Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2014-10-22 02:09:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

:-)
Nagyon köszönöm! Igen,a kezdeti nehézségek leküzdése után siker koronázta a randevúnkat.
Minden szempontból!De a kényeztetések sorozatát abban az estben tudom én is igazán élvezni,ha megfelelő hozzá a partner.Ezt ne felejtsük el,Te is kellettél hozzá.De az azóta eltelt idő óta ugye bár, ezt meg is vitattuk.:-)))Hogy miért csak most reagálok,mert most jutottam el idáig,de nem felejtettelek el!
Csókok!:-)

Beszámoló +36 63325

kobuki a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Csendes visszafogott, de kedves hangja van, minden szükséges infót elmondott, 1,5 órában maradtunk.
Megközelítés
A Nyugati környékén van, én autóval járok, 6 után mentem, akkor nem *** a parkolás... Éppen rendőr irányította a forgalmat, emiatt 20 percet késtem, de utálom, hogy ilyenkor békából kell visszajönni...
Helyszín
Fürdő:
4
Tipikus 6. kerületi bérház, de mindenképpen a jobbik, karbantartott fajtából. A tetthely az első emeleten van, amikor én mentem éppen nagy volt a lépcsőházi forgalom, kaptam is kérdéseket, de kezeltem. A lakással minden rendben, baszoba kb. egy ágynyi, a fürdőben is minden oké.
Dorina külseje
Tetszett:
5
Csodálatos gömbölyded forma lány, ott puha és ott kemény ahol kell. Combfix-fűző kombóban várt, kis sminkkel.Már ruhában is nagyon izgató volt, amikor pedig megláttam szabadon a kebleit elvesztem. Arca nem modellszerű babaarc, de kedves a tekintete, bőven átlag felett. És ha ott vagy, úgy is a melleit fogod nézni...
1.  +36 beszámoló Budapest 63325 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 63325 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 633255.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 633256.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 63325
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Profi masszázs:
5
squirt:
5
Eleve masszázzsal kombinált programot beszéltünk meg, nagyon kevesen tudják a kettőt jól csinálni, Dorina pedig mindkettőben kiemelkedő. Jó pár a másik oldalon hirdető lány tanulhatna tőle, érzéki és hatásos, csak ezért is érdemes lenne meglátogatni. Háttérben MusicFM Cookival, ennél tudnék magamnak jobbat választani, de azt majd a saját kocsimban. A saját programjából nem nagyon lehet kibillenteni, de nem is kellett, magam sem írhattam volna jobb koreográfiát. Az elején visszafogott ismerkedő kérdések, de hamar elnémultam... A végén, amikor már a cicik karcolnak, Te is karcolni fogod az ágyat.
Tökéletes átmenet franciába, ami fenomenális, nagyon kellene gondolkodnom, hogy kaptam-e ennél jobbat valahol valaha. Alig vártam, hogy számba vehessem a ciciket, amik rugalmasak és puhák egyszerre, nem gravitálnak, szép puha bimbókkal. Nyami. Utána a számra húztam és megkóstoltam szép punciját, itt végképp kezdte elveszteni a fegyelmezettségét és kezdtünk összecsiszolódni. Észrevétlenül került rám a gumi, és fölém Dorina, nem túl hosszú, de izzasztó vágta után láttam meg a csillagokat. Ő még bírta és talán szerette is volna, de ilyen felvezetés után ott és akkor azt tudtam produkálni. Utána egész jót beszélgettünk, értelmes, nyitott lány, és azt hiszem az érkezésem kerüli mizériát sikerült magunk mögött hagyni.
Elszámolás
Azzal kezdte, hogy csak 1 óránk maradt, azt hiszem annál kicsit többet voltam nála. Nekem magától értetődő, hogy a megbeszélt 1,5 órának megfelelő **** tettem le a végén borítékban az asztalon, amit nem ellenőrzött, biztos bizalomgerjesztő ábrázatom van.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Minden szempontból sokkal jobb volt mint vártam. Masszázs+szeretkezés kombóban nem nagyon találtam hozzá mérhetőt. Első alkalomhoz képest meglepően klappolt minden, és innen még bőven lehet fejlődni, rajtam nem is fog múlni, visszamegyek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2015-11-21 16:20:23
Ez jól sikerült barátom tetszett.

2014-12-10 10:27:59
Minden ami lényeges benne van.

2014-12-09 21:28:07
Nagypn jó, olvasmányos beszámoló.

2014-10-30 06:22:12
Jó beszámoló. Főleg úgy, hogy előtte le kellett menni békába

2014-10-29 21:30:14
Hasznos beszámoló, lényedretőrő, minden információval
Mutasd mindet