ölelésébe kerüljek.


Alkalmi kedvesem a zsákom tartalmát ellenőrizte ajkaival, majd a nyelve hegyével végig nyalta hímvesszőmet. A kezét csak támaszkodásra használta, én pedig élveztem a francia nyelv ismeretét, és gyönyörködtem benne, ahogy kényeztet. A dorongomat többszőr végig nyalta, néha találkozott a tekintetünk és talán látta és érezte rajtam, hogy már nagyon a szájában lennék. Talán olvasott a gondolataimban, és a következő pillanatban már a szájában találtam magam. A nyelvével simogatta péniszem, nyálával megöntözte kéjrudam, és olyan finoman járt ki-be ajkai között a hímvesszőm, hogy azonnal gumiért nyúltam.


A báli ruha felkerülése után a mutató ujjammal csalogattam a nyeregbe, majd miután helyet foglalt rajtam lovagolni kezdett. Az elején csak sétalovaglásban használta a testem, majd vadabb vágtázásra váltott. Néha csókot loptam tőle, vagy éppen a melleit kényeztettem, de a kimerítő lovaglás után a szemembe nézett és csak annyit mondott: -Dugjál meg!


A hátára feküdt, én pedig hittérítő pózban könnyedén becsusszantam a nedves vágyai birodalmába. A magam részéről nem igazán voltam formában, de úgy láttam és éreztem rajta, hogy nincs ellenére a móka. A testhelyzetünket néha váltogattuk, és a vehemens együttlét miatt a vége felé már a padlón támaszkodott kitekeredve, de sajnos így nem sikerült eljuttatnom a végállomásra. Mivel elfáradtam és biztos vagyok benne, hogy a tali előtti bő másfél órás séta sokat kivett belőlem, ezért az ajkait követeltem.


Kényelembe helyeztem magam az ágyon, vendéglátóm pedig elhelyezkedett a lábaim között, majd a főszereplőm levetkőztetése után újra ajkai ölelésében találtam magam.
A nyelvjátékától a főszereplőm színpadra is léphetett volna újra, de Evelyn olyan jól beszéli a francia nyelvet, hogy hagytam magam sodródni az árral. A nyálával most sem spórolt és olyan finoman csúszkált ki-be ajkai között a hímvesszőm, amit egész nap élvezettel viseltem volna. Sokáig nem is tudtam ellenállni a tehetségének, és egy kis kézi játékot is kértem tőle, majd a szájába élveztem.


A nyomok eltűntetése után pihenésképpen felajánlottam egy nyelves kényeztető érintést, de sajnálatomra nem élt a lehetőséggel. Viszont én éltem volna a viszonzással, csak sajnos közbeszólt az idő múlása. A levezető fürdéssel nem akartam már az időt húzni, ezért a ruháimért mentem a szoba másik végébe, és amíg öltözködtem beszélgettünk. Miután felöltöztem az ajtóban útravalóul kaptam egy-két csókot, majd elengedett, de talán nem örökre.
Elszámolás
A bővebb információk alapján készültem a találkozóra, de több beszámolóban is olvastam már, hogy milyen nagyságú csokorral érkezzem hozzá vendégségbe. Megérkezésem után az asztalára helyeztem, mivel a vázát nem találtam. Ottlétem alatt szóba sem került, de a távozás előtt arra kértem, hogy ellenőrizze a csokor illatát. Véleményem szerint a fővárosi átlagnál nagyobb ajándékot vittem magammal, de az átélt élmények után nem keseregtem miatta.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Igaz a mondás, hogy jó társaságban repül az idő! Sajnos az idő múlása keresztbe tett a vágyaimnak, de bízom benne és nagyon remélem, hogy lesz még alkalmam eljutni hozzá, talán hosszabb időre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-03-07 20:44:23
Precíz jól megirt randi , meg van a magad stílusa , gratula

2023-03-07 19:06:12
Jó randi, jó beszi. Feremód tetszett. Bocs a szójátékért. Nagy gratula mindkettőtöknek.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

felejthetetlen: 32db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 36db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 45db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,