Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2014-11-23 16:28:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Játszószoba.Ez tettszik!De ez nem a Szürkéből van,mármint a könyvből.:-)De kipróbálhatunk pár dolgot legközelebb ha kísérletező kedvedben leszel!:-)))Nem olyan magas az a léc,csak egyforma dolgokra kattan az agyunk.Köszönöm a bókokat!Ez mindig jóleső érzéssel tölt el,ha valakinek örömet okozhatok,még ha rövid időre is! Puszi

Beszámoló +36 64237

kobuki a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Harmadszor voltam nála, minden alkalommal könnyen ment aznapra vagy másnapra. Első alkalommal mindent átbeszéltünk, azóta csak óraegyeztetés van.
Megközelítés
Én a Westendben szoktam parkolni és átsétálok, ha nincs hófúvás, akkor az tökéletes. De a ház előtt is mindig van hely, meg a Nyugati téren minden megáll állítólag.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Egy tiszta, felújított bérház első emeleti, erre a célra használt lakása két egymást is szerető kolleginával. Minden patent és tiszta, a fürdő kínálata a DM-ben is elmenne. Két baszoba van, most a a kisebbikben voltunk, amit én játszó szobának hívtam mert pár a fényképekről is ismert játékszer is ott volt dekorációként.
Dorina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Nekem ez a non plus ultra. Alacsonyabb, csodás kerek formák, nem betonkemény, pont olyan amire azt mondjuk nőies. De nem is nőies, inkább angyali. Ápolt, illatos, borotvált, szép hajzuhataggal A keblektől teljesen készen vagyon, ahogy bimbók karcolnak azt nem is próbálom leírni.
1.  +36 beszámoló Budapest 64237 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 64237 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 642375.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 642376.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 64237
Action
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
squirt:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Most egy vörös bodyban fogadott, minden fehérneműje csodásan áll a formás kis testén. Mivel ez az együttlét a tervezetnél rövidebb volt, Dorci hamar kézbe vette az irányítást és a masszázs helyett egy határozott de érzéki francióra vette kezdetét. Először igazi kéjencként fejem alatt összevont kézzel moziztam, majd elkezdtem simogatni a punciját amitől nagyon bepörgött. Mielőtt elmentem volna átvettem az irányítást kézzel és nyelvemmel, a vége egy őrületes sorozatorgazmus és egy szép kis tócsa lett. Valamikor közben én is elmentem, de abban a pár percben olyan lila ködben voltunk mindketten, hogy a részletek nincsenek meg. Pár percre magamra hagyott, de csak azért, hogy frissen visszatérve azért kapjak egy masszázs ízelítőt a megszokott jó fajtából. A fordulás után közölte, hogy ne tiltakozzak, ennyi nem elég, kitartó franciával keményre varázsolt, megkaptam a vv felszerelést és elkezdett lovagolni. Másodszor is bepörgött, nagyon hangosan és pulzáló puncival érte a vég, ott és akkor lett nekem is végem, a hirdetésében is megénekelt diadalittas oroszlán üvöltött vele együtt. Együttes KO, sokáig emlék marad. A fürdés öltözés, távozás során nem tudtam elmenni mellette simogatás, csók nélkül, elvarázsolt.
Elszámolás
Másfél órát foglaltam, a helyszínen derült ki, hogy csak egy órát tudok maradni, mert el kell mennie. Ennek ellenére a foglalt időre járó összeget tettem a polcra, amiből vissza akart adni, de megnyugtattam, hogy ez erre volt szánva és egyébként is egy óra alatt több órányi élményt kaptam.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Elképesztő szexuális kisugárzása van, érzéki minden érintése, akár masszíroz, akár a legkeményebb szex van. Teljesen odateszi és el is tudja engedni magát, imádja a szexet. Én nem tudom megunni, pláne, hogy egyre magasabbra kerül a léc.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2015-11-21 16:30:43
Ez a kisugárzás kijön a beszidből is.

2014-12-04 20:15:02
nagyon hasznos és részletes beszámoló

2014-11-25 10:14:44
Hangulatos, jó kis játszóházi kaland lenyomat :-)

2014-11-25 09:33:57
Élvezetesen fogalmazott, tartalmas beszi.

2014-11-24 15:30:09
Dorciról szinte nem is lehet rosszat írni, a műfaj egyik koronázatlan királynője. Kobuki kollega is jól összefoglalta a valóságot.
Mutasd mindet