Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Dominika

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-29 21:14:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dominika +36300717461 121641 szexpartner

Straval_Gabriev_2 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Dominika hirdetővel
hosszú lábak
ínyenc láberotika
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR szemezgetés közben akadtam rá, így ráírtam, másnapra kértem időpontot. Másnap kora reggel vissza is igazolta az általam kért időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKK 1 villamos, Lurdy Ház mögötti lakópark egyike, szóval villamos és egy öt perc séta. Aki autóval menne az szánjon időt a parkolásra, mert nem láttam szabad helyet.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építésű lakópark, minden modern. Voltam már itt, szóval nem volt új számomra a hely. Lakás ízlésesen van berendezve, fürdőben zuhany kabin megvan minden, jól felszerelt és tisztaság mindenhol.
Maga a szobában nagy franciaágy a szoba közepén, balra belépve nagy tükrös gardrób szekrény, az ágy előtt meg tv-s szekrény, ide helyeztem előre a rózsacsokrot.
Dominika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon szemrevaló, nekem tipikusan a szomszéd lány benyomását keltette. A tekintete, a mosolya magával ragadó, szép a legkimondottabban pozitív értelemben karakteres egyedi az arcvonása. Az a barátnőnek való típus.
Keblei nagyon szépek, a csípő és a hosszú combok nagyon ott vannak, hozzá szexi szép lábfej.
A fotókon diszkréció miatt a tetoválások retusálva vannak, illetve van még köldök piercingje.
1. Dominika +36300717461 beszámoló Budapest 121641 erotikus masszázs
3. Dominika +36300717461 beszámoló Budapest 121641 erotikus masszázs4. Dominika +36300717461 beszámoló 2024-05-30 11:09:30 erotikus masszázs 1216415. Dominika +36300717461 beszámoló 2024-05-30 11:09:30 erotikus masszázs 1216416. Dominika +36300717461 beszámoló 2024-05-30 11:09:30 erotikus masszázs 121641
Action
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Visszatérve a szobába, leheveredett az ágyra, én még töröltem magamon a törölközővel, majd társultam hozzá.
Féloldalt helyezkedett el, majd végigsimítottam az arcán, vállain, csípőjén, és belenéztem azokba a szép szemeibe, konkrétan zavarba hoztam, picit mosolygott és mondta hogy ne nézzek így rá. :)
Kezet csókoltam neki majd szerettem volna én Őt kényeztetni, így megkértem hogy helyezze magát kényelembe. Célirányosan egyből elkezdtem nyelvvel a finom csupasz punciját jól alaposan kinyalni. Gyengéden kezdtem hozzá, majd fokozatosan, kellő beleéléssel és vehemenciával láttam hozzá. Ténykedésem partnerre akadt, hiszen egy idő után éreztem a pici finom remegéseket, illetve Ő maga tolta az ajkamra a csiklóját, amit szívtam és körkörös nyelvmozdulatokkal ingereltem, így egy bő tíz perc játékidő után sikert értem el.
Csillogó szemmel konstatálta hogy most Ő jön, így helycsere én hanyatt Ő meg finoman ajkai közé vett és abszolút az a barátnő feelinges franciát kaptam. Ezt nagyon sokáig el tudtam volna viselni, csak sajnos az idő vészesen fogyott így óvszer felhelyezését javasoltam.
Kérdezte hogyan kezdjük én misszionárius pózt javasoltam, így először szemből hatoltam belé. Kellően tocsogott a nedvességtől így egyből tövig csúsztam. Halk sóhaj, majd mivel megvolt a vágy így nekiálltam magamévá tenni. Azt azért megérezte mikor tövig voltam benne mert kéjesen rágcsálta az alsó ajkát és lehunyt szemén láttam ahogy figyeltem a nonverbális jeleket, hogy kellőképp élvezi az aktust.
Ezután nyakamba vettem a lábait és így én térdelve toltam tövig, látszott hogy tetszik neki, mert mikor ki-be távolodtam tőle akkor kézzel ráfogott a combomra és éreztem hogy húz magára.
Mikor kellőképpen kiélvezkedtem magamat, akkor javasoltam, hogy kutyus pózban fejezzük be. Mondanom sem kell hogy isteni volt hátulról jól megpakolni, olyan kellemes csattogó hang csípőfogás közepette.
Viszont nagyon szépek voltak a lábikói így fejben kicsit kattogtam, hogy hogy legyen. Kutyus pózban telibe lőjem vagy pedig a szexi lábikóval veretem ki.
Végül az utóbbi mellett döntöttem. Megkérdeztem, mert a lábimádat extra, hogy ha kipótolom rózsaszállal, akkor befejezi-e lábbal. Igen választ kaptam, így gumi le, én hanyatt feküdtem Ő szemben elhelyezkedett velem és nagyon finoman elkezdett kényeztetni. Elég ügyes volt és a lábujjai is nagyon bejöttek nekem, szép kecses szexik; viszont picit elfáradt így megkértem, hogy magamnak kézzel verem és mikor nagyon közel járok akkor vegye át lábbal.
Így is lett, végül a puha talpai között élveztem el, utána kaptam nedves törlőkendőt és ki-ki magát megtisztogatta. :)
Jó kis élmény volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alap fél óra plusz lábimádat extrával, ekképpen módosult a kiírt virágszálak száma.
Jól éreztem magam, így megérte.
Az extra virágszálakat utólag tettem a szekrényre.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Dominika nem az egyszer látogatom meg kategóriát képviseli szóval van egy olyan érzésem, hogy még tiszteletemet fogom tenni nála és egy két dolgot még csemegézünk az étlapról. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet