Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2014-08-04 05:31:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 61007

mmmisi a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Korábbi hosszas próbálkozás után elsőre sikerült elérnem délelőtt. Aznapi utolsó vendégként neveztem, a telefonon már szóban felvezette az esti randit, vicces-kedvesen rábeszélt egy másfél órás kombinált programra, így már sejthettem, este mi vár rám.
Megközelítés
Nyugatitól két sarokra, tömegközlekedéssel rendkívül jól elérhető. Parkolóhely nem volt sok, hatig fizetős, de azért 100 méteres körzetben lehet találni párat. Szóval kocsival is egyszerű.
Helyszín
Régi bérház, nemrég felújítva. A lakás tágasnak tűnt, bár én csak az első traktusban jártam. Fürdő tiszta, tusfürdő, szájvíz választék rendben, kissé vizes volt a szőnyeg, de aznapi utolsóként ez nem meglepő, nem is akadtam fenn. A rendelőt gyakorlatilag kitölti az ágy, ami jó tömésű, kényelmes, kellemes hangulat, fények, székre teheted a ruhát. Dorina eszközei részben az ágy támláján, részben a falon elhelyezve, mintegy a szoba díszítőelemeiként :) azért szükség esetén elérhető közelségben. Egyetlen zavaró tényező, hogy a gangra néz a szoba ablaka, ezért a randi során keletkezett hanghatások (ágytámla falhoz döngetése, nyögések, félreérthetetlen kiáltások, stb.) nyilván kikerültek oda is. Távozásomkor az ott tartózkodó komplett család kicsit furán nézett rám :))
Dorina külseje
A képeknél szerintem jobb alakú a hölgy. Nőies alkat, mindenhol kerek, de meglepően feszes és ruganyos, finom, bársonyos bőre van. Arcra kicsit mást vártam, de alap vonásaiban gimnazista szerelmemre hasonlít, így barátként tekintettem rá :) Egy fűző-tanga-magassarkú szettben fogadott, úgy mozogva, hogy a combja, feneke, mellei izgatóan villanjanak, de igazán csak gerjesszen - egyelőre. Külön kiemelném a popsi és a feszes nagy mellek kerekségét
1.  +36 beszámoló Budapest 61007 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 61007 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 610075.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 610076.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 61007
Action
Olyan volt, mintha táncolt volna velem. Vagy mint egy örvény. Még jobb példa a fekete lyuk (amibe persze a végén mindenképp beleestem, beszívott és nem engedett, hehe): végig körözött felettem, egyre közeledve, mígnem egyre jobban felgyorsultak az események és egy komoly összegabalyodás lett belőle. Mint mondtam, kombi programra jöttem, masszázzsal kezdtünk - kiderült, hogy képzett masszőr, így a lábamtól a hátamon át a kezemig teljesen rendbe tett. Közben valahol elveszett a fűző.. Majd a bugyi is :) egyre több testrészével érintett, a gyógymasszázs átalakult erotikus kényeztetéssé, majd átfordításomat követően teljes testes masszázzsá. Mindenhol folyt az olaj, meg más is. Főleg ahol puncival is masszírozott. Meg szájjal. Na ez az a rész, ami már a fekete lyuk legközepe, ahol eltűnsz - észvesztő, teljes körű tehetség :) Kőkeményre fordult a helyzet, az eddigi kényeztetést meg kellett hálálnom, amit nagy örömmel (többször is) fogadott. Félidőre hatalmas vágtába kezdtünk, szabályosan megdugott, rendesen hangot adva tetszésének, a lepedőt gyakorlatilag legyűrtük az ágyról, mert ugye, a kölcsönt igyekeztem én is visszaadni. A tökéletes női test összhangban vonaglik veled, föléd kerekedik, majd behódol, ez váltakozik a végéig - nagyon nagy műsor! Biztos vagyok benne, hogy élvezi a munkáját :)
Elszámolás
A másfél óráért (ez a programmal eltöltött időt jelenti) szigorúan véve átlag feletti, de szerintem jutányos, utoljára a telefonban említette, erről érkezésem után sem esett szó, távozás előtt poháralátét lett.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Dorina frenetikus. Nagyon jól lehet vele beszélgetni, de amiért megy az ember, azt még jobban. Nem volt a barátnőm, de nagyon jóban voltunk, az tuti :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2015-11-21 16:18:24
Frenetikus nőről hasonlóan jó beszámoló.

2014-09-14 23:58:18
nagyon humoros, tökéletes beszámoló

2014-08-24 14:22:56
Köszi a beszámolót, hasznosnak találom :)

2014-08-08 16:44:35
Az információk miatt hasznosnak ítélem, de az action elég zavaros, oda ennél sokkal több kellene.

2014-08-06 09:10:40
Részletes, tartalmas, jó iromány
Mutasd mindet