Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2015-09-16 14:38:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 72735

Delet a 2015-09 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, természetesen ő kezeli a telefont.Hangja kedves, aranyos.Már így rá is esett a választásom. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a környéken van parkoló hely, ami ott fizetős volt.Több kis utca is van, ahol lehet találni parkolót.De azért figyelni kell.Onnantól pedig pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebbi építésű a ház és nem a legmodernebb kívülről, de ez nem érdekel senkit.A lift sem a legmodernebb, de felvitt az x. emeletre. Maga a lakás rendezett, modern nincs agyonbútorozva, de tökéletes.A fürdőben kád van, függönnyel, pár tusfürdő, szájvíz...nem szenvedtem hiányt. Az ágyon kis szivecskés csokival várt...ami nem biztos, hogy a helyszín része, de egy aranyos gesztus volt tőle :)
Dorina külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Egy csinos kis szexi ruhában nyitott nekem ajtót, és egy magassarkú volt rajta.Kedvesen mosolygott egy két puszi és beinvitált a szobába.Sajnálom, hogy nincs kint arcos képe, mert nekem nagyon tetszett.Tökéletes az alakja, na és amikor elötted megy be a szobába....na az a kis csípőmozgás...beleharaptam volna a kis popójába :) Teljesen emgegyezik a hirdetésben látott fotókkal, bár élőben jobban érzékelhető.
1.  +36 beszámoló Budapest 72735 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 72735 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 727355.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 727356.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 72735
Action
Profi masszázs:
5
squirt:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Fürdést követően visszatértem a szobába, ő addig hozott nekem egy mini dobozos üdítőt :) Elkezdett simogatni, puszilgatni, amint én hátradőlve pihentem az ágyon.Egyre lejebb és lejebb ment, amíg végül rátalált az ezredesre.Lassan elkezdett vele játszani, "kedvesen" bánt vele.Persze szerettem volna én is kényeztetni, és nekem is jól esik ha örömöt tudok neki szerezni.Szóval oldal pozícióban folytattuk 69ben.Aztán csak rá koncentráltam és intenzíven a puncijával kezdtem el foglalatoskodni.Közben engedte, hogy az újjam is bebocsájtást nyerjen, szóval megpróbáltam a legjobbat kihozni az örömszerzésből.Természetesen apróbb hangokkal éreztette, hogy tetszik neki, közben a fejemet fogta, mintha azt mondaná, hogy méééég. :) Hamarosan meg is lett az eredménye, mellyel idáig még nem találkoztam, de egy nagyon jót spriccelt.Kis idő után gumit húztunk és egy nagyon jó lovaglásba kezdett.Ami azadott pillanatban tökéletes volt.Ez után fogta magát és megfordult rajtam.Na ebben a pózban pillanatok alatt ki is végzett...Élvezésem után hátrafordult és kicsit csalódott volt, hogy ilyen gyorsan vége lett, de hát ez a tehetség nem mindennapi látvány. Természetesen volt második kör is, de az is hasonlóképpen történt, mint ahogyan ezt leírtam.A legvégén egy gyors zuhany és fergeteges élményekkel távoztam.Mindenképpen visszamegyek még.Erősen ajánlott!!!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszélt rózsákat elhelyeztem a legvégén a kispolcon.A pesti átlagnál picit magasabb, de ne válasszatok magatoknak egy átlagosat, neérjétek be vele.Dorinában nem csalódtok!!
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Már alig várom, hogy ismét meglátogassam.No 1 :) Mind a külső és belsőt megfelelőnek tartom.Szerintem mindent leírtam, mind a külsőről, lakásról, szóval csillagos 5ös :) Sietek vissza ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!