Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-07 10:57:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Panda! Nagyon köszönöm, hogy meglátogattál és köszönöm a beszámolót is! Nagyon szívesen fogadlak legközelebb is! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 117295 szexpartner

panda5 a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Belső levelezéssel kezdtük ismerkedésünket. Szeretem ha a lányok hajlandóak ilyen módon is lebeszélni a randi részleteit, mert telefonban nem mindig jut az eszébe az embernek mi mindent szeretne, vagy nem szeretne. Miután alap dolgokat lebeszéltük, írtam rá egy VTR t amit nagyon gyorsan el is fogadott. Ám közbejött nekem valami, így módosítani kellett az időpontot amiben Evy nagyon rugalmas volt, így már csak várni kellett a találkozásra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros, tehát BKV. Gondolom nem kell részletezni, mindenki úgy közelíti meg ahogy neki a legkönnyebb. A Kossutl Lajos utca egyik mellékutcája. Vtr n pontos címet kapsz. Mindenkinek ezt ajánlom.
Helyszín
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Egy magas légterű lakás, ahol én szívesen laknák. A fürdőszoba az mindennel felszerelt, tengernyi dezodor, törölköző, szájvíz, tusfürdő és egyebek. A szobában egy nagy franciaágy, annyi bútor amennyi szükséges a ruhád lerakására, és a jó hangulatra.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Arra kértem Evelynt, hogy combfixben és arany cipellőben várjon. ez az én fétisem. Ez részben sikerült, mert harisnya volt rajta, viszont nem volt bugyi. Ezen kívül egy köntös is volt ami alatt csak a csodálatos cicik voltak.Evelyn egy szemüveges lány, a cipőben már magasabb volt nálam, de engem nem zavart. Csodálatos teste van, selymes bőre, némi tetkó ami nem zavaró. Mosolygós szeme arra vár hogy átöleljed. Na de a popsi, az világbajnok. A cicik gyáriak, de nagyon finom tapintásúak, sokat foglalkoztam velük. Hát minden tetszett.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 117295 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 117295 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-03-07 18:00:49 erotikus masszázs 1172955. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-03-07 18:00:49 erotikus masszázs 1172956. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-03-07 18:00:49 erotikus masszázs 117295
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
3
Ujjazni:
5
Beléptem, puszi puszi, majd cipő le, kabát le, és be a szobába. Evelyn egyedül rendel, így igazán otthon érezhettem magam. Mielőtt vetkőzni kezdtem volna a kezem kitakarta a gyönyörű ciciket, és egy kicsit ismerkedtünk. Nem bírtam magammal, ezért ledobtam a ruhát és Evelyn után mentem a fürdőbe, útközben a popóját fogdostam, ő meg nevetett. Amikor visszajöttem Evelyn állva várt, majd egymásba gabalyodtunk. Levette a köntöst, én meg lefektettem az ágyra. Széttárta a lábait, én meg levettem a harisnyát, és hát előbujt a puncus. Aki nem tapasztalta még meg az igyekezzen minél előbb. Gyönyörű, édes , nedves. Egybekötöttem egy kis ánusz nyalással is a dolgot, nem volt ellenére. Kedvesen sóhajtozott, de ennyit sikerült kiváltani benne. Utána már a felizgult állapotomban odaadtam neki a farkamat. Sajnos nem sokáig élvezhettem, mert annyira izgatóan csinálja a nyelvével, hogy mire észbe kaptam már késő volt., Evelyn nem veszi be mélyre, de ahogy mondtam a nyelve nagyon fürgén dolgozik a makkon. Hát így jártam, kézzel kiverte, azután letisztogatott, majd mellém bújt. Elcsépelt frázis, hogy jó beszélgetőtárs, meg, hasonló, de igazán kellemesen éreztem magam. Megjegyzem az apja lehetnék, de nem éreztette velem. Evelyn engedi az újjazást, ezt kihasználva a második kört így vezettem fel. Persze nem durván, hanem csak egy újjal izgattam a puncikáját, ami hamarosan nedvesedett, majd némi csókok után Evelyn birokba vette a farkamat. Most jobban tartottam magamat, majd egy kis idő után gumit rakott fel, és meglovagolt. Régen volt már hogy ilyen finom lovaglást kaptam. kedvemre foghattam a popóját, irányíthattam a gyorsaságot, a mélységet, símogathattam a ciciket, egyszóval mennyei volt. Elég sokáig zajlott ez a szeretkezés, mert részemről ez az volt, mígnem Evelyn jelezte , hogy kissé elfáradt, cseréljünk .Sikeresen átfordultunk misszibe, anélkül hogy kivettem volna a mézes csuporból a farkam, és most így folytattuk. Közben loptam egy két csókot is. Evelyn csókja finom, nem smároló, habár én lehet hogy szerettem volna, de majd legközelebb. Miután éreztem hogy lassan jön a vég, még szorosabbra vettem a figurát, és a gumiba lőttem a maradék erőmet. Miután megpihentem rajta, szétváltunk , letisztogatott, és némi csevegés után a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrát, lehet majd egy nfvsz lesz a következő alkalomkor. Nagyon izgató a szeme.
Rózsacsokor
panda5 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jól éreztem magam. Evelyn egy csúcs szolgáltató , egy kedves, szórakoztató nő, akihez bármikor elmennék egy csevejre, meg másra. Nem mellesleg egy kifogástalan alakú szép lány. Gyönyörű lábak, még szebb popsi. és hogy mosolyog, az mindennél többet ér. Az hogy a második menetre nagyon gyorsan készen voltam, az csakis ennek tudható be. Ilyen lány mellett nem létezik hogy nem fog felállni a farok. Remélem még találkozunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-03-07 20:45:46
Ratula jó a stílusod , érdemes volt olvasni , ajánlom másnak is.

2023-03-07 19:10:50
Nagyszerű írás, persze nem véletlenül. Az összkép különösen tetszett. Gratula nektek.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

felejthetetlen: 32db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 36db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 45db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,