Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Dyna

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-02-26 17:22:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
1


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dyna +36306817009 93489 szexpartner

dugo a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Dyna hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, valószínűleg Vele beszélhettem, de a lakásban dolgozik telefonos kisasszony is mint később megtudtam. Könnyen egyeztettünk az általam kért időpontra, korrekt tájékoztatást kaptam a tisztelet díjakról, megbeszéltük, hogy egy órát maradok.Címet pontosan megkaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi út...Kell-e még bármit is írnom? Parkolás nem könnyű, de ingyenes, pici sétát be kell kalkulálni az autós kollégáknak, BKV szintén néhány perc sétát igényel.
Helyszín
Új lakópark 2. ütemének épülete, középső szintek egyike.Több szobás lakás, több kolléganővel, de senkivel sem találkoztam, tehát diszkrét, pedig férfi cipő is volt az előszobában. Fürdő tiszta, kád zuhany függönnyel, közepes tus fürdő választék, szájvíz rendelkezésre áll. A tetthelyen félhomály, szoba inas a gúnyáknak, masszázs ágy, valamint egy kétszemélyes, mélyen álló ágy ami olyan kemény hogy azt hittem belehalok, különösen missziben a térdem már szinte fájt.
Dyna külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Ahogy beléptem, a szemüvegem totál párás lett, úgyhogy rögtön nem tudtam szemügyre venni a hölgyet...magassarkú, fekete combfix harisnya, és valami felső volt rajta, ami kiemelte kebleit. Doktor bácsi segített hogy nagy legyen, lábak formásak, popó kemény, és kerek. Arca szép, érdeklődő tekintettel, de a kiírt kornál biztosan több, de engem ez nem zavar, ha minden egyéb rendben van .Itt pedig ez a helyzet.
1. Dyna +36306817009 beszámoló Budapest 93489 erotikus masszázs
3. Dyna +36306817009 beszámoló Budapest 93489 erotikus masszázs4. Dyna +36306817009 beszámoló 2018-02-26 17:22:29 erotikus masszázs 934895. Dyna +36306817009 beszámoló 2018-02-26 17:22:29 erotikus masszázs 934896. Dyna +36306817009 beszámoló 2018-02-26 17:22:29 erotikus masszázs 93489
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Megérkezés, cipő, kabát le, utána szobába be. Rögtön beszélgetni kezdtünk a legextrémebb kalandjáról, de előtte törölközőt kaptam, és el fürdeni. Utána én a derekamra tekert törölközőben feltettem őt a masszázs padra, levette a felsőt, és elém tárultak a cicik, amiket kezelésbe, és nyelvelésbe vettem. Bimbók keményedtek, ahogy a katona is lépdelt a ranglétrán előre. Sajnos a kiírttal ellentétben csók nem volt elérhető, ezért közös erővel levettük a bugyit, cipőt, harisnyát, én térde ereszkedtem, és elkezdtem kényeztetni a punciját, ami igen jól fogadta közeledésem, és tulajdonosának is tetszett a dolog, mert fogta a fejem, és hamarosan elröppent...Ettől a katona elérte az ezredesi rangot, amit leellenőrzött egy finom franciával. Ágyra kértem, 69 -ben folytattuk, én voltam alul, és már éreztem hogy nem csak a farkam, hanem az ágy is rohadt kemény . Gumit kértem, amit nekem kellett felaplikálnom, ami azért nekem nem könnyű, de megtörtént, és indult a missszi. Újabb találatot vittem be, majd paci, szemből , és fordítva, utána javasoltam újra a padot, ahol ismét szemből döngettem erősen, aminek egy újabb orgazmus lett a vége Nála, állva dogy, majd szemből állva dugtunk vadul, leizzadva, de itt is bevittem egy hatalmas tust! Közben elmesélte az extrém kalandját, amit felidéztünk, és Ő újra élhette, én meg élveztem, hogy élvezi. Vissza az ágyra, gumi le, francia, remegek, kérem hogy a ciciken legyen végem, begyorsít, és nincs visszaút...az ovi a ciciken landol, elég nagy csoport volt. Tisztálkodás, dumcsi újabb zuhany a részemről. Puszival búcsúzunk egymástól.
Elszámolás
A telefonban elmondottaknak megfelelően a végén diszkréten a komódra helyeztem az összeget, amely 10 % -al kevesebb, mint az iparági átlag.
Rózsacsokor
dugo nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Itt bajban vagyok: Jó volt, öröm volt érezni örömét, de mintha mégis egy fátyol lebegett volna közöttünk, de lehet ez csak az első találkozásnak köszönhető.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dyna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókDyna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-09-06) : Egymás előtt állva ölelkeztünk, ismerkedtünk egymás testével. A videói alapján DT és egy órás program benevezése mellett döntöttem. Egymásra hangolódás után gummer fel és jöhetett a DT.

(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 3db
(2019-08-01) : Az összebújás részletei leírásának témakörével elértem beszámolóm sarkalatos kérdéséhez, hiszen azt egy többek szempontjából népszerűtlen, s kritizált gondolattal kezdem.

(2019-05-16) : Elsőként egy változatos francia ában részesültem, közben kezeimmel felfedeztem a kemény popsiját, combját, punciját. Az utóbbi nagyon jól reagál kellően nedvesedik és isteni. Mivel nfvsz nincs de annyira jól csinálta, hogy nem is akartam sokáig bírni, mert mind a látvány és az adott pillanat kihozta belőlem az utódokat.

(2018-09-22) : De hiába kérésem, Sendy ráfogott a családi ékszerre és az én ténykedésem csak az ismerkedő, körbenyalós, mélytorkos, zacsikényeztetős érzéki franciája után következhetett.

: 20db
(2020-11-19) : Még a lábaimat is felhúzatta velem, hogy jobban hozzáférjen azokhoz a részekhez, ahol más még nem nagyon járt. Miután szerettem volna meghálálni a csodás élményt, kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjam kényeztetni simára borotvált punciját. Megkérdezte, hogy nem zavar-e a spriccelés? Persze, hogy nemet mondtam, hiszen ezért jöttem. Viszonylag gyorsan sikerült őt csúcsra járatni, megjött az eredménye, akkor még csak egy kis mértékben.

(2020-10-11) : Egyik lábát felrakta a mellettünk lévő ágyra. Így terpesztett, én kéjesen, gyorsuló ütemben izgattam nedves puniját, ő pedig szinkronban a farkam verte. És jött a csoda, hangosan élvezett, vállamra borult. A markomba nagy mennyiségű spricc zúdult puncijából, majd le a parkettra. Törcsit dobtunk rá , nehogy a nagy hévben üzemi baleset történjen.

(2020-06-11) : Egy ideig élvezkedtem, majd kértem, hogy forduljon rám, mert közben szeretnék én is örömet okozni. Mosolyogva beleegyezett, így 69-ben folytatódott a randi.