Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2016-03-05 09:17:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 77617

Bee-boy a 2016-02 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Tapasztalatom szerint Dorina a rendelési idejében viszonylag könnyen elérhető telefonon.
Nekem szerencsére már nem az első látogatásom volt Nála a mostani, s előző együttlétünk óta időnként levelezgettünk egymással priviben is.
Igyekeztem volna eljutni Hozzá már korábban is, de az egyeztetett időpontjainkat sorra megtorpedózta valami szerencsétlen, nem tervezett esemény.
Hogy biztosra menjek, már csütörtök kora délután hívtam, hogy miként alakul a jövő hete. Úgy tűnt akadály nélkül egyeztethetünk a jövő hétre, s le is stoppoltam a keddi napra a számomra legalkalmasabb, rendelési idő kezdeti időpontot, másfél órás időtartamra.
Miután most szerencsére már egyikünknek se jött közbe semmi, így a randinkig hátra lévő időben már nem is háborgattuk egymást. A korábbi meghiúsult egyeztetések alkalmával persze még időben, korrektül jeleztük egymásnak az akadály közbe gördülését.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Miután a találkahely a Nyugati közelében található, így tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető. Én autóval mentem, és minthogy most meglehetősen időben érkeztem, arra jutottam, hogy a környék perkálós megőrzési helyei közül a WestEnd-ében hagyom a paripát, s onnan gyalogosan cserkelem be Dorcicát.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A környék után, a kéjlak nem meglepően, egy régi körgangos, ám szépen karbantartott bérház egyik felső emeleti lakása. A feljutásban segít a lift, ami viszont, számomra meglepő módon, az udvarból nyílik. Célemeleten a lift és a lépcsőház közé esik az örömodú bejárata. A tipikus régi bérlakásba lépve azonnal a nappali-konyha részben találjuk magunkat, ahonnan közvetlenül nyílik a fürdő és a két szoba.
Az egész lakásban példás tisztaság és rend honol.
A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, bőséges tusfürdő kínálattal, átfolyós vízmelegítővel. Utóbbi nehezíti kicsit a pályát, de nekem nem volt nagyon zavaró. Szájhigiéniai termékek is bőséggel, bár most a fogkefét, legalább is előkészítve, nem találtam.
A kéjlakban Dorina nem egyedül praktizál.
Amelyik szobába Vele elvonultam…
… hát nem kicsi…
… ellenben meglehetősen spártai és funkcionális.
Ágy van benne…
… 3 is, szóval, ha akadnának jelentkezők, kényelmesen össze lehetne hozni ott egy kellemes orgiát is.
Akad ott még szekrény, fotel, asztalok, így hát biztos sikerül valahová ledobálni a göncünket.
Az akciónk színteréül szolgáló franciaágy könnyen beazonosítható volt a fekhelyek közül, mert az a melletti kis szekrényen voltak praktikusan elhelyezve az együttlét alap kellékei (zene modul, óra, óvszerek, stb.), az ágyon pedig az igényesen hattyúformába hajtogatott törülközőm, rajta egy kis kalória-bónusszal.
Dekoráció gyanánt egy-két domina játékszer figyelt a falon, no és az erotikus irodalom néhány gyöngyszeme volt akkurátusan elhelyezve itt-ott. Mindez valahogy szegényesnek tűnt ebben a nagy térben. Persze csak akkor érzékeltem ezt így, mikor Dorina néhány percre magamra hagyott a szobában, mert amint ismét velem volt, nekem a tudatom teljesen leszűkült Rá, s Rajta kívül nem igen voltak bármit is befogadni képesek érzékszerveim.
Ami talán említésre méltó módon hiányzott, az az volt, hogy sajnálatosan egyáltalán nem volt betükrözve játszóterünk. Ezt már csak azért is megemlítem, mert emlékeim szerint Dorina előző kéjkuckójában, ahol akadt az ágy mellett egy kis tükör, nos, ott Ő maga is előszeretettel és élvezettel mozizta böllenkedésünket.
Dorina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szerintem a fotói is beszédesek, de a valóságban azoknál sokkal szebb, jobb és több. Csodás, egzotikus, érzéki NŐ. Édes kis szexbomba. Csak a kellő hozzáértéssel kell kezelni, kibiztosítani és robban!
Formás, arányos test. Csodás hajkoronával keretezett, keletiesen egzotikus arc. Imádom az ajkait (is)!
Az istenien gyúrható, természetes mellei a Teremtő műremekei. Az érzéki kényeztetésre érzékenyen reagáló fincsi bimbóikkal hetykén kacagnak a gravitáció képébe.
Nálam a cicik le is buktatták, nem lehet e világi teremtmény! Szóval én nem is csapodár vagyok, hanem Harmadik típusú találkozások során, az intergalaktikus kapcsolatépítés jegyében feláldozva magam, szolgálom civilizációnk érdekeit az idegen létformák megismerésében.
Popsija is kéjes vágyakat ébreszteni képes, mérnöki mestermű.
Vénuszdombján a képzetlenebb MT-ak számára a szőrzetből fazonírozott kis nyílhegy mutat rá édes kelyhének legérzékenyebb pontjára. Hmmmmmmm, fincsi!!!
1.  +36 beszámoló Budapest 77617 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 77617 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 776175.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 776176.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 77617
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
5
squirt:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Egy-két perccel 11 előtt megcsörrentettem az utcáról, kaptam a kódot, amivel probléma nélkül bejutottam a kapun. Lifttel fel az emeletre, liftből kiszállva fordultam a megadott irányba, s felcsillanó szemmel célba is vettem az ajtót, ami előtt a fémrácsos biztonsági ajtó figyelmesen félig ki volt hajtva. Beléptem és egy nyolcvan éves nénikével találtam magam szembe. Elnézést kérve visszahőköltem, de a mami üldözőbe vett, „Ki maga, és mit akar itt?” kérdését utánam kiáltva. Villámgyorsan a lépcsőházba menekültem, majd miután felmértem, hogy szerencsére csak a bejárati ajtajáig tartott ki a mami rémülete, visszaosontam Dorci ajtajához. Szó, mi szó, balfék voltam, s elsőre egy ajtóval túltolt a lelkesedésem.
Az intermezzo után bebocsáttatást nyertem Dorinához. A lakásban jó idő volt, így vágykeltő csomagolásban fogadott. Az új ablakkeretes fotósorozatán látható bugyiban és azzal harmonizáló míderben, harisnyában és tűsarkúban.
Puszilkodtunk, átadtam az ajándékom, ledobtam a csizmám, s követve Őt a szobájába vonultunk.

Miután nem rég ünnepelte szülinapját, az Általa kedvelt Prosecco-t vittem ajándékba. Míg Ő pezsgős poharakat szervírozott, én hozzá vetkőztem, majd felbontottam a nedű palackját. Mértékkel töltöttem, s koccintás után a gyöngyöző italt kortyolgatva beszéltük át a közelmúlt történéseit.
Persze nem tudtam nem simogatni közben.
Aztán kis idő múlva kérdőre vont, hogy nem akarok fürdeni?!? Ám ez inkább kéjtől fűtött ösztökélés volt, mint elmarasztaló kérdőre vonás. Na és mondanom se kell, hogy akkor már nekem is erős késztetésem volt az akcióra tisztulás pipálására.

Megvallom őszintén, hogy miután Dorina a hétfői napon teljes inaktivitást mutatott, motoszkált bennem a remény, hogy talán a hosszúra nyújtott hétvégéje után velem fogja indítani a hetét. Ez oly annyira bejött, hogy az akciózásunk végén teljesen spontán, magától vallotta meg, hogy privátban sem szexelt az elmúlt napokban.
Ennek is köszönhetően egy szinte szusszanásnyi szünet nélküli, háromnegyed órás eszméletlen üzekedést nyomtunk. Az volt a csúcs benne, hogy szavak szinte el se hagyták az ajkainkat, hanem egymás rezdüléseire kihegyezett érzékekkel pörögtünk az eseményekben.
Már az első néhány perc után átvillant az agyamon, hogy ezúttal a történések kronológikus archiválása esélytelen lesz. Megpróbálom visszaadni belőle a tőlem telhető maximumot, de a tényszerű eseménynapló produkálását ne várja senki! Képtelenség!

A fürdőből jövet a szobaajtóban várt, s csókkal fogadott. Ezt az ágy mellett állva folytattuk, s iszonyúan jól csókol. Persze a kezeim kalandoztak közben, s rövid úton a mídertől is megszabadultunk. Végre gyúrhattam és csókolhattam a csodás melleit.
Na, nem sokáig, mert ahogy az ágy szélénél álltam, Ő az ágyon elém helyezkedve, elkezdte szopni ágaskodó farkamat. Ezt is eszméletlen jól tudja csinálni (még most megírni sem vagyok képes lankadt farokkal). Változó intenzitással és technikával, kéjes élvezettel és átéléssel szopja és nyalogatja. Nem hanyagolja a zacsit sem, s játszi könnyedséggel nyeli el koppanásig is. Ezután elterültem az ágyon, a fejem alá párnákat gyűrtem, hogy kényelemben élvezhessem a látványát is, amint habzsolja a farkamat tovább. Lendületesen mélytorkozott, de mivel a kényszer Nála nincs listán, ezért a fejére szinte csak simogatásként fogtam rá.
Feljebb emelkedett, letolta a bugyiját, majd csókolóztunk, s a nyálától lucskos farkamra rászorítottam finom puha kebleit.
Ahogy dugtam a didkóit, farkam elő bukkanó hegyére rá-rácuppantott.
Aztán gyors rosálással fordítottunk a szereposztáson. Ő feküdt el viszonylagos passzivitással a fogadó oldalon és én elkezdtem szopni, nyalni a punciját. Közben simogattam, gyúrtam ahol értem, cickóját, popsiját. Erősödtek a nyögései, s elkezdtem ujjazni is. Ahogy a csiklóján rezegtettem nyelvem, s a G-pontját masszíroztam ujjaimmal, egyszer csak sikerült mattolni, s visítva, spriccelve elélvezett.
Pici szusszanást kapott, de utána ismét az én orális kényeztetésem következett. Ebből sincs meg minden, csak a merevlemezembe égett részletei. Az egyik ilyen jelenetben én feltérdelve, Ő előttem négykézláb, s azt konstatáltam, hogy mennyire optimális a kettőnk közötti huszonegynéhány cm-es magasságkülönbség, mert miközben lelkesen tövig nyeldeste farkamat, én meg kényelmesen képes voltam belenyalni fenekének vágányába, de még éppen a nunijába is. A másik pillanatban pedig már megint a hátamon vagyok elterülve, Ő szorgalmasan szopik, majd egyszer csak határozott mozdulattal még széjjelebb löki amúgy is szétterpesztett lábaimat, hogy faromat is birtokba vehesse. Aztán ahogy egyik kezecskéjével finoman gyömöszöli a lécemet, közben felváltva lefetyeli ánuszom, s szopogatja golyóimat.

Valamikor itt éreztük elérkezettnek az időt az óvszer felpattintására. Kaptam az ukászt, hogy most nagyon kell bírnom, mire biztosítottam Dorcit, hogy szándékom szerint nagyon meg fogom pakolni. Megint bajban vagyok a sorrendiséggel, mert ahogy a kontrollt elvesztettük az elején, továbbra sem éreztük szükségét, hogy neki álljunk előkeríteni.
Így aztán már nem is tudom, hogy milyen figurával indítottunk, de volt, amikor szemből toltuk, ahol úgy indult a tosziga, hogy a dereka alá karoltam, Ő pedig nyújtott karjaival a háta mögött kitámasztva feszítette magát dugattyúmnak. Majd egymásra rogyva, csókolózva, melleit gyúrva és csókolva, férfias pocakommal csiklóját masszírozva köpültem tovább. A hatás megint csak Dorina imádott, egyre fokozódó nyögdécselése, hánykolódása, majd megfeszülése, és spriccelő orgazmusa volt.
Persze fel se vetődött benne a rápihenés gondolata, hiszen nagy tapasztalatú élvezet vadászként ismeri a régi iparos mondást: addig kell verni a farkat, amíg merev!
Rátorkozott jól öltözött farkamra, s már nyeregbe is pattant. Tehetsége nem csorbult ebben a formációban sem legutóbbi látogatásom óta. Ekkor az elém omló gyönyörű kebleit imádhattam, majd miután fordult rajtam, és háttal ült belém, s ráadásul rutinosan úgy, hogy a lábait az enyémeim alá fűzte, onnantól a formás fenekét és a farkamra tolattyúzott punciját mozizhattam premier plánban.
Közben, vagy a végén újabb spricc, majd oldalvást fektettem, a felül lévő lábát a testéhez felnyomva belenyaltam édes csuprába. Lucskos kelyhe maga volt a telhetetlenség, feltérdeltem hozzá és dugtam cefetül, ujjaimmal pedig a csiklóján citeráztam. Csodás látvány volt, ahogy a lepedőt markolászó Nőt ismét a fröcskölő kéjbe hajszoltam.

Úgy sejtem, hogy ennél a pontnál jutott arra az elhatározásra, hogy kivégez. Hanyatt döntött, megszabadított védőfelszerelésemtől, s lecsapott a farkamra. Szopott, mint egy halálra ítélt nimfomániás. Közben a kezem után nyúlt, s tarkójához húzta. Beletúrtam az izzadtságtól csapzott hajába, s most már az Ő akaratával kényszerfranciáztattam. Csípőből mozogva dugtam a száját, miközben felülről rátartva, időnként a torkában pihentettem meg makkomat.

Viszont az én elképzelésem szerint még nem a finálé következett, hiszen hátulról még nem pakoltam meg. Ezt megemlítettem és már mozdultunk is a hiányosság pótlására. Az ágy mellett állva felpattintottam az óvszert. Dorci az ágy széléhez kihúzódva elém pucsított, s én beléhatoltam. Botorság is lett volna ezt a látványt kihagyni. Észveszejtő kerek feneke van. Aztán lenyomtam teljesen az ágyra, s az összezárt lábain ülve folytattam a hátulról történő dugását, míg össze nem „pocsékolta” a lepedőt alattunk.
Ezután kezdtük újra az elejéről. Szemből, nyújtott karjaival kitámasztva magát, csípőjét megemelve tolta Magát a farkamra. Persze ehhez már nem volt kitartóan energiánk, s a misszit a legújabb képein is látható széttárt lábas variációban folytattuk, mikor is hol én nyomtam testéhez le a lábait, hol Ő húzta azokat Magához, s a felszabadult kezeimmel melleit, csiklóját izgathattam, vagy éppen úgy szopta ujjaimat, mint ahogy korábban a farkammal tette. Közben ismét kezdett egyre artikulátlanabb lenni a hangja, s épp arra készültem, hogy a hüvelyéből kikapott farkamat megrezegtetem a csiklóján, ám alig, hogy összeértek makkjaink, azon nyomban eltaszította őket egymástól lüktető spriccelése.

Na, ekkor gondoltam én úgy, hogy véget kell vetni ámokfutásunknak. Farkamat kibiztosítva felálltam az ágyon és kényszeres mélytorkoztatással a szájában végeztem be történetünket. Édes megsemmisüléssel omlottam össze és rogytam le az ágyra. Dorina nem kapkodott, óvott és eltakart, majd amint látta, hogy maradt bennem élet, az örökítőanyagomat egy törlőkendőbe ürítette.

Negyed óra, húsz perc lehetett még hátra randink tervezett idejéből, s mondta, hogy maradjak nyugodtan hason fekve, mert kapok egy kiadós masszázst. Aggodalmaskodtam picit, hogy nem kellene-e inkább a fürdőbe elvonulnom, de azt mondta, hogy az idejét Ő osztja, s nem kell kapkodnunk, ez is bele fog férni. S kaptam egy valóban szakszerű és alapos, olajos masszázst, talpaimtól a nyakamig, kézfejeimig. Közben jókat dumáltunk mindenféléről. Aztán véget ért a masszázs, de mi egymást simogatva csak beszélgettünk tovább.

Na de az idő csak nem állt meg, így hát miután pótoltuk a vízháztartásunkban kialakult veszteségeket, Ő kilépett a szobából, hogy felderítse, hogy szabad-e a pálya, s mehetek-e fürödni. Nos, a résnyire nyitva maradt szobaajtón keresztül ekkor hallottam egyedül a kolléganője hangját. Visszajött, s miután épp nem volt lehetőség a fürdőre rárepülnöm, visszatelepültünk az ágyra. Ott folytattuk, ahol előbb abbahagytuk. Dumcsiztunk tovább, miközben ujjaink egymáson kalandoztak. Igazság szerint a receptoraim kezdték ismét Dorina rezgéseit jelezni, de ha esetleg jól is éreztem, s rámozdultam volna az édes NŐ jeleire, az már tényleg inkorrekt lett volna.

Kis idő után szabad jelzést kaptam a fürdőbe, lecsapattam magam, öltöztem, puszilkodás az ajtóban és léptem. Már az utcán konstatáltam, hogy bruttó egy órát kaptam ajándékba Dorcitól. Egyikünk se rohant és élveztük egymást. Köszönöm, Te Csoda-Gésa!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A kiemelt minőséget képviselő Örömangyaloknál szokásos átlag csokrétát még a randink elején az egyik asztalon elhelyeztem, s az a távozásomig ott pihent.
A fent leírtak alapján, talán ha nem említem is nyilvánvaló mindenkinek, hogy messzemenően megérte ezzel a csokrétával Dorinához ellátogatni.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nálam Dorina Istennővé magasztosult!
Aki tisztában van az adatlapjával, az nyilván levette, hogy olyan dolgokkal is megajándékozott, melyek nem szerepelnek szolgáltatásként az étlapján. S ami nincs egy Hölgy étlapján, az nem is kérhető Tőle, nem is követelhető Rajta!
Én se kértem, csak működhetett valami köztünk, és kaptam. Ajándékul!
Kaptam, mert maximális ápoltsággal, figyelmes imádattal és tisztelettel kerestem fel!
Jómagam nem vagyok az a férfi, aki után cikk-cakkban pisilnek az utcán a nők, ám miután figyelmesen, értő imádattal érintettem meg Dorina testét és lelkét, úgy szeretkezhettem Vele, mint egy vérmacsó, domináns kan, s ahogy Ő maga is írja, randinkról diadalittas Oroszlánként távozhattam.
Így volt!

Tudom, de legalábbis remélem, hogy ezzel Tisztelt MT-k, zömében Ti is tisztában vagytok. De ha már csak egy olyan társunkhoz is eljut ez az üzenet, akinek ez eddig nem volt nyilvánvaló, de most elgondolkodik ezen, és változtat a jó irányba az eddigi hozzáállásán, akkor már megérte, hogy leírtam! ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2016-05-17 15:57:44
ez egy remek beszámoló egy tökéletes randiról :)

2016-04-07 10:34:44
Zseniális hölgyemény. :-) Részletgazdag és stílusos leírás erről a fergetegről.

2016-04-07 10:34:44
Zseniális hölgyemény. :-) Részletgazdag és stílusos leírás erről a fergetegről.

2016-04-07 10:34:44
Zseniális hölgyemény. :-) Részletgazdag és stílusos leírás erről a fergetegről.

2016-03-08 16:14:28
Megemelem a nem letezo kalapom. Egy lenduletes legyott izlesesen megorokitve. Dorina a vendeglatasban szuper, te az irasban. A tobbi legyen a ti titkotok :-)
Mutasd mindet