Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Eszter a boszi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-22 09:58:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eszter a boszi +36302343020 121020 szexpartner

Majomcsapda a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Eszter a boszi hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
Egyeztetés
Telefonon kerestem. Régóta húzódott az egyeztetés, sokszor nem sikerült megállapodnunk, hol nekem nem volt jó, hol csak páros programra lett volna lehetőség. Mindenesetre most szerencsém volt, pont volt rám ideje Eszternek, és nem is voltam messze a tetthelytől, így kocsiba ugrottam, és indultam is. A fontos információkat már tudtam, így ezekre nem kellett külön kitérnünk.
Megközelítés
Nem egy belső része a kerületnek, de mivel épp a közelben voltam, nekem nagyon is megfelelt. Parkolni mindig van hely, fizetni sem kell érte. Javaslom a gépjárműves megközelítést. A tömegközlekedést nem tudom, de láttam a tó túloldalán egy villamosjáratot. Talán egy busz közelebb is jár, de szerintem nem túl gyakran. A házszám ki van írva, eltévedni nem lehet.
Helyszín
Amerikai konyhás nappali ággyal, fürdő WCvel egyben, valamint egy másik szoba, aminek csak kívülről láttam az ajtaját. Félhomály van, de Eszter kérésre simán csinál világosságot (tekintettel arra, hogy igen csinos teremtés, én ezt kértem is).
A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdő, szájvíz, nagy törölköző. A fürdő kijáratnál nagy tükrös beépített szekrény, legközelebb kihasználandó. Mondjuk kéne olyan tükör, ami engem csak deréktól lefelé mutat, nem rontanám el az összképet ;).
Eszter a boszi külseje
Eszter egy csinos hölgy, a felrakott képeinek teljesen megfelelő. Csodás cicik, kerek popsi, hosszú combok... bár azt mondta, hogy most hízott kicsit, nekem nem sikerült megtalálnom ennek nyomait a testén, minden feszes és kívánatos. Nekem az arca is tetszett, huncut szemei vannak. A kor ugyan nem ellenőrzött (és tudom, hogy nem ildomos szóvátenni), valamint matematikailag is igaz a 36+, de Eszter nem 36 éves és két hónapos. De hát ez legyen a legnagyobb problémám (szerencsére valóban ez lett az).
1. Eszter a boszi +36302343020 beszámoló Budapest 121020 erotikus masszázs
3. Eszter a boszi +36302343020 beszámoló Budapest 121020 erotikus masszázs4. Eszter a boszi +36302343020 beszámoló 2024-03-22 15:39:02 erotikus masszázs 1210205. Eszter a boszi +36302343020 beszámoló 2024-03-22 15:39:02 erotikus masszázs 1210206. Eszter a boszi +36302343020 beszámoló 2024-03-22 15:39:02 erotikus masszázs 121020
Action
Fürdés után Eszter már meztelenül várt, megkérdezte,szeretnék-e inni. Ekkor már nem szerettem volna, inkább kis világosítás után az ágyra heveredtünk. Mivel félénk és gátlásos vagyok (meg lusta is), így rövid ismerkedés, simogatás, és néhány szájrapuszi után Eszter megkért, hogy dőljek hanyatt, tegyek egy párnát a fejem alá, engedjem el magam, és élvezzem a történéseket és a látványt. Majd a lábaim közé heveredett. Miközben kigúvadt szemekkel néztem a munkálkodását, és kapaszkodtam a maradék önfegyelmembe, hogy ne élvezzek azonnal, realizáltam, hogy ezúttal nem lesz kegyelem. Szerintem te ki tudsz kétszer facsarni - mondtam Eszternek, aki csak kacsintott, és bólintott (a szája ugyanis éppen tele volt). Három másodperccel később már robbantam is.
Eszter és az utódok a fürdőbe távoztak, majd beszélgettünk, és simogattuk egymást. Kis idő múlva Eszter szólt, hogy ha dobok egy gyors zuhanyt, folytathatnánk. Dobtam. Folytattuk ahol abbahagytuk, Eszter fáradhatatlanul szopott, többször is a határon voltam, de sajnos másodszor már nem sikerült elmennem. Pár éve még simán ment volna :(.
Az időm lejártával könnyes búcsút vettünk egymástól. Az óra rólam és nekem szólt, de hát ezért is mentem. Kiváló élmény volt.
Elszámolás
Az infók nyilvánosak, a megadott számú rózsaszálat adtam oda a végén.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Azt kaptam, amiért mentem. Eszter maximálisan rám figyelt, és a szája egy álom. Hab a tortán, hogy még beszélgetni is lehet vele. Felfrissülve távoztam tőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eszter a boszi szexpartner beszámolójáról


2024-03-24 23:14:46
Jobban részletezhetted volna a francia tudását, nyelvjátékot, mennyire volt aktív aktus közben!

2024-03-23 02:48:47
Teljesen jó, információkban bővelkedő episztola lett ez .

2024-03-22 22:53:53
"Szerintem te ki tudsz kétszer facsarni" legjobb rèsz. Vártam a vègèn a sikert, most nem de amúgy ne add fel mert legközelebb sikerülhet. Ha ahogy írod többször is a határon voltál akkor valójában csak az idő volt az ellenfeled ès nem saját magad. Mindenkèpp próbáld meg Eszterrel újra, ha fontos neked ez a kètszeri èlvezès. Hajrá legközelebb M.Csapda!
Mutasd mindet

FunkciókEszter a boszi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-12-16) : Kingus és Eszter elkezdett franciázni felváltva. Később váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Kingus a számra ült és Eszter folytatta a franciát.

(2023-10-17) : Próbáltam tartani a fejét lent, nem ellenkezett. Mivel nem tudtam mik a határok, mit lehet, mit nem vele, csak azt hogy szereti ha enyhén dominálják, próbálkoztam...

felejthetetlen: 6db
(2024-02-11) : Arra kértem, várjon a mosdó ajtaja előtt letérdelve és én egyből tegyem a farkam a szájába. Ezt furcsálva, de teljesítette, a kis huncut mondjuk azért tett egy párnát a térde alá, de ez semmit sem rontott az összképen.

(2023-12-01) : Mire az amatőrök kijátszották magukat, jöttek a profik. Hüüü, igen. Ez a francia nem barátnős. Eddigi életem legkeményebb szopás következett. Fejét fogtam, szorítottam, néha a haját tekertem a csuklóm köré és húztam, nyomtam a farkamra. Egyszer még a lábammal is átkulcsoltam. Semmi, gyerekjáték. Mosolyogva, nevetve jött fel levegőért. Tudtam én, hogy nincs nagy pömpölőm, hiába mondták. Imádom ha köpködik a brét és verik közben, ez is pipa.

(2023-10-19) : Először csak szépen, lassan verni kezdte majd egy nagy adag nyàlat csorgatott a farkamra. Ezután bekapta majd először úgy szopott, hogy közbe a szerszámot verte. Én szeretem ezt főleg ha jól csinálják és hát ő ebben igencsak jó.

nagyon jó: 4db
(2024-04-19) : Hosszan kényeztette Játékost, kéz nélkül, néha rámart a golyókra,hagyta hogy rászorítsam a fejét,hosszan nem panaszkodott tette ahogy egy órás barátnőnek illik.

(2023-12-22) : Bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott, közepesen mélyen bekapva a brét. Na de hol marad az, amit az „imádom ha mélyen ledugod a farkad a torkomba” szlogen ígér? Összefogtam Eszter hosszú haját, a csuklómra tekertem,

(2023-11-20) : Szó mi szó tènyleg jó dolgom volt, egy újabb gumicserèt követően jöhetett a nekem új lány, Eszter. Szemből is dugtunk, így kezdtük, de a legemlèkezetesebb az volt mikor hason feküdt ès úgy dugtam. Mert mellettünk volt Jázmiiinèk duója, ès elèrtem Jázmiiin punciját, azt simizhettem, ès nedvesnek èreztem. Mèg Jázmiiint elraboltam mert nagyon megkivántam így egy sokadik gumicsere után szemből dugtam.

: 3db
(2024-01-16) : Elsőre sikerült elmennem a szájában kb 5 perc alatt. Utánna kis pihenés. Rákérdeztem, hogy viszonozhatom a kényeztetést. Zöld utat kaptam igy nyalakodtam kicsit.

(2023-11-09) : Gumit húztunk és Eszter egy kis lovaglással kezdett. Nagyon jól csinálja, tövig fogadta a farkam, közben markoltam a popsit és mellét felváltva. Volt itt gyors vágta és lassabb lovaglás is,

(2023-09-11) : Szép lassan lejjebb csúszott, és elkezdett franciázni, elég hamar életet lehelt belém, párszor tövig eltüntette, úgy éreztem, itt az idő, most már ráfoghatok a fejére, és átvehetem az irányítást. Egyből vette a lapot, hagyta magát, tökéletesen partner volt, nem zavarta, ha rajtatartottam a fejét, azért volt, hogy kicsit abbahagyta,