A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2015-12-18 05:53:09

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 75503

Felhőtlenphil a 2015-12 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Hát, ez érdekes volt. Egy lány ismerősömmel, nevezzük mondjuk Desdemónának (továbbiakban: Dézi) – akivel korábbról igen behatóan ismertük egymást – beszélgettünk, hogy milyen izgalmas lenne közösen megcsinálni egy ismeretlen csajt. Szó szót követett, míg végül elkezdtünk nézelődni a beszámolón, majd igényeink, vágyaink közös metszeteként kiválasztottuk Dorinát. Az egyeztetést én bonyolítottam, telefonon és üzenetben. Dorina lelkes volt és nyitott az ötleteinkre, úgyhogy flottul ment az előkészítés.
Megközelítés
Taxival mentünk, a sofőr simán odatalált a címre, de ehhez amúgy sem kellett nagy tudomány, mert a minden sarkon utcanév-tábla van kihelyezve, az épületeken pedig házszám. Aki megjegyzi a Dorinától kapott koordinátákat (nekem elsőre nem sikerült, de időben mentünk, és arrébb sétáltunk pár épülettel), annak nehéz eltéveszteni.

Egyébként tipikus belváros: tömegközlekedés van, parkolóhely nincs.
Helyszín
Egy régiebbi építésű ház diszkrét lakása. Nem ultramodern, de ízlésesen berendezett, a célnak tökéletesen megfelelő, tiszta ingatlan. A fürdő jól felszerelt, szintén makulátlan. Én legalábbis egyetlen makulát sem láttam.

A tetthelyen nagy franciaágy, mellett kanapé, a falnál (vagy a falon?) keskeny tükör. Ilyenkor már korán sötétedik, de Dorina nem menekült az óvó félhomályba, hanem gondoskodott a szükséges világításról, hogy a vizuális élmény is tökéletes legyen.
Dorina külseje
Dorina alacsony, nőiesen formás, nem zörögnek a csontjai, ugyanakkor kemény húsú lány, szép nagy cicikkel, barna hajjal. Arca kerek, eleinte félszeg mosoly, majd pár ismerkedő, jégtörő mondat után kacér kíváncsiság ül ki a pofijára. Száját pirosra rúzsozta, már az elején sejtettem, hogy az ajkai között jó helyen lesz a farkam.

Dézi Dorinához hasonló alkatú, hihetetlen szexuális kisugárzással megáldott, perverz, mindenre képes kis nimfa. Kemény feneke, cibálnivaló, hosszú fekete haja, mocskos tekintete van.

Dorina fehérneműben egy üveg borral várt minket. Koccintás után Dézi engedélyt kért, hogy gyorsan letusoljon és átöltözzön. Mikor visszajött, akkor már az ő testére is iszonyatosan dögös fehérnemű simult, hozzá vérbeli kurvás, faszállító magassarkú.
1.  +36 beszámoló Budapest 75503 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 75503 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 755035.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 755036.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 75503
Action
Amikor visszatértem, a két lány már állva smárolt az asztal mellett, de nem ám finoman, barátnősen, hanem félig nyitott szájjal, látni hagyva, izmos nyelveik miként birkóznak egymással. Átkaroltam őket, hol az egyikükkel, hol a másikukkal, hol mindkettőjükkel csókolóztam egyszerre, míg ha néhány pillanatig szájon kívül rekedt egy-egy nyelv, az a nyakamon, fülemen szánkázott. Dézivel már jól ismertük egymás perverzióit, de Dorina is nagyon gyorsan felvette a tempót. Ha lehet, még hevesebben, erősebben csókolt, néha már-már úgy éreztem, hogy a nyelvét összecsomózza a hangszálaimmal.

Bebotladoztunk a hálóba, ahol a két lány, szinte egyszerre bukott rá a csigaházra. Először szimultán szánkáztatták ajkaikat a farkamon, majd Dézi eszeveszett módon franciázni kezdett. Nem tudom, hogy Dorina nyelni tudott-e a látvány hatására, de kérésemre köpni igen, így néhány percen belül nyálban úszott a farkam, a zacskóm, de lassan a lepedő is. Helycsere után Dorina kapta be a faszom. Belemarkoltam a hajába és ütemesen dugni kezdtem a száját, miközben Dézi izmos nyelvével a fenekemet kényeztette. Erre azt hiszem már én is bedurvultam kicsit. Mivel az ő határait ismertem (nincs neki olyan), ezért az ő torkán lelkiismeretfurdalás nélkül ledugtam a hímvesszőmet. Miközben Dézit négykézláb kényszerfranciáztattam, addig a mellém térdelő Dorinával csókolóztam, de nem sokáig, mert ő is ihletett állapotba került. Hanyatt feküdt, fejét lelógatta az ágyon, és kérte, hogy úgy franciáztassam. Nem kellett kétszer mondani. A tükör elé rendeztem őket, és amíg Dorina szájában járt a farkam, addig Dézi Dorina széttárt combjai közül előcsillanó csúnyáját nyalta. Fantasztikus látvány volt, ugyanakkor kicsit kényelmetlen volt előrehajolva, beroggyasztott lábbal mozogni, ezért amikor már nem bírta a combom, kértem, hogy lépjünk tovább a forgatókönyvben.

Amíg Dézi felvarázsolta rám a gumit, addig Dorina hanyatt helyezkedett és jó vendéglátóként széttárta a combjait. Nem sokkal azután, hogy behatoltam, egyik kezével már a fenekemet fogta és diktálta a lökéseim frekvenciáját. Dézi magát ujjazta, de Dorina biztatására a szájára ült és alaposan kinyalatta magát, miközben vadul csókolózott velem. Ebben a szituációban már Dorina nem tudott úgy helyezkedni, hogy továbbra is adja az ütemet, így lassíthattam az tempón. Nem sok időm maradt a szusszanásra, mert Dézi teljesen bepörgött a látványtól, hogy egy másik lányt dugok, ezért gyors gumicsere után jussát követelve négykézláb felém pucsított, szabályosan felnyársalta magát és úgy lökte hátra a fenekét, hogy alig győztem ellent tartani. Úgy csattogtak a golyóim az ölén, hogy csak azért nem hallották a szomszéd utcában is, nyögései elnyomták a csatazajt. Néha bele-belenyalt Dorina puncijába, de már annyira extázisba jött, hogy nem tudott odakoncentrálni, úgyhogy inkább a hajánál fogva hátrahúztam a fejét, hogy puncilével kevert, nyálas száját csókolhassam, amíg a csúcsra nem ért

.
Mivel nem azért jöttünk, hogy egymással keféljünk, nem akartuk kizárni Dorinát sem a játékból, ezért amikor a sorozatos élvezéstől Dézi kicsit elernyedt, megint gumit cseréltünk és vele is kipróbáltuk, hogyan csinálják tavasszal a kutyák. Dézi nem bírt magával, tétlenkedés helyett Dorina alá csusszant és hol őt nyalta, hol az én golyóimat, hol pedig kierőszakolta, hogy pár pillanatig Dorina nunája helyett az ő szájában zakatoljon a farkam. Több, mint fél órája dugtunk eszeveszett tempóban, én már nem bírtam tovább, lehúztam a gumit és búcsúzóul addig franciáztattam a két lányt, mígnem Dézi szájába nem élveztem.

Hányszor olvastam már, hogy valamelyik szerző azt írta, hogy remegő lábakkal hagyta el a tetthelyet… Hát most én rendesen elfáradtam, pedig csak egy menetben teljesítettem. Dézi teljesen megőrült ettől a szituációtól, Dorina pedig rutinos vendéglátóként tökéletesen szállt be a buliba, minden perverzióban partner volt. Pompás lány, első osztályú vendéglátó!
Elszámolás
Egyszerű a matek: két ember, két átlagos méretű csokor, ami összességében már nem kevés, de a különleges élményt kár lett volna kihagyni.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Dorina a vendég(ek) előre tisztázott igényeihez ésszerű határokon belül tökéletesen alkalmazkodó hölgy, aki úgy tűnt, hogy jól érezte magát ebben a különleges (legalábbis számomra különleges) felállásban is. Leste és teljesítette minden perverziómat, és egy másik lány közeledését is jó fogadta. Álmodni sem tudtunk volna jobb vendéglátót.

Dorina, köszönjük ezt a különleges karácsonyi ajándékot!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2018-12-29 12:41:59
De nagyon jó, hogy véletlenül megtaláltam ezt a remek beszámolót! Te aztán tudod élvezni az életet és külön öröm, hogy írásoddal minket is remekül elszórakoztatsz.

2016-04-07 16:05:08
Dézit megismerném én is szívesen:) Így kell ezt csinálni:) Szuper lehetett:)

2016-04-07 16:05:08
Dézit megismerném én is szívesen:) Így kell ezt csinálni:) Szuper lehetett:)

2016-04-07 16:05:08
Dézit megismerném én is szívesen:) Így kell ezt csinálni:) Szuper lehetett:)

2016-03-08 11:47:18
Beszarás milyen élmény lehetett, nem semi, irígylem a fickót
Mutasd mindet