Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2012-08-14 23:57:29

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 40847

Marco777 a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Elsőre felvette és mivel lehet sima masszázst, erotikus masszázst, szexet és ezek kombinációját is választani, ezért részletes leírást kaptam a lehetőségekről. Az általam kívánt időpont szerencsére szabad volt.
Megközelítés
Könnyen megtalálható a cím Dorina instrukciói alapján. Parkolóhely bőven volt, igaz napközben fizetős, de nem túl drága.
Helyszín
Nagy modern ház portaszolgálattal, ami szerencsére nem zavaró. A lift jól el van dugva. Amennyit a lakásból láttam, az tiszta, jó állapotú volt. A fürdőszoba tiszta, a franciaágy kényelmes és megfelelő méretű volt.
Dorina külseje
Dorina alakja felülmúlta a várakozásaimat. Formás mellei és popsija a szemnek, a kéznek és a szájnak egyaránt kíváló élményt nyújtanak. Én a szeretem, ha van mit fogni kategória híveként megkockáztatom, hogy az eddigi legszebb formákkal és arányokkal találkoztam. Az arca is helyes, amikor már mosolyog végre.
1.  +36 beszámoló Budapest 40847 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 40847 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 408475.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 408476.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 40847
Action
Fáradtságomra tekintettel én a sok lehetőség közül végül az erotikus masszázst választottam kétszeri kölcsönös franciás levezetéssel és nem bántam meg. Az olajos masszázs nagyon alapos, kellemesen erős és minden testrészre kiterjed, még előröl is alaposan megmasszírozta  alábaimat. Folyamatos az átmenet az izmok számára hasznos masszázs és a túlfűtött érzéki érintések között. A francia során is a gyengéd érzékiségből a pornós cuppogásig jutottunk el, csókolozással fűszerezve, miközben én is élvezhettem Dorina jóízű, jól nedvesedő punciját. Egyetlen furcsaság a már mások által is megénekelt folyamatos sóhajtozás és nyögdécselés, ami egyik pillanatban vadító és ösztönzőleg hat, de mivel folyamatos, ezért néha színészkedésnek tűnik. Persze inkább ilyen legyen valaki, mint néma fadarab.
  
Elszámolás
Az előre elmondottak szerinti, manapság átlagos.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A masszázs és a francia is hosszú idő óta a legjobb élmény volt nekem és Dorina formás teste is visszacsábít. Legközelebb kevésbé fáradtan a szexet is szívesen kipróbálnám vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2015-11-21 15:53:39
Kis erőfeszítés, és jobb lesz mint közepes.

2014-07-09 18:04:51
Hasznos, bár nem túl részletes, de még éppen oké!
Mutasd mindet