Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2015-08-18 23:10:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 71992

Bee-boy a 2015-07 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kedves Dorci és tisztelt MT-ak!
Munkám és magánéletem kapcsán mostanság komoly időzavarban élem az életem, ezért sikerül ezt a beszit is csak jócskán a randink után összehoznom, de ezt legalább most sikerül megírnom, ellentétben azzal a jó néhánnyal, ami most már úgy néz ki, hogy végleg bennem ragadt, s így nem is lehetnek kis közösségünk szolgálatára. Bocsi :(
Dorinával rendkívüli mákom volt. Épp, hogy felfedeztem magamnak, az égiek a főváros felé irányították utamat. Délután hat óra volt, és erős csúszásban voltam, így már csak akkor maradt esély kis pajtásomnak is örömet szereznem, ha valamelyik kedvencem azonnal felveszi a telefont és rögtön rá is ér, no és a védőszentjeimnek a város forgalmát is sikerül a magasztos ügy beteljesülése érdekében akadálymentessé tenniük. Nos, dicséret Nekik! Nagyreményű, újdonsült szerető jelöltemet csörgettem meg elsőnek. Hálát adva a meleg és a nyaralási időszak okozta pangásnak (én legalább is ennek tulajdonítottam gyors sikeremet) húsz perc múlva már tudott is fogadni 1 órás együttlétre. Kellemes hangján elmondott még néhány fontosnak szánt infót, de én már gyújtottam a rakétákat és repültem is Hozzá. Így aztán a nagy sietségben a botanika el is maradt, de ez nem jelentett problémát randink további kiteljesedésében.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tulajdonképpen nem is messziről hívtam, dugóba sem futottam bele, így már tíz perc múlva leparkoltam a Nyugatihoz közeli bérház kapuja előtt. Itt most azért nem megyek bele a „tetthely” környékének leírásába, mert közvetlenül a találkánk utáni napokban tette át székhelyét egy új rendelőbe, ami viszont szintén a Nyugati közelében található, így tömegközlekedéssel biztosan könnyen megközelíthető az az örömfészek is. Autóval történő becserkelés esetén a főutcákról nyíló kis utcák egyirányúsításának okán a logisztika nehezített, s feltételezem, hogy nap közben a parkolók is fizetősek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint ahogy az előző pontnak, úgy annak a helyszínnek a részletezése is oka vesztetté vált. Annyi azonban bizonyos, hogy Dorci úgy, mint magára, környezetére is nagyon igényes. Így amit a mi randink helyszínéről általánosságban le tudok írni, azt biztosan az új helyszínen is minimum standardként megvalósította. Szóval a kis lakás funkcionálisan egyszerű, de igényes és patyolat tiszta volt. A fürdő kifogástalan, a tusfürdő választék széles és minőségi, többféle szájvíz műanyag pohárkákkal, fogkrémek és origi fogkefék, dezodorok. Baszobában akadt hely a ruhámnak, a szépen hajtogatott törcsim a franciaágyon várt, rajta egy Mozart golyóval. Kínált több féle frissítővel, de akár borozgatásra is nyílt volna lehetőségünk.
Dorina külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Minden elismerésem a szüleinek! Nem tudom, hogy Dorinának vannak-e testvérei, de ha a genetika a szülei minden produktumánál ilyen jól működött, működik, mint Dorci esetében, na és ha utópisztikusan minden nőt ők fabrikáltak volna a világra, akkor biztos vagyok benne, hogy ki nem pattant volna senkinek az agyából a Photo-shop ötlete. Persze ez természetesen utópia, hiszen más szülők öröméből is született számtalan szebbnél-szebb, érzéki és izgalmas nő, akár csak kis hazánkba is, mindannyiunk őszinte örömére MT-aim. Fenti gondolatommal csupán csak Dorina számomra tökéletes, természetes szépségét kívántam kifejezni. Arca gyönyörű, kis keleti egzotikussággal fűszerezve, csodás hajkoronával. Teste arányos, formás kezekkel és lábakkal, illatos, finom, puha, barna bőrrel. Csodás, szép állású, jól gyúrható, természetes, telt keblek, melyek bimbói az érzéki izgatásra úgy bújnak elő, mint a csiga szarvai (már a kisebbik szarvai, szemei a csigusznak). A popsija is tökéletes, mind nagysága, mind pedig gömbölyűsége tekintetében. Puncija is az a nagyon gyere be kategória. Én igyekeztem is, ahogy, amivel értem, mindig eleget tenni az invitálásának!
1.  +36 beszámoló Budapest 71992 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 71992 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 719925.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 719926.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 71992
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Dorina szexi fehérnemű, combfix, magas sarkú kombóban, felkontyolt hajjal fogadott. Beléptem, ismerkedő kézcsók és puszik, és éreztem, hogy nagyon a helyemen vagyok. Cipő le, s vezetett a játszó szobába. Kis beszélgetés közben én gyorsan vetkőztem is, s kalauzolásával bevettem magam a fürdőbe. Alapos frissítő fürdő után igyekeztem vissza Vendéglátómhoz. Dorci a szobaajtóban várt, s első randink kapcsán javasolta, hogy finom, érzéki, ismerkedős felvezetéssel hangolódjunk egymásra. Mondjuk én a magam részéről, már úgy éreztem, hogy kellőképpen rá vagyok hangolódva Dorinára, de hogy ez részéről is tökéletesen sikerüljön, szót fogadtam neki, elterültem az ágyon, és hagytam, hogy birtokba vegyen. Ráült a lábamra, és folytatva ismerkedő csevegésünket, cirógatva el kezdett rácserkészni a farkamra. Ágaskodó farkam simakodása, s érzéki és nyelves csókok váltása közben levarázsolta magáról fehérneműjének míder típusú felsőjét. Így sikerült elém omló melleivel is jó barátságba kerülnöm. Ő lejjebb csúszott és az isten(nő)i franciájába kezdett, amit farkam minden kiegészítőjére és négyzetmilliméterére kiterjedő alapossággal és időnként kellő elmélyültséggel végzett. Sikamlóssá varázsolt farkamat időnként a mellei közé is fogtuk, hogy azok puha ágyában is élvezkedhessen. Amikor csókjainak, mellei játékának és orális kényeztetésének egyvelege már túl jó lett volna számomra, akkor fordultunk és én járultam nedvedző kelyhéhez.
Az olyan részletek, hogy a tangája és a combfixek mikor és hogyan maradtak el Dorciról, már pontosan nincsenek meg, csak emlék mozaikok vannak róluk az emlékezetemben, ahogy el-el maradnak. Mint ahogy a haja is folyamatosan zihálódott le, s az elején még a gyönyörű nyakát csókolhattam, míg egy következő beégett képben már, kielégülésem után az izzadt, illatos hátára borulva, az oda omlott illatos hajába fúrhattam az arcomat.
Na, de kicsit előre szaladtam. Visszatérve a történeti hűséghez, ott tartottam, hogy elkezdtem kényeztetni a fincsi punciját. Határozottan élvezte szopogatásomat és nyelvem játékát, a mikor az ujjaimat is munkába állítottam odalent, akkor egyre erősödő hanghatások közepette a csípő mozgása is egyre intenzívebbé és koordinálatlanabbá vált. Számomra, mint spriccelős puncival még ez idáig nem találkozott pasinak, az volt az új, a legérdekesebb tapasztalás, hogy Dorina puncijának hüvelyizmai az orgazmusát megelőzően, illetve annak során úgy megfeszültek, hogy szinte kilökték a hüvelyéből az ujjaimat. Egyébként most nagy, mindent eláztató spriccelést nem produkált. Talán csak egy olyan kis mikro spriccet érzékeltem, amit a punciján ténykedő szájszervemmel sikerült azonnal, spontán magamba is szippantanom.
Kis pihegő pihenője után az édes piheNŐ bosszút forralt. Rászopás után védőfelszerelést pattintot farkamra. Előbb meglovagolva, majd misszibe fordulva folyt az intenzív testedzés. A látvánnyal nem lehetett betelni, s a csodás didkóinak kényeztetése is mámorító volt. Aztán elém pucsított és hátulról folytatódott a móka. Pozícióváltások közben rá-rászopott újra a farkamra. Aztán kihúztam az ágy széléhez, s ott én már állva toltam tovább hátulról. A vég itt ért el, és a porontyokat a gumiba lőttem. Kis csalódással a szemében nézett a válla fölött fel rám, s miközben az izzadt, illatos hátára omlottam némi évődéssel meg is jegyezte, hogy igazán tarthattam volna magamat még addig, míg Ő is elér a csúcsra.
Ezután hason feküdtem el az ágyon és kaptam egy kellemes levezető masszázst. Közben beszélgettünk mindenféléről. Ez is kellemes része volt az együttlétünknek. Oly annyira kellemes, hogy magam is belefeledkeztem ebbe az áldásos állapotba, megfeledkezve arról is, hogy megcsúszott napom okán tényleg csak szűk egy órát állt módomban Dorinával eltölteni. Aztán ahogy a masszázs végeztével folytattuk beszélgetésünk aktuális témáját Ő mellém feküdt, én pedig automatikusan és persze nagy élvezettel teste finom simogatásába fogtam. Ez persze afelé hatott, hogy szervezetemben az agyam felöl a lágyékom felé tolult vér. Fel is ültem gyönyörűen gömbölyödő fenekéhez és így folytattam tovább hátának simogatását. Ágaskodó farkam előbb a farpofái között mozgattam, majd finoman a zárt lábai közt puncijához csúsztattam. Egymáshoz feszítve, finom mozgásokkal dörzsöltük egymáshoz legnemesebb szerveinket. Miközben finom mozgásunk üteme egyre gyorsult, szemem ráakadt az ágy melletti kis szekrényen elbújó órácskára, amely azt mutatta, hogy már kb. negyedórával túlszaladtunk randink egyeztetett idején. Ám az egyre kéjesebben nyögdécselő Dorinától ezt már nem volt szabad elvenni, meg hát egyébként is, egy kielégítéssel még a masszázs előttről jöttem Neki. Viszont ahogy ez elérte, olyan hálásság lett úrrá rajta, hogy mozdulni sem volt időm, Ő perdült és már a szájában is volt a farkam. Átadtam magam Neki, s kiváló technikájával hipp-hopp kivégzett. Mikor közvetlen ezután időzavaromra is utalva, megjegyeztem, hogy én igazán már ki se akartam elégülni, úgy nézett rám, mint aki erősen kételkedik szavaim őszinteségében és csak nevetett rajtam.
Ez után már tényleg rohanvást pancsi, öltözködés, búcsú puszik és tipli. Aztán meg amit a gép és a józan ítélőképességem elbírt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint említettem a telefonos egyeztetés során a botanika elmaradt, így a rózsaszálak mértékére már a megérkezésemkor kérdeztem rá, s ha már tisztáztuk, oda is adtam, ezzel a „mocskos” részét a történetnek le is tudva. Tulajdonképpen annyit kellett adjak, amennyit máshol is szoktam, nevezhetjük a minőségi angyalaink átlagának. Nála ez egy óra fedezete, de az általa képviselt minőség messze átlagon felüli, s arról se feledkezhetek meg, hogy minden ellenirányú késztetésem ellenére is úgy sikeredett, hogy még nettóban is egy óra felett lehetett az egymással édesen eltöltött időnk.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Engem Dorci felejthetetlen élménnyel ajándékozott meg, s ha egyszer majd az első értékelés osztás okán szórhatom utólagosan kedvem szerint a rangsorolást, akkor ezt a címet oda is fogom adni Neki.
Tuti, hogy fogom még látogatni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2016-05-19 16:31:09
ez megint 1 extra beszámoló Dorciról hihetetlen ez a hölgy:)

2015-08-22 15:14:14
Jól megírt beszámoló, amelyért jár a .

2015-08-19 13:19:34
Ez aztán igazi bőséges beszámoló!
Mutasd mindet